Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizi bi sal arftık, hull city mi gidiyorsun nereye gidiyosan gittt

Hoca yine ihaleyi futbolculara bırakıyor. Yok forvetimiz gol atamıyor yok bilmem ne. İyi de hoca bu oyuncuları bu takıma Hamza Hamzaoğlu almadı. Yıllardır takımın başında sen varsın, kadroyu da sen kurdun. Eğer forvet gol atamıyorsa onun sorumlusu da sensin. Aldırmasaydın kardeşim. Berbat bir kadro kurulmuş hala genç takım hikayesi okuyor. Bu alınan oyuncuların çoğundan değil 3 sene 33 sene geçse bile bir şey olmaz. Sadece 3 seneyi kaybettiğimizle kalırız.

Bende iyi Galatasaraylıyım hocam banada 8 milyon tl verir misin?

Fatih Terim: “Arda Turan, en az benim kadar Galatasaraylı.”

Sahada oynayan oyuncuların cok kolay şeyleri bile yapamaz hale gelmesi,bakın yapamiyorlar demiyorum yapamaz hale geldiler diyorum.
Net Fatih hocayla alakali. Yeni alinan genc oyunculara, projeye sonuna kadar kabul. Ama sana degil hocam. Bahsettiğin bu proje seninle yürümez, olmuyor kabul et artik.

😡😡😡😡😡

Fatih Terim: "Taraftarın, 'Söylesen Fatih hoca, takım niye oynamıyor?' tezahüratını duydum. Şu ana kadar oynayan bir takım var. Sadece bugün iyi oynamadık."

rte'yi
terim'e benzetenler de damlamaya başlamışsa
konudan çıkmak elzem hale gelmiştir

1641669321150.webp

😡😡😡😡😡

Fatih Terim: "Taraftarın, 'Söylesen Fatih hoca, takım niye oynamıyor?' tezahüratını duydum. Şu ana kadar oynayan bir takım var. Sadece bugün iyi oynamadık."

iyi t.şak geçiyo yalnız bizle, kulübün anahtarını vermişiz adama yapacak bir şey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt