Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi teknik direktorun istifa etmesi icin daha ne olabilir acaba merak ediyorum.Ulan insanda biraz utanmaz olur ya.Hadi bu herif istifa etmiyo da kovsaniza ulan su herifi yeter artik.Ha pardon kulupte baskan ve yonetim olmadigi aklima geldi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne sucu hiç futbolcuya hakeme vs atmaya gerekmek tek sorumlu sensin sen.

Takım gol atamıyorsa sen sorumlusun, yiyorsa sen sorumlusun.

Kendi evinde PTT Ligi'nde küme düşmeme savaşı veren ve ayrıca maça bol bol eksiklere ve hatta sadece 4 yedek oyuncusuyla çıkan bir ekibe karşı kupadan eleniyorsun.

Büyük rezillik gerçekten.

Hadi lig'de çok iyi gidersin kupayı önemsemezsin küçük de olsa bir bahanen olur. Ama sen daha ligin ilk yarısında lige komple havlu atmışsın birinciden 20 puan fark yemişsin ve 2 senedir kupa dahi kazanamıyorsun, gerçekten şu maçın böyle sonuçlanmasının hiç bir bahanesi olamaz. Bugün yine basın toplantısında bize masal anlatırsan yedi sülalene söverim hocam.

Bırak git artık işte. Daha ne yaşanması lazım.

Yav elen tamam anladık şampiyonda olma avrupadan da elenelim bu sene tamam hepsine herşeye tamam da bir oyun sistemin yok arkadaş

Bu kadar transferin yapılıp çuvalla paranın harcandığı bir futbol takımı nasıl olurda bu kadar kötü oyun oynayabilir bir allahın kulu açıklasın

Pahalı stoperler aldırmaktan başka ne işe yarıyorsun çok merak ediyorum çünkü kulübe de senin yerine altyapı hocası olsa bugün olduğumuz yerden çokta farklı noktada olmazdık.

Sen şu takımı şampiyonda yapsan da istemiyorum kardeşim günü kurtaran başarılardan istemiyorum bu koca kulüp bu kadar taraftar ile bu kadar maddi kaynak ile böyle yönetilemez böyle futbol oynayamaz.

Milyonlarca insanın gözünde küçüldün kandıramıyorusun artık zırvalıklarını yemiyor kimse sen eskidin için geçti tarih oluyorsun bırak gençlerin önünü aç geçmişinle gurur duy yaşamının son yıllarında

Beyler nerdesiniz? Yine ortadan kaybolacak mısınız?

@Tuncay Van
Kim kayboluyor ortadan ? Yazdıklarımın arkasındayım. Bu konuya geçen hafta istifa etmesi gerektiğiyle ilgili yorumumu da yaptım. Sen kimsin ya hesap sorar gibi triplerle alıntı yapıyorsun ? Senin gibi anlamadığı mevzu şu ; bizim karşı olduğumuz şey bir takım yalanlar üzerinden adama hakaret edilmesiydi. Kimse çok iyi hocalık yapıyor demedi , bizim ne yazdığımız ortada. bak ya bütün gün forumda takılacak kadar hayatsız değilim senin gibi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sövsünler diye FT Ömeri yolladı ilk. Kurbanlık diye senelik o kadar para veriyoruz buna zaten.

az sonra röportaj için geldiğinde istifa ediomdan başka bişey dersen... puh derim. isterse başkan ile tezgah yapıp başkan kabul etmesin fln. ama bu maçtan sonra istifa etmemek kendi legacy ini cimbomdan önde tutmaktır
Sn Cund, istifa ederse 2 öğrencime forma alıcam.

Rezilsin o kibirin inadın egon hep bu camianın önüne geçiyor. Azıcık bu kulübü seviyorsan içinde gram Galatasaray aşkı varsa çekip gidersin yeter bee

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt