Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Calistigi yonetimlerle herzaman kavgali ayrildi.
2. 1,5 sene sonra 2 gol atmisisiz duran toptan.
3. duran top organizasyonu
4. Takimin 4 senedir oyun sablonu yok
5. Alternatif hucum setleri yok
6. 4 senede 60+ oyuncu alirdi, tutan oyuncu sayisi 5 falan
7. Antreman methodlari rezalet
8. Aldirdigi her genc yokus asara gidiyor, Kerem haric.
9. Ezip gecmen takimlar, ilk golu sana atiyor.
10. Fiziksel olarak berbat halde takim
11. Teknik ekibin rezalet fiyaskodan ibaret.
12. Biatcilik yapan adamlar yanimda olur, diye tavirlar.
13. Kendine sana 7 sulaneni zengin etmis kulupten buyuk sayman
14. Herzman bir ego savasi]
15. Kendi egonun yuzunden takimdan ceza alman ve yalniz birakman.
16. Unal Aysal ve Galatasaraya, Tupcu icin satman.
17. Illa kendi ekibi transfer yapacak diye diretmen, halbusem Nelsson bizzat Isitan gun bitirmis, bunu ogrenince Florya girisine yasaklamis.
18. Analiz ekibin vasat oglu vasat olmasi.
19. Takimda disiplinin olmamasi.
20. Ve en sonu, sen hic bir zaman Galatasaraydan buyuk degilsin eleman, bunu boyle bil.

Bu kadar sebep yeterli degilse, daha ne olacakti kovulmasi icin.

Gule gule eleman, bir daha gorusmemek uzere.

Gören de adam öldü sanır hahahaha
Evet hocam 20 sene önce UEFA kupası aldın, aynı takımla Lucescu Süper kupayı kaldırdı. 96-00'de de 4 şampiyonluk sayısız kupa vs vs.
Parasız çalışmadın, emeğinin hakkını bu kulübün verdiğini de düşünüyorum onun için minnet falan da duymuyorum. Lazımsa Uğur Karakulluçku dağıtıyormuş ona bakıver.
Proje senende de (her ne kadar bırakmanı istemesem de) rezaletin ucundan döndün ama bir şekilde yine arkandan ağıtlar yaktırmayı beceriyorsun, valla büyük adamsın helal olsun. Şimdiden istifa diyenler yumuşamaya başladıysa, ölmezsen seni görürüz buralarda yakında yine hadi bakim.

Gören de adam öldü sanır hahahaha
Evet hocam 20 sene önce UEFA kupası aldın, aynı takımla Lucescu Süper kupayı kaldırdı. 96-00'de de 4 şampiyonluk sayısız kupa vs vs.
Parasız çalışmadın, emeğinin hakkını bu kulübün verdiğini de düşünüyorum onun için minnet falan da duymuyorum. Lazımsa Uğur Karakulluçku dağıtıyormuş ona bakıver.
Proje senende de (her ne kadar bırakmanı istemesem de) rezaletin ucundan döndün ama bir şekilde yine arkandan ağıtlar yaktırmayı beceriyorsun, valla büyük adamsın helal olsun. Şimdiden istifa diyenler yumuşamaya başladıysa, ölmezsen seni görürüz buralarda yakında yine hadi bakim.
Adam kovulurken bile bir şekilde kulübü kaosa sokmayı başarıyor. Lafa gelince aslolan Galatasaray tabi, yersen.

Adam kovulurken bile bir şekilde kulübü kaosa sokmayı başarıyor. Lafa gelince aslolan Galatasaray tabi, yersen.
Yahu anlamadığım bir anda gözyaşları seller oldu. Lan ben 4 senedir döküyorum her maç o gözyaşını içime, bize hiç acıyan olmadı böyle

Yahu anlamadığım bir anda gözyaşları seller oldu. Lan ben 4 senedir döküyorum her maç o gözyaşını içime, bize hiç acıyan olmadı böyle
Ya ruh hastası kafayı sıyırmış bir kitle işte. Adam 3 senedir kulübü rezil kepaze ediyor, sezon başı 30 milyon euro harcadığı takımı kovulmasa küme düşürecekti hala daha kovulmasına tepki gösteren var. Terim evde kapısının önünde bağıranlara ana avrat küfür etmiyorsa bişey bilmiyorum.

Ya ruh hastası kafayı sıyırmış bir kitle işte. Adam 3 senedir kulübü rezil kepaze ediyor, sezon başı 30 milyon euro harcadığı takımı kovulmasa küme düşürecekti hala daha kovulmasına tepki gösteren var. Terim evde kapısının önünde bağıranlara ana avrat küfür etmiyorsa bişey bilmiyorum.
Acayip merak ediyordum şu konuyu. Keşke bitirseydi sezonu da görseydik hocamızı. Sezon başında kolay kolay gitmeyeceğini anlayınca farklı eğlenceler buldum kendime. Bu sezondan tek beklentim istifa etmemesi veya kovulmamasıydı. İşin ilginci benim açımdan bunda bile başarısız oldu.

Acayip merak ediyordum şu konuyu. Keşke bitirseydi sezonu da görseydik hocamızı. Sezon başında kolay kolay gitmeyeceğini anlayınca farklı eğlenceler buldum kendime. Bu sezondan tek beklentim istifa etmemesi veya kovulmamasıydı. İşin ilginci benim açımdan bunda bile başarısız oldu.
Şimdi asıl fıkra ne biliyor musun? Bundan sonra alınacak her kötü sonuç yönetim ve yeni hocaya bağlanacak, olur da yeni gelen hoca iyi sonuçlar alırsa bu seferde Terim'in sisteme oturdu hazıra kondu diyecekler. 😄 Bak göreceksin.

Şimdi asıl fıkra ne biliyor musun? Bundan sonra alınacak her kötü sonuç yönetim ve yeni hocaya bağlanacak, olur da yeni gelen hoca iyi sonuçlar alırsa bu seferde Terim'in sisteme oturdu hazıra kondu diyecekler. 😄 Bak göreceksin.
Harika tespit. Gelen adama Allah sabır versin. Sırf bunun için kendisinin bırakmasını istiyordum.
Ben yakında olayın perde arkasına dair haberler bekliyorum. Büyük ihtimalle hocamızın yine hakkı yenmiştir. Belki içeriden bazı oyuncular kuyusunu kazmıştır falan. Takımın gidişine göre şekillenir bu haberler işte. Nasıl olsa ana konu belli gerisine ne yazsan oluyor hahaha

Harika tespit. Gelen adama Allah sabır versin. Sırf bunun için kendisinin bırakmasını istiyordum.
Ben yakında olayın perde arkasına dair haberler bekliyorum. Büyük ihtimalle hocamızın yine hakkı yenmiştir. Belki içeriden bazı oyuncular kuyusunu kazmıştır falan. Takımın gidişine göre şekillenir bu haberler işte. Nasıl olsa ana konu belli gerisine ne yazsan oluyor hahaha
Terim kariyeri boyunca ne zaman kendi bırakmış ki bizde bırakacak adam kariyeri boyunca hep kovuldu. Yeni gelen hoca iyi bir sistem kurup iyi oyuncular transfer ederse zamanında yaptığı gibi kuyusunu kazıp hazıra konmak için elinden geleni yapacaktır tabi ömrü yeterse.

Burak Elmas yöneticilik teklif etmis, Terim ayni maasi verirseniz kabul ederim demis, is lafa gelince aslolan Galatasaray der
Bu haberin doğru olma ihtimali sıfır. Fatih Terim'e şu an aldığının 2 katını ver yinede yöneticilik teklifini kabul etmezdi. Teknik direktör olarak devam etmek istiyordu olmayınca gönderildi.

Hocayı evlatları götürdü bunu kendisi de biliyordur.
Evlat diye göbekspor izlettirdin bize.

Proje proje dedin yine sahada Babel Fegh Ömer Arda.

Götürdü seni evlatların hocaaa.

Gscimbom mobil

@Mustafa Güven sen ne anlatıyorsun. Adamı seviyoruz dedik biat mı ettik niye yolladınız mı dedik. Bak klavye başından üslup bozmak kolay olur biz de bozarız ama gerek yok böyle şeylere, ben mesajımda kırıcı mı oldum sana bir laf mı söyledim birine biat mı ettim.

Ama Sen engelli bir bireysin sanırım seni de kırmak istemiyorum lütfen laflarına dikkat et güzel kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt