Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
Meşhur Osman Tanburacı Youtube da kanal açmış.
Meşhur Osman Tanburacı Youtube da kanal açmış.
İlle bir cenahta olacaksak, muhterem Hocamızın -bir daha dönmemek üzere- bırakmasını isteyenlerin tarafındayım...Galatasarayımızın maçlarını izlemenin eziyet olduğu bu kadar uzun bir periyod hatırlamıyorum; kazandığımız maçlarda bile bu durum değişmiyor maalesef...Zaten şampiyonluk gitti diyorsunuz.. şampiyonluk gitmişse ve Hocanın gitmesi şampiyonluğu geri getiremeyecekse sezonu tamamlayıp başarısızlığı tescillensin bari. Yoksa bizim gibi terimciler “hoca kalsa başarırdı” diyecek..
Şimdi kovulsa mağdur olacak, oysa sezon sonunda bıraksa hiç bir bahanesi kalmayacak ve ebediyen kurtulacaksınız Terim’den..
O halde neden bu istifa ısrarı?
Neden bu panik? ; )
Fatih Terim den yediği fırçayla meşhur... Ben adını unutmuştum. Arkadaşlar hatırlattı. Eski bir olay.Neyi meşhur?
Gscimbom mobil
Fatih Terim gsc konusu :
Adamın aile mezarlığına mı göz diktin? Sana yer vermezler oradan, boşuna heveslenme, derimallah senden bin kere razı olsun sayın hocam
olduğumuz yere, mücadelemize ara vermeden, engel tanımadan devam edeceğiz
ölene kadar seninle
öldükten sonra da seninle

gönüller bir olsunAdamın aile mezarlığına mı göz diktin? Sana yer vermezler oradan, boşuna heveslenme, derim![]()
Allah ıslah eylesin, akıl fikir versin. Amiiin!gönüller bir olsun
yanında olmasak da olur sayın hocamın
tanrı benden alsın ona versin
Yok deve.... Galatasaray ı rahat bırakın. Gidin Terimsporu kurun. Ayıp yahu.allah senden bin kere razı olsun sayın hocam
olduğumuz yere, mücadelemize ara vermeden, engel tanımadan devam edeceğiz
ölene kadar seninle
öldükten sonra da seninle
derya hanım merhabalar iyi forumlarYok deve.... Galatasaray ı rahat bırakın. Gidin Terimsporu kurun. Ayıp yahu.
Derya hanım diyerek beni aşağıladığını mı sanıyorsun ? Önce Derya bey diyeceksin, sonra da Galatasaraydan özür dileyeceksin. Al Terimi ni başına çal. Takım neredeyse küme düşecek, Terim de Terim. Sarhoş musun sen? Kafa mı buluyorsun ?derya hanım merhabalar iyi forumlar
öncelikle özür dilerim derya'nın kadın ismi olduğunu bildiğim için hata ettimDerya hanım diyerek beni aşağıladığını mı sanıyorsun ? Önce Derya bey diyeceksin, sonra da Galatasaraydan özür dileyeceksin. Al Terimi ni başına çal. Takım neredeyse küme düşecek, Terim de Terim. Sarhoş musun sen? Kafa mı buluyorsun ?
Belli ki kafa buluyosun. Terim in elle tutulacak bir tarafımı kaldı.öncelikle özür dilerim derya'nın kadın ismi olduğunu bildiğim için hata ettim
derya bey
galatasaray'dan sen özür dile
sayın terim'den de özür dile
sarhoş değilim
kafa bulurum