Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocadan bağımsız bu yönetim net değişmeli. Tff skandalı bile başlı başına yeter. Zaten ibra etmeme olayı konuşulmaya başlanmış, kurtulacak gibiyiz
İnşallah, ama hoca 2 yönetimide çok sarstı. Hocasız bi 6 ay göreceğiz kendilerini, yine basiretsizliklerine devam ederlerse inşallah onlardanda kurtuluruz.

transfer dıye cagırmıslar sonra kovmuslar

daha iyi olmus

Ayağa çağırdı diye mi bu kez de🤪
İyi de suçlu niye GSmiz. Burak da zaten bilmiyor muydu sonuç bu olacak...

Şu an herkes işin dalgasında ama 12. sıradayız. Olması gereken öyle böyle oldu. Hocaya mesaj daha Faroliyle verildi. Üstüne Işıtan bey tekrar geçti, Torrent. Yani bunlar gümbür gümbür istifa et mesajıydı. İnat edilecek bir durum en çok GSmize zarar verecekken bu tavrı anlamayı reddediyorum.

hodja emeklilik açıklaması yaparak camiaya başarı dileklerini sunmalı

bu burak kovmamıstır terimi
kovmasa yönetım düsecekti yapacak bisi kalmadı
burakta istifa edecek ins
O da 2. bi seçenek ki bence daha kuvvetli. Silik bi tip olduğunu o bjkli candaş mıdır nedir onun yayınındaki halinden anlamıştım. Başkanı olduğu yönetime bile söz geçiremeyen biri. Cengiz başkan 10 numara adamdı vallahi bu yönünü çok beğeniyordum allah rahmet eylesin

Keşke önümüzdeki maçın devre arasında filan siteden açıklama yapılsaydi maç esnasında alt yazı geçseydi

Gitmesi iyi mi oldu evet, takım kötü top oynamıyor vs. battıkça battık, Bir sürü şey yazılır ama ne yapalım be kardeşim

SEVİYORUZ BU ADAMI ne yapalım yaw
Valla ben de defalarca eleştiriyordum gitmeli diyordum ama gidince de üzülüyor insan. Yaşayan efsanemiz sonuçta, keşke bu yönetimle sene başından devam etmeseydi daha iyi olurdu kendi adına

O da 2. bi seçenek ki bence daha kuvvetli. Silik bi tip olduğunu o bjkli candaş mıdır nedir onun yayınındaki halinden anlamıştım. Başkanı olduğu yönetime bile söz geçiremeyen biri. Cengiz başkan 10 numara adamdı vallahi bu yönünü çok beğeniyordum allah rahmet eylesin
e cengizide ft hoca yedi adam ölüm döseginde yazık neler denildi ahı var

zannımca hoca hull city'i premiere çıkartır
ilk sezon ortalama sonuçlar alıp 12.olur
gs hocayı kovar yönetim istifa eder seçim olur
yeni yönetim hocam
bu son olsun bu son diyerek
son bir defa hocayı çağırır

hoca gelir 2 sezon şampiyon yapar yine yıldızı kendi takamadan gider
hocam benim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt