Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs revizyonistlerine ve oportünistlerine geçit vermeyeceğiz
Seninle
Senle

Buna hic birsey olmaz twitter aleminde hala okadar cok terimci varki sanirsin dün CL yari Finalde Citye yenildik.

Bunlar nasil Galatasarayli anlamak mümkün degil. Bir insan nasil Terimi Galatasaray dan daha cok sevebilir aklim almiyor.

Tamam sevin Terimi ama el insaf , olmuyor iste biraksin hocaligi gene sevin ama zorlamanin hic bir anlami yok.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taraftar olarak fazla birsey yapamayiz ama beni esas sinirlendiren basının ikiyüzlük yapmasi. Mancini veya Tudor olsaydi 1000 kere istifa edecek misin diye sorardi sonra da Terim gidince kim gelecek diye çemkirirler.
Bir ihtimal divanda baskana ve Terim'e yuklenirlerse gider ama umudum yok.
Benden size tavsiye, basindan kimseyi takip etmeyin, takip ettiklerinizi takipten çıkın. Sadece basin degil, galasevgisi, diger kazan dairesi midir nedir herkesi takipten çıkın.

Nereyi açsam Galatasaray kötü oynuyor gibi ezber yorumlar görüyorum. Geçtiğimiz sezonun ne kadar kısır olduğunu unuttuk mu? "Falcao iyi ama pozisyona sokamıyoruz." Bu yorumu 100 kere duymuşumdur. Bu sezon tam tersi pozisyon rekoru kırıyoruz ama istikrarlı beceriksizlik bizi hem ligde oldukça geride bıraktı, hem de kupadan elenmemizi sağladı. Sezon başında bunu kim öngörebilirdi ki?

Terim'in bir sürü hatası var. Ben saymaktan yoruldum ancak en temel hatası genç oyuncularının psikolojisinden hiç anlamaması ve mental anlamda takımı geriye götürmesi. Şunu söyleyen 3 - 5 kişi falandır. Hala şu oyuncu iyi şu oyuncu kötü diye yazanlar var. Terim şu an manuel vitesten çıkıp ilk kez otomatik araç kullanan biri gibi. Eski ezberleriyle yeni bir şeyi kullanmaya çalışıyor.

Ligin ilk yarısında iyi yaptığı ve kötü yaptığı şeylerin analizini doğru yapamadı ve hala eski usul yöntemleriyle bu oyuncu grubunu yöneteceğini sanıyor. Bu kan uyuşmazlığı nasıl giderilir bilmiyorum ancak bir şey değişecekse bu Terim'in ya kendisi ya kararları olmak zorunda şu noktada.

Buna hic birsey olmaz twitter aleminde hala okadar cok terimci varki sanirsin dün CL yari Finalde Citye yenildik.

Bunlar nasil Galatasarayli anlamak mümkün degil. Bir insan nasil Terimi Galatasaray dan daha cok sevebilir aklim almiyor.

Tamam sevin Terimi ama el insaf , olmuyor iste biraksin hocaligi gene sevin ama zorlamanin hic bir anlami yok.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu ülkenin başına ne geliyorsa bu adamcılık, insan fanatikliğinden geliyor. takım tutar gibi insan tutulmaz

Az once adanademir maçını izliyordum kamera kenari gosterince montella bir teknik direktör gibi isildiyor
ama bizim maclarda kenarda bir öcü varmis gibi oyuncular korkuyor resmen

gün ışığına yakalanan vampirler gibi eriyip gideceksin hocam sen bunu hak ettin kusura bakma

Forumda zaman zaman sıkı tartışmalara girmiş olsam da ciddiye aldığım, futbol görüşlerine değer verdiğim ''Terimci'' lerin (Aklımda öne çıkan birkaç isim var, belirtmek istemedim) tamamının artık hayatın gerçeklerini kabullenmiş olmalarından buruk bir memnuniyet duyuyorum ki milyonlarca Galatasaray taraftarının rasyonel bir yansıması olduğunu düşünmüşümdür hep bu forumun...

Asla Terim düşmanı olmayan, mümkün olsa en büyük başarıları yine kendisiyle yaşamayı tercih edecek biri olduğum için, kulübü ve kendisini içine düşürdüğü durumlara -kendisi adına da- çokça üzüldüldüğümü belirtmek isterim...

Hala savunanlar...Önemli kısmı direkt troll...Bir kısmı romantizmi abartanlar...Geriye kalanları tanımlamasam daha iyi!..

gitmezler bizim memlekette koltuklar japon yapıştırıcılı,maçtan sonra bir gazeteci sorabildimi istifa etmeyi düşünüyormusunuz diye...ülke futbolunun geldiği hale bak... gerçi tüm alanlarda böyle sorumluluk alıp istifa etmek onurluluğunu gösteremiyorlar.

tabi ne barcalar ne juveler istiyor biz bırakmıyoruz yardımcılarımızı! hoca çok büyük hata yapıyor ekibini genişletmeyerek

tabi ne barcalar ne juveler istiyor biz bırakmıyoruz yardımcılarımızı! hoca çok büyük hata yapıyor ekibini genişletmeyerek

Öyle bir raddeye geldi ki değiştirmek zorunda kaldığı/kalacağı her durumu gurur meselesi yapıyor. Aslında hocanın teknik adamlığı, ben ders almam ders veririm, dediği gün durdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt