Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu bulamadım. Buraya yazıyorum. Bugünkü idman ne oldu acaba? Hatay maçına kim hazırlayacak takımı?

4840086D-7D1D-4F7E-8087-8422DB8FEB9A.webp

Hocanın, ''2-5-3 Langırt formasyonu'' diye tarif ettiğim, hele de bu kadro ile tutması asla mümkün olamayacak fantezisinde nasıl bu kadar ısrar ettiğini hiçbir zaman anlayamayacağım...

AL grup maçlarında ne güzel takım boyunu kısa tutarak ve topun arkasında kalarak oynadık ve zaman zaman şansın da yardımıyla çok daha yüksek maliyetli takımları alt edebildik. Ligde yapılması gereken de yine takım boyunu kısa tutarak ve takımca topla birlikte ileri-geri gidip gelerek oynamaktı. Bu ille de defansif oyun anlamına gelmiyor; rakip takımın gücüne göre takımı 15-20 metre öne çıkarıp, ataklara bir kişi fazla gönderirsin, al sana kollektif hücum futbolu...

2018 şampiyonluğundan sonrasını; kadro planlaması, oyun düzeni, oyuncu tercihleri vs vs, tümüyle unutmak istiyorum...

2020 şampiyonluğunu, en çok da Hocanın ''Şampiyon TD'' etiketiyle bırakması için istemiştim, olmadı. Geçen yıl ucuna kadar gelindi, şu veya bu sebeple yine kısmet olmadı; gerçi o zaman da bırakmazdı ya, neyse...

N'olursa olsun ''Efsanemiz'' dir; Allah sağlıklı uzun ömürler versin...

türk futbol tarihinin en büyük ismine saygımız ve sevgimiz daimdir.

galatasaray efsaneleri ile büyük.

kendisine hayatında başarılar diliyorum

galatasaray, abd ve avrupadadaki spor kulüplerinin yaptığı gibi en büyük efsanesinin heykelini mutlaka stadyumun önüne dikmelidir.

Serhan Türk: "Fatih Terim’in evinin önündeki bekleme sürecimiz, hocanın 'açıklama yapmayacağım' demesi ile son buldu. Herkese iyi akşamlar."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt