GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 281

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,9K
Sayfa
281/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TERIM ISTIFA

17798.png
IMG_20211218_225053.jpg

Eleştirilere bir şey dediğim yok, tuhaf olanlar hariç çoğuna da katılıyorum zaten ama yaş konusunda hocaya sallamamak lazım adamın yaşı daha 68 yav. Millet 80 küsür yaşında ABD başkanı oluyor. Uzun yıllar başımızda olamaz tabi bu sebeple yeniden yapılanmada olmaması gerekir falan denebilir ama bunadı demek çok absürt.
👨‍💻

Eleştirilere bir şey dediğim yok, tuhaf olanlar hariç çoğuna da katılıyorum zaten ama yaş konusunda hocaya sallamamak lazım adamın yaşı daha 68 yav. Millet 80 küsür yaşında ABD başkanı oluyor. Uzun yıllar başımızda olamaz tabi bu sebeple yeniden yapılanmada olmaması gerekir falan denebilir ama bunadı demek çok absürt.
Humorist 1 post

Haklisiniz Tablet kiliflari uzmani bey

Hoca hatali degil

2 sezon ust uste basarisiz olmasina ve sözlesmesi sona ermis olmasina ragmen yola devam edenler hatalidir

Bir Galatasaray efsanesine yakisir sekilde veda etmeliydik

Bundan sonrasi icin senaryo belli,avrupa da kurdugumuz hayal gerceklesmezse ve saf disi kalirsak Fatih hoca buyuk ihtimal lig bitmeden görevi birakir

2004 te uefa da villareal’a elendik,hedefsiz kaldigimiz icin Galatasaray’in önünü acti istifa etti bir sonraki sezonun hazirliklari erkenden baslasin diye yeni hocayla

Bir diger ihtimal ise sezon sonu birakmasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri