Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yazik felan degil.
Demirören zamaninda neler neler yapildi bize. ayni simdi ki gibi. Terim bir kac hafta önce bunlar benim düsmanim diyip, ardindan bunlara gitti. Masal anlatma o konuda
Yetmedi konuşmadı konuşmadı, Fener derbisi öncesi gün konuştu . Yanı aslolan Galatasaray herifte yalan. Tek derdi kendi egosu

öyle şeyler yaşattın ki
uğrunda ölmeye değer

Sezon başı 30 milyon euro harcayıp liderden 22 puan fark yiyen bizi küme düşmemeye oynatan, 3 senedir bok gibi futbol oynatan, bu yönetimle dahi kavga etmeyi başarabilen hocam gittiği için sinirden kuduruyorum. Forumdaki herkese kudurmuşcasına saldırasım var. Çünkü benim için Terim 1 Allah 2.
Allah 1 dir herkes için. Ben kendi adıma kufretmeyi argo konuşmayı eleştiri zannedenlere sinirleniyorum . Az önce bulente de avel dendi siz çok bilenler

Allah Kerim, Fatih Terim
3308806_8b572f4459f0d7fabe1989a98bf2ffd8_640x640.webp

Bazı dökümanlar vardı imzalanacak nerede onlar imzalayalım(gülerek). Bir gün önce Ünal Aysal Demirören ile görüşme yapıp Terim'e milli takım defteri artık kapandı Galatasaray'a odaklan demesine rağmen başkandan habersiz TV'ye çıkıp sırıtarak dokümanlar nerede imzalayalım diyen adam bu Fatih Terim. Hani şu kupa törenlerinde neredeyse kupayı Galatasaraylı futbolcuların yüzüne fırlatacak Demirören, Emre ve Volkan itlerine laf etmeyip Melo için ağzına geleni sayan Demirören.

Elma ile armudu karıştırmadığımız için isimlere değil GSmize ve onun geleceğine bakıyoruz. Ben misal Burak'ı da istemiyorum. Tüm mesajlarım da ortada. Şimdi Terim gidince mi Ali Koç kankalığı meydana atılıyor. Bunu bilip Terim devam etmedi mi ? Cengize AA'ya tavrı nasıldı bu konuda ? O dönem uA bile Ali Ali diyordu. Protesto edip marşlar yazmıştı. Aa Burak zamanı bakıyorum hepsi yalan oldu. Ben kendi adıma o gün neysem bugün de oyum. Burak da gidecek!

Merve Terim Çetin Twitter'da ki Galatasaray armalı profil fotoğrafını ne zaman kaldırır?
A) Hemen bugün

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt