Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.849
- 2.068
- 553
Konuyu bulamadım. Buraya yazıyorum. Bugünkü idman ne oldu acaba? Hatay maçına kim hazırlayacak takımı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim gündüz de böyle içilmez ama yavsöylesem tesiri yok
sussam gönül razı değil
Konuyu bulamadım. Buraya yazıyorum. Bugünkü idman ne oldu acaba? Hatay maçına kim hazırlayacak takımı?
keyifler nasıllKonuyu bulamadım. Buraya yazıyorum. Bugünkü idman ne oldu acaba? Hatay maçına kim hazırlayacak takımı?
mert çetinKonuyu bulamadım. Buraya yazıyorum. Bugünkü idman ne oldu acaba? Hatay maçına kim hazırlayacak takımı?
Ordunun başı gitti.keyifler nasıll
sana neKardeşim gündüz de böyle içilmez ama yav
Özür dilerimsana ne
sana ne ulan
Eyvallah. Bugün biraz keyiflendik tabi. Senden ne haber, renktaş?keyifler nasıll
Bugün zaten bostuKonuyu bulamadım. Buraya yazıyorum. Bugünkü idman ne oldu acaba? Hatay maçına kim hazırlayacak takımı?
hala dimdik ayaktayizOrdunun başı gitti.
Asıl sende keyifler nasıl?
magdura yatacak yineSerhan Türk: "Fatih Terim’in evinin önündeki bekleme sürecimiz, hocanın 'açıklama yapmayacağım' demesi ile son buldu. Herkese iyi akşamlar."
Edeceğim küfürler için işlem uygulamaÖzür dilerim