Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mayk, hocanın hbri dahi olduğu şüpheli bişey üzerinden riyakar lafını etme şabanlığına nasıl cüret edion.

galatasaray'a tribünden küfür eden herife kadınlar günü diye dostluk maçı yaptıran adam pakete kahve koysa ne fark eder eliyle ali koç'a tepsiden servis etse ne fark eder. hoca denizli malubiyetinden sonra bile kameralara yüzlü yüzlü konuşabiliyosa bu konulardan elini ayağını tamamen çektiğini farz etmek de çok uçarı olmaz kanaatindeyim.

Son yıllarda Hocayı sıkça eleştiriyor olsam da bu yılki sağ kanat rotasyonu için bir nevi kısmen 'günah çıkarma' ihtiyacı duydum; ille eleştireyim diye eleştirmem, doğru argümanlarımın olması gerekir...

Berghuis' in transfer edilmesini istediğini ancak mümkün olamadığını söylüyor. Yaz transfer döneminde ismi geçenler arasında, yaşına rağmen en çok istediğim futbolcuydu. Adam kariyeri açısından Ajax' ı tercih ettiyse yapacak pek bir şey kalmıyor; eski zamanlarda olmadık paralar vererek de olsa, böyle adamları getirirdi bizim kulüpler; ''Büyük dörtler'' böyle böyle battı zaten...

Berghuis alınabilseydi de Morutan-PVA-BAY alınmasa ve 'gençlik kontenjanı' solbek için kullanılsaydı keşke...

''Berghuis' i alamadık, Morutan' ı kaptık'' gibi bir durum hasıl oldu, eleştirmezsem klavyem çarpılır; profil bakımından bu kadar alakasız iki futbolcu olamaz...

Kulübü kümede düşürse sosyal medya da her zaman bir destekçisi var inanılır gibi değil. Hocayı eleştirtmiyolar bile. Eleştiri yapıyosun adam ölümüne Fatih Terim diyor bu nasıl kafa ya. Düşersek Fatih Terimle düşelim filan, ne oluyoruz Galatasaray burası arkadaş. İstifa demiyorum bak hafif eleştiri yap parlıyolar. Biat kültürü işlemiş siyasetten tut sporuna kadar.

Galatasaray kulübü illa her sene kupa almayacak illa zirveye oynamayacakta alt lig takımlarına da elenmeyecek arkadaş, bu her ülkede eleştiri konusu olur bu kadar.

Tuh kacirdik. Hoca fenere bilenmiş Fatih Hoca birakmama karari alinca

Screenshot_20211230-193625_Gallery.webp

Kendimden bahsedecek olursam ben ne Fatih Terimciyim ne de Anti-Terimciyim. Ben şuan %50-50 nötr taraftayım. Beklentim ligi ilk 5'te bitirerek en kötü konferans ligi de olsa seneye Avrupa'ya gitmeye hak kazanacaktır takım. Konferans ligine gitmekle gitmemek arasında pek bir fark yok bana göre tek hedef Avrupa Ligi olmalı bunun için de en az 3. veya 4. sırada bitirmeliyiz ligi. Avrupa Kupasında ilk turda şöyle Porto, Barcelona, Sevilla gibi takımlar gelmezse belki 1 tur ilerleriz ama hepsi bu. Fatih Terim bu sezon başarısız olsa dahi 1 sezon daha şans verilmesi taraftarıyım. 3 yıllık genç bir kadro planlaması ile geldi hemen ilk yılda göndermek olmaz. Biraz daha sabır edelim ama bendeki ibre her an +1 Anti-Terim'e kaymaya başladı başlayacak çünkü hoca kafasını futbola vermiyor çoktandır. Ne sorunları var bilmiyorum ama takımı çalıştırmıyor, oyuncuları iyi motive edemiyor, florya rezil felaket durumda.
Bu sezon lig sıralamasından Avrupa Ligi'ne herhangi bir takım gitmiyor maalesef. Ligi 3 ve 4. bitirenler Konferans Ligi'ne gidiyor. Türkiye kupasını alan takım ise Avrupa Ligi'ne gidiyor.

Bu sezon lig sıralamasından Avrupa Ligi'ne herhangi bir takım gitmiyor maalesef. Ligi 3 ve 4. bitirenler Konferans Ligi'ne gidiyor. Türkiye kupasını alan takım ise Avrupa Ligi'ne gidiyor.
yuh gerçek mi bu ya düştüğümüz hallere bak Türk futbolu olarak bunlar daha iyi günlerimiz başımızdaki kel gitmedikçe daha beter günler bizi bekliyor olacak

Hocam torunlarınla mutlu seneler diliyorum.

Yeni yıla Bodrumda torunlarınla devam etmeni Allahtan niyaz ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt