Behzat Bilge
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2021
- 3.472
- 2.356
- 563
Selamlique mi?
Pezevenque gibi
Pezevenque gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen çok riyakar bir kişisin ft
HahahahahahahhaSelamlique mi?
Pezevenque gibi
Hoca kulübün başkanı şu an, Elmas onun ok’sı olmadan tuavalete gidemez.mayk, hocanın hbri dahi olduğu şüpheli bişey üzerinden riyakar lafını etme şabanlığına nasıl cüret edion.
Hoca kulübün başkanı şu an, Elmas onun ok’sı olmadan tuavalete gidemez.
Sıddık diye birini tanır mısın ?Avrupada olası finalde hocaya bakış açınız değişir mi?
Hocaya bakışımız hiç değişmedi kiAvrupada olası finalde hocaya bakış açınız değişir mi?
Tanırım iyi çocukturSıddık diye birini tanır mısın ?
Hoca basın mensupları ile iç işe, adam önceden script ile basin toplantısına çıkıyor yani o kadar iç içe. Florya’da kahvaltı filan yapıyor belirli “basın” mensupları ile.basın mensuplarına yollanan kutuları teftiş ettiğini fln mı düşünüon.
Bu sezon lig sıralamasından Avrupa Ligi'ne herhangi bir takım gitmiyor maalesef. Ligi 3 ve 4. bitirenler Konferans Ligi'ne gidiyor. Türkiye kupasını alan takım ise Avrupa Ligi'ne gidiyor.Kendimden bahsedecek olursam ben ne Fatih Terimciyim ne de Anti-Terimciyim. Ben şuan %50-50 nötr taraftayım. Beklentim ligi ilk 5'te bitirerek en kötü konferans ligi de olsa seneye Avrupa'ya gitmeye hak kazanacaktır takım. Konferans ligine gitmekle gitmemek arasında pek bir fark yok bana göre tek hedef Avrupa Ligi olmalı bunun için de en az 3. veya 4. sırada bitirmeliyiz ligi. Avrupa Kupasında ilk turda şöyle Porto, Barcelona, Sevilla gibi takımlar gelmezse belki 1 tur ilerleriz ama hepsi bu. Fatih Terim bu sezon başarısız olsa dahi 1 sezon daha şans verilmesi taraftarıyım. 3 yıllık genç bir kadro planlaması ile geldi hemen ilk yılda göndermek olmaz. Biraz daha sabır edelim ama bendeki ibre her an +1 Anti-Terim'e kaymaya başladı başlayacak çünkü hoca kafasını futbola vermiyor çoktandır. Ne sorunları var bilmiyorum ama takımı çalıştırmıyor, oyuncuları iyi motive edemiyor, florya rezil felaket durumda.
yuh gerçek mi bu ya düştüğümüz hallere bak Türk futbolu olarak bunlar daha iyi günlerimiz başımızdaki kel gitmedikçe daha beter günler bizi bekliyor olacakBu sezon lig sıralamasından Avrupa Ligi'ne herhangi bir takım gitmiyor maalesef. Ligi 3 ve 4. bitirenler Konferans Ligi'ne gidiyor. Türkiye kupasını alan takım ise Avrupa Ligi'ne gidiyor.
yav onurHocam torunlarınla mutlu seneler diliyorum.
Yeni yıla Bodrumda torunlarınla devam etmeni Allahtan niyaz ediyorum.