Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.926
- 6.606
- 2.463
Kendi adıma 25 seneyi aşkın hizmetlerin için senden razıyım, Allah'ta senden razı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haha yine bay ShowBurak Elmas: "Gel Sportif A.Ş.’de görev al. YK üyesi ol. Yeni teknik direktörü de birlikte belirleyelim."
Fatih Terim: "Ben bu proje için kariyerimi ortaya koydum. Siz ise benim arkamda durmadınız. Buyurun takım sizin, kulüp sizin; bildiğiniz gibi yönetin."
evt son mac cıkardıgı bktan kadroyu hatırladık bu msjla, sampiyonlugu vermıstıGalatasaray düşmanları iyi dinleyin. Fatih Terime başarısız diyenler. Bu adam geçen sene 1 gol ile şampiyonluğu kaybetti. Kariyerinde ilk defa bu kadar kötü sezon geçiriyor onun yönetiminde....
Aynen Arda'yi oynatarak 1 gole şampiyonluğu kaybetti.Galatasaray düşmanları iyi dinleyin. Fatih Terime başarısız diyenler. Bu adam geçen sene 1 gol ile şampiyonluğu kaybetti. Kariyerinde ilk defa bu kadar kötü sezon geçiriyor onun yönetiminde....
Canaydın dönemi cooook güzel bi dönemdiGalatasaray düşmanları iyi dinleyin. Fatih Terime başarısız diyenler. Bu adam geçen sene 1 gol ile şampiyonluğu kaybetti. Kariyerinde ilk defa bu kadar kötü sezon geçiriyor onun yönetiminde....
Yok ağa bunlar seneye kalsaydı şampiyon ve UEFA kupasını alırdı anlatırlarAynen Arda'yi oynatarak 1 gole şampiyonluğu kaybetti.
Ekli dosyayı görüntüle 146608Ekli dosyayı görüntüle 146609
Ekli dosyayı görüntüle 146610
???? Bokunu çikartmayin yaGit Fulya Terim'e ego kas şimdi
Git 'e ego kas şimdi