Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pasam fariolinin önünü kesmemek icin kendisini kabul etmemis, mazallah adam gelir bir ay da terimin aylarca oynatmak istedi sistemi hemen otutturmus olsa hersey ortaya cikar diye istemiyorum demiyor da. Bu adamin istedi yanci kuklalar en iyi örnek Selcuk,Necati

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pasam fariolinin önünü kesmemek icin kendisini kabul etmemis, mazallah adam gelir bir ay da terimin aylarca oynatmak istedi sistemi hemen otutturmus olsa hersey ortaya cikar diye istemiyorum demiyor da. Bu adamin istedi yanci kuklalar en iyi örnek Selcuk,Necati
Böyle bir olay hiç yaşanmadı. İyi senaryo uyduruyorsunuz.

Öyle bir takım kurmuş ki; kurduğu kadro, 9 tane eksiği olan ptt 1. Ligde 18. sırada bulunan denizlispor'a kendi evinde ıkına ıkına gol atıyor beraberliği yakalıyor ve çılgınca seviniyorlar..

Galatasaray'ın geldiği seviyeye bakın.. Allah aşkına istifa et sen de kurtul biz de kurtulalım yeter!

Son düzenleme:
İnşallah gidersin de bi 50 yıl senin arkandan hoca gelseydi diye dert yanarız
Hadi hocam git

istifa et git artık şu rezil futbola benzemeyen oyundan utanmıyor musun? hani Aslolan Galatasaray dı???

İnşallah gidersin de bi 50 yıl senin arkandan hoca gelseydi diye dert yanarız
Hadi hocam git
images (7).webp

Transferde gelen oyuncuların kötü olduğunu düşünmüyorum. Gelen oyuncuların TAMAMINDA form düşüklüğü , eski performanslarının yanına yaklaşamayan maç sonuçları varsa artık dönüp hocaya bakmak lazım bence. Ne yapıyor bilmiyorum ama bir şeyleri kesinlikle yanlış yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt