Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.714
- 102.766
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en büyük mü bilmem de çok büyükağlama
çok mu sevdin?en büyük mü bilmem de çok büyük
mekanın sahibi derken en ufak metafor yapmıyorlarmış gerçektenevet o florya müdürü
Seçilmiş. Bu aslında önemli noktamekanın sahibi derken en ufak metafor yapmıyorlarmış gerçektenSeçilmiş başkana karşı paralı elemanı tutan florya müdürü. Vay anasını be
ok yukarıdan çıkışa tıkla şimdiSaf kötü bir insan net! İyi teknik direktör kötü teknik direktör kısmını geçtim, saf kötü bir insan..
Bütün medyayı bir şekilde ele geçirmiş. İstemediği kişileri idam sehpasına atmaktan geri durmuyor..
Önceden az da olsa kendisine saygım vardı fakat artık bitti.. Kulübü kaosa sokmaktan çok hoşlanıyor. Derdi hiçbir zaman Galatasaray olmadı..
transfer dıye cagırmıslar sonra kovmuslarBu sefer antrenman sırasında gönderilmemiş, anladığım o. Burak da gidecek zaten ama bu gidiş sürecinde neden ana hedef "Galatasaray" kötü olsun da biz demiştik diyelim oldu bunu anlayamadım...
Seçilmiş başkan dediğin hocayı kullanıp başkan oldu, şimdi seçime gidip seçilsin bakalımmekanın sahibi derken en ufak metafor yapmıyorlarmış gerçektenSeçilmiş başkana karşı paralı elemanı tutan florya müdürü. Vay anasını be
Baskan terimi kullanıp buruşturup çöpe atti diyebilir miyizSeçilmiş başkan dediğin hocayı kullanıp başkan oldu, şimdi seçime gidip seçilsin bakalım
Neden ? Kimsin sen birader ? Seviyeni koru bana karşı oldu mu ?ok yukarıdan çıkışa tıkla şimdi
O konuda haklısın. Burak Elmasçı değilim, hatta Terim belasını 6 ay daha sürdürmesinden dolayı kinim var kendisine. Diğer haklı olduğun noktada şu, bizim millet balık hafızalıdır ve mağdur edebiyatını severler. FT kendini düştü gibi gösterdi ya, şimdi parti kursa ülkeye başkan bile seçilebilir, mağduru güzel oynuyor çünkü.Seçilmiş başkan dediğin hocayı kullanıp başkan oldu, şimdi seçime gidip seçilsin bakalım
Hocadan bağımsız bu yönetim net değişmeli. Tff skandalı bile başlı başına yeter. Zaten ibra etmeme olayı konuşulmaya başlanmış, kurtulacak gibiyizO konuda haklısın. Burak Elmasçı değilim, hatta Terim belasını 6 ay daha sürdürmesinden dolayı kinim var kendisine. Diğer haklı olduğun noktada şu, bizim millet balık hafızalıdır ve mağdur edebiyatını severler. FT kendini düştü gibi gösterdi ya, şimdi parti kursa ülkeye başkan bile seçilebilir, mağduru güzel oynuyor çünkü.