Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi adıma 25 seneyi aşkın hizmetlerin için senden razıyım, Allah'ta senden razı olsun.

F2501E5A-2C60-434F-AC5B-7E90646ED84C.webp

Burak Elmas: "Gel Sportif A.Ş.’de görev al. YK üyesi ol. Yeni teknik direktörü de birlikte belirleyelim."

Fatih Terim: "Ben bu proje için kariyerimi ortaya koydum. Siz ise benim arkamda durmadınız. Buyurun takım sizin, kulüp sizin; bildiğiniz gibi yönetin."

Burak Elmas: "Gel Sportif A.Ş.’de görev al. YK üyesi ol. Yeni teknik direktörü de birlikte belirleyelim."

Fatih Terim: "Ben bu proje için kariyerimi ortaya koydum. Siz ise benim arkamda durmadınız. Buyurun takım sizin, kulüp sizin; bildiğiniz gibi yönetin."
Haha yine bay Show

"Kariyerimi ortaya koydum" demesi bir kere imkansız - kariyeri zaten kanıtlanmış kimsenin sorgulayamacağı gerçeği varken ortada. Hocanında bunu demeyecek bir egosu var.

Erman Toroğlu'nun yorumu şimdi tamamen dinledim. Benimde hep aklıma gelen "Fiortentina'ya gidişi -kendi kararı- hariç , hep kavga ederek kovuldu/ayrıldı . Milan dahil" bu çok doğru tespit.

Genelde de çok palavra yorum yapmaz diye bilirim. Giresun maçı öncesi Burak Elmas aramış , msj atmış geri dönmemiş - esas bunda bile doğruluk payı zerre kadar olsa karar doğrudur. Gs başkanı - başarılı / başarısız olsun - arayınca açarsın.
Ünal Aysal ile eleman ve Demirören ile milli takım olayları ve bizim düşüşümüz o krizle belli...
Rahmetli Cengiz başkan ile yaşananlar ortada.

Tek arzum bu kararın kartopundan çığa dönüşüp kriz üstü kriz yaşanmaması

Galatasaray düşmanları iyi dinleyin. Fatih Terime başarısız diyenler. Bu adam geçen sene 1 gol ile şampiyonluğu kaybetti. Kariyerinde ilk defa bu kadar kötü sezon geçiriyor onun yönetiminde....
evt son mac cıkardıgı bktan kadroyu hatırladık bu msjla, sampiyonlugu vermıstı

Galatasaray düşmanları iyi dinleyin. Fatih Terime başarısız diyenler. Bu adam geçen sene 1 gol ile şampiyonluğu kaybetti. Kariyerinde ilk defa bu kadar kötü sezon geçiriyor onun yönetiminde....
Aynen Arda'yi oynatarak 1 gole şampiyonluğu kaybetti.

IMG_20220110_103809.webp
IMG_20220110_103744.webp

IMG_20220110_103542.webp

21 yaşımdayım. Galatasaray ile ilgili bildiğim , hatırladığım tüm başarılarda senin parmağın var. ( 2015 Hamza Hamzaoğlu döneminde bile . ) 2013'te giderken oturup ağlamam , 21 Aralık gecesi attığın tweet ile mutluluktan ağlamam ...

Çok farklı bir duyguydu be. Sen bizim için asla bir teknik direktör değildin. Fatih Terim varsa umut vardır diyorduk , vardır bir bildiği diyorduk . Yolların ayrılmasını şahsen istiyordum . Çünkü aradaki bu duygusal bağ zarar görüyordu. Efsane olarak kalabilmesi için bu gerekiyordu.

Belki de son kez gittin. Bana Galatasaraylılığı öğreten sendin. Galatasaray'ın pes etmeyeceğini , geri durmayacağını bize öğreten sendin.

Her şey için teşekkürler İmparator. Yolun , bahtın açık olsun. Bazen sevginin baki kalabilmesi için ayrılık gerekiyor.

gelsin torrentın yardımcısı olsun pas futbolunu belki ögrenir

Git ego kas şimdi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kini eleştiri yapmaktan önce gelenlerin sözleri komedi

burak elmas: hocam sportif a.ş nin başına geç.

fatih terim: teknik direktör olarak aldığım parayı(senelik 3,5 milyon euro) verirseniz geçerim.

erman toroğlu burak elmas'a yakın divan kurulu üyesi birisinden duyduğunu söyledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt