Cemal Köroğlu
Aslan Üye
21 aralıkta geldi 21 aralıkta gidecek anlaşılan
Güle güle hocam
Güle güle hocam
Biz lanetlendik sanirimrengim yeni modaya ne diyorsun
biliyorsun eskiden ama siz doğru eleştiri yapmıyorsunuz vardı
şimdi arkadaşlar ben de hoca sene sonu bıraksın istiyorum ama ...... diye yeni bir metot keşfetmişler
Kendisine şu ana kadar hiç saygısızlık etmedimhakaret etmeden ıstifaya davet edelim arkadaslar
Taman onde biraz bitirici adamlar lazım 6 no lazim da bukadar kötü olamaz bu takım hücumda ozelliklebizim kadro okadar kötü değil. en azından şampiyonluğu zorlayabilecek bi kadro adam ilk 10 a sokamıyor. yarın düzgun bi t.direktör gelsin her türlü daha iyi top oynarız
Oglun Belhandanin yanında kaldogdugun topraklarda kal
rengim yeni modaya ne diyorsun
biliyorsun eskiden ama siz doğru eleştiri yapmıyorsunuz vardı
şimdi arkadaşlar ben de hoca sene sonu bıraksın istiyorum ama ...... diye yeni bir metot keşfetmişler
Allahtan 3.döneminde ünal aysal çok kaliteli transferler yapıp iyi bi kadro kurdu sayesinde şampiyonluklar gördü. anahtarı terime verdiğinde takımın içine ediyor2003 yılında da böyle saçma sapan kadro kurmuştuk 3 sene kendimize gelemedik.
Bu saatten sonra kimse bu takimi almak istemez ki. Bitmiş ölmüş bir takim var. Basak gibi zamanında neşteri vursak su anda 2.ydik.bizim kadro okadar kötü değil. en azından şampiyonluğu zorlayabilecek bi kadro adam ilk 10 a sokamıyor. yarın düzgun bi t.direktör gelsin her türlü daha iyi top oynarız