GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 295

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,8K
Sayfa
295/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her şeyi geçtim. Antrenmanlar, kötü sonuçlar cart curt.

Tek bir şey sormak istiyorum. İsmail Çipe ile sözleşme uzatırken ne düşünüyordun?

Hayatında futbolu 1 kez izlemiş herkes İsmail Çipe'nin futbolcu olmadığını bilir. Muhtemelen sen de biliyordun.

Peki bu herifle sözleşme uzatılırken vicdanın hiç mi sızlamadı? Şahsi olarak sana saygılı davranıyordur seviyorsundur o ayrı, al evinde ev arkadaşı olun o seni bağlar.

Peki bu adamın bu denli rezil bir futbolcumsu olduğunu bilerek neden sözleşme imzaladın? Bu takıma ihanet değil midir? Kötü oynat,konsantre olma her şeye tamam. Ama her bu takıma gelişinde, sırf sana saygıda kusur etmiyorlar diye vasatın çok altında isimlerle sözleşme imzalaman ve biten sözleşmelerini yetersiz olduklarını bile bile uzatman meslek ahlakına hiç uymuyor Fatih Bey.

Sene sonuna kadar kalırsa düşeriz aha da yazıyorum buraya ben böyle dağılmış bitik bir takım görmedim maç falan kazanamayiz.. Kaç haftadır aynı şeyi söylüyoruz ama beyefendi her hafta hakemlerin rezilligiyle kendini perdeliyor

Allah aşkına daha ne gerekiyor gitmen için ben bıktım artık.Nolur git ya hiç mi utanmıyorsun düştüğümüz durumdan.Bugün git, yine omuzlarda gidersin ama gitmezsen çok çirkin ayrılacağız gibi yapma bunu bize de, kendine de.
Sorumluluk al artık.Yeri göğü suçlamadan sorumluluk al

Hayir bu kadar paraya rezalet bi kadro kurdu yerine biri gelse tekrardan kadro kurmak zorunda kalacak..
Nsilda heyecanli aciklamalar yapiyo dis gucleri bulunca neymis hakem go lan demis lan diyemezmis..Dusman girunce kavgada super birazda hocalıkta iyi olsa yok.. Yönetim girevini yapmiyo hakemler girevini yapmiyo kiralik oyuncular gorevini yapmiyo herkes eksik yanlis yapiyo bi bu dogru yapiyo hezeyana bak..Allah akil fikir versin ya ona ya da o bilerek yapiyosa ona inananlara

Galatasaray menfaatleri icin onumuzu acmali artık. Olmadi olmuyor zorlamanin manasi yok. Ligdeki bu rezil durumu Avrupa bile kurtarmıyor artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt