GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 290

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,9K
Sayfa
290/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten şampiyonluk gitti diyorsunuz.. şampiyonluk gitmişse ve Hocanın gitmesi şampiyonluğu geri getiremeyecekse sezonu tamamlayıp başarısızlığı tescillensin bari. Yoksa bizim gibi terimciler “hoca kalsa başarırdı” diyecek..
Şimdi kovulsa mağdur olacak, oysa sezon sonunda bıraksa hiç bir bahanesi kalmayacak ve ebediyen kurtulacaksınız Terim’den..

O halde neden bu istifa ısrarı?
Neden bu panik? ; )
İlle bir cenahta olacaksak, muhterem Hocamızın -bir daha dönmemek üzere- bırakmasını isteyenlerin tarafındayım...Galatasarayımızın maçlarını izlemenin eziyet olduğu bu kadar uzun bir periyod hatırlamıyorum; kazandığımız maçlarda bile bu durum değişmiyor maalesef...

Şampiyonluğu averajla kaçırmış takıma, hiçbir takımın harcayamadığı kadar para harcıyorsun, kaybedilen fazla oyuncu yok ve hala şöyle göze hoş gelen futbolla rahat bir galibiyet sunamıyorsun camiaya. Savunanlar da ''Şu ve şu mevkiiler eksik, ah filanca futbolcu form tutsaydı, falanca oyuncu sakatlanmasaydı vs '' diye kendilerini avutadursunlar; madem iyi yapılanma var, niye bahane uydurmaya çalışıyorsunuz o vakit?..

Alıntıladığım bu mesaja beğeni gönderdim. ''Bir daha dönmemek, ola ki işler kötü gittiğinde yine ve yeniden çare olarak görülmemek'' kısmı çok önemli zira...

İşin içinde UCL olduğu için her şampiyonluk önemliydi ama Hocamız açısından 2020 ye çok üzüldüm, o şampiyonluğu alıp, dillere destan olacak şekilde kariyer finali yapmasını çok istiyordum; zira enerjisinin/aurasının çöküşe geçtiğini gözlemlemekteydim...

Tabii bu benim temennimden ibaretti; muhterem böyle düşünmeyecek, 2020 şampiyonluğunu almış olsa da bırakmak istemeyecekti; yapısını biliyoruz. İlle ''İktidarsız muhteris'' i oynayıp gidecek!..

Derya hanım diyerek beni aşağıladığını mı sanıyorsun ? Önce Derya bey diyeceksin, sonra da Galatasaraydan özür dileyeceksin. Al Terimi ni başına çal. Takım neredeyse küme düşecek, Terim de Terim. Sarhoş musun sen? Kafa mı buluyorsun ?
öncelikle özür dilerim derya'nın kadın ismi olduğunu bildiğim için hata ettim
derya bey
galatasaray'dan sen özür dile
sayın terim'den de özür dile

sarhoş değilim
kafa bulurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt