Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durmadan yana pas 1 metreye pas. Uzun top atılmıyor takımda 1 2atinca tehlike oluyordu bizim pas manyağı olmamız lazım 20 metrede

Maç dönmezse Giresun kulübesine saldırır. Hakan Keleş'e el kol yapar yumruk gösterir.

Ben Fb derbisinden sonra lig maçı izlemeyi bıraktım. FT'nin çiftliği olmuş bir takımı izleyip kendini sinir etmeye değmez. Sizde izlemeyin, bu adamın ağzını yüzünü buruşturmasina, abuk subuk hareketlerine maruz kalmayın.
Valla renktaş bende izlemiycem dedim bu adam gidene kadarda benim oglan bakıyo bende o yüzden izlemek zorunda kalıyom bunun oynattıgı rezil futbolu

Git torun büyüt diyeceğim torunlarında büyümüştür. Balık falan tut, gül yetiştir.

Bugünlere geleceğimizi tahmin etmek hiçte zor değildi. Çünkü bu adamın performans grafiği daima geriye gider. Asla bir takımı ileri taşıyamaz. Çünkü öyle bir donanımı ve bilgisi yok. 20 senedir bu böyle. Kahvede maç izleyen Ahmet amca ve Mehmet dayidan hallice bir adam.

Neymiş, genç kadroyla tecrübe kazanacakmış. Tecrübeli ve yıldızlarla dolu kadro olsa başarılı olurmuş aslında. Gerçekten mi ya, bak sen.

Eleman bakalım bu sefer ne masal anlatacak? Şimdi de yaza kadar mı zaman isticek?

Herhalde 2 dkda birkaç pozisyon bulduğumuz süreci işaret ederek iyi futbol oynadık diyecektir maç sonunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt