Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Aynı öyle kanka. Adamı saf bişey sanırken asrın uyanığı çıktıBaskan terimi kullanıp buruşturup çöpe atti diyebilir miyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı öyle kanka. Adamı saf bişey sanırken asrın uyanığı çıktıBaskan terimi kullanıp buruşturup çöpe atti diyebilir miyiz
İnşallah, ama hoca 2 yönetimide çok sarstı. Hocasız bi 6 ay göreceğiz kendilerini, yine basiretsizliklerine devam ederlerse inşallah onlardanda kurtuluruz.Hocadan bağımsız bu yönetim net değişmeli. Tff skandalı bile başlı başına yeter. Zaten ibra etmeme olayı konuşulmaya başlanmış, kurtulacak gibiyiz
bu burak kovmamıstır terimiAynı öyle kanka. Adamı saf bişey sanırken asrın uyanığı çıktı
transfer dıye cagırmıslar sonra kovmuslar
daha iyi olmus
O da 2. bi seçenek ki bence daha kuvvetli. Silik bi tip olduğunu o bjkli candaş mıdır nedir onun yayınındaki halinden anlamıştım. Başkanı olduğu yönetime bile söz geçiremeyen biri. Cengiz başkan 10 numara adamdı vallahi bu yönünü çok beğeniyordum allah rahmet eylesinbu burak kovmamıstır terimi
kovmasa yönetım düsecekti yapacak bisi kalmadı
burakta istifa edecek ins
Valla ben de defalarca eleştiriyordum gitmeli diyordum ama gidince de üzülüyor insan. Yaşayan efsanemiz sonuçta, keşke bu yönetimle sene başından devam etmeseydi daha iyi olurdu kendi adınaGitmesi iyi mi oldu evet, takım kötü top oynamıyor vs. battıkça battık, Bir sürü şey yazılır ama ne yapalım be kardeşim
SEVİYORUZ BU ADAMI ne yapalım yaw
e cengizide ft hoca yedi adam ölüm döseginde yazık neler denildi ahı varO da 2. bi seçenek ki bence daha kuvvetli. Silik bi tip olduğunu o bjkli candaş mıdır nedir onun yayınındaki halinden anlamıştım. Başkanı olduğu yönetime bile söz geçiremeyen biri. Cengiz başkan 10 numara adamdı vallahi bu yönünü çok beğeniyordum allah rahmet eylesin
.Gitmesi iyi mi oldu evet, takım kötü top oynamıyor vs. battıkça battık, Bir sürü şey yazılır ama ne yapalım be kardeşim
SEVİYORUZ BU ADAMI ne yapalım yaw
adam seviyorum demiş sana ne biraderSeviyosan git nüfusuna aldır kardeşim napalım yani ? Ömrümde böyle biatçılık görmedim yav.