Biz artık Fatih Terim in bırakıp gitmesini beklerken adam şu anda yönetimle kaç transfer yapalım şunu da alalım diye konuşuyordur. Hayır anlamıyorum derdi ne torununu büyütüp takımı ona mı bırakmak istiyorsun ? Geldin 70 yaşına 3 senedir çektiğimiz dert belli, başarısızlığın apaçık ortada olmuyor işte
Bu güne kadar olmayıp da gelecekte olacağına inandığın şey nedir çok merak ediyorum ? Ne olacak bir anda takımın taktik/disiplin seviyesi arşa mı çıkacak ? Futbolcular sahada bu lakayt tavırlarını mı bırakacak ?
Neymiş takım pozisyona giriyor golcüler/hücum oyuncuları golü atamıyorsa Fatih Terim in mi suçu ? diye korumaya çalışıyorlar, ulan bu futbolculara aman +1 bişey katmasın Fatih Terim ve teknik ekip 21 yaşında herşeyi dört dörtlük yapan tamamen hazır adamlar alalım asla hata yapmasınlar bunu mu bekliyorsunuz ? Takımın başında 5. sezonunu geçiriyor eğer bu takıma hücum etmeyi, pozisyonları nasıl gole çevireceğini öğretemediyse benim mi suçum ?
Avrupa da adamlar 18 yaşında çocuğu geliştirip piyasa yapıyor biz 7 aydır hiçbir futbolcuya +1 beceri katamadık, hiçbir takım oyunu gösteremedik sonra çıkıp suçlusu Fatih Terim mi diye savunmaya çalışanlar var evet bal gibi de suçlusu Fatih Terim işte