Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.960
- 13.047
- 2.868
Esas sana yazıkyazık.
Ama bunu anlayabileceğini sanmıyorum
Siz Galatasaraylı filan değilsiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Esas sana yazıkyazık.
Yetmedi konuşmadı konuşmadı, Fener derbisi öncesi gün konuştu . Yanı aslolan Galatasaray herifte yalan. Tek derdi kendi egosuyazik felan degil.
Demirören zamaninda neler neler yapildi bize. ayni simdi ki gibi. Terim bir kac hafta önce bunlar benim düsmanim diyip, ardindan bunlara gitti. Masal anlatma o konuda
Esas sana yazık
Ama bunu anlayabileceğini sanmıyorum
Siz Galatasaraylı filan değilsiniz
Allah 1 dir herkes için. Ben kendi adıma kufretmeyi argo konuşmayı eleştiri zannedenlere sinirleniyorum . Az önce bulente de avel dendi siz çok bilenlerSezon başı 30 milyon euro harcayıp liderden 22 puan fark yiyen bizi küme düşmemeye oynatan, 3 senedir bok gibi futbol oynatan, bu yönetimle dahi kavga etmeyi başarabilen hocam gittiği için sinirden kuduruyorum. Forumdaki herkese kudurmuşcasına saldırasım var. Çünkü benim için Terim 1 Allah 2.![]()
Allah Kerim, Fatih Terim

Sen kimsin ki benim Galatasaraylılığımı sorguluyorsun ?
Sen fali 12 hayvanlı takvime göre mi bakıyordun Sergen, biraz yalan olmuş senin işYeniden buluşacağız merak etme hocam ve uzun sürmeyecek bu ayrılık.dinlen biraz
![]()
![]()
![]()
![]()
biz zaten istemiyorduk elmasi ne alaka amca
Bu ne demek noterden ihtar mi cekecek hocaFatih Terim: "Galatasaray taraftarlarına verdiğim sözden dönmedim, böyle bilinsin." (@mtt1905)
Ben birakmadim, beni istemediler diyor aslinda.Bu ne demek noterden ihtar mi cekecek hoca
artık terim hocam ile barıştıksizdeki terim düşmanlığı
terimin en büyük düşmanında bile yoktur
İşe iade davası açacakmışBu ne demek noterden ihtar mi cekecek hoca