Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba yollar ayrılmasa bu yüzsüzlüğü ne kadar uzatabilirdi? 1 ileri 3 geri şekilde gercekten o 3 seneyi utanmadan tamamlayacak mıydı acaba?

Hocamı çok seviyorum ayrılık şeklide yanlış oldu ama şaşırtmadı.

Sürekli aynı demeçler çevresindeki boş beleş egoist şımarık insanlar ..
Çok sıkmıştı dönüp dolaşıp Galatasaraylıların terimcimisin değilmisin muhabbeti.

Şimdi daha mı kötüye daha mı iyiye gideriz hep beraber yaşayıp göreceğiz, İmparator yaşayan bir efsane ama onu efsane yapan Galatasaray Spor kulübünün varlığıdır herkes kendine gelmeli.

Hocaya sallayan tüm fenomenler gazeteciler sırf gönderiliş şekli yüzünden bi anda Eski İmparator nostalji videosu paylaşır oldu.

Benim tele baksanız dünya kadar hoca videosu çıkar ama son 1-2 yıldaki demeçleri açık söyleyim beni ikna etmiyordu. Hele hele yaverleri tam jomedi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
A haberin haberine inanan kesimler var. Hayretler içerisindeyim.

GTA şifrelerini haber yapan kanal la bu :ROFLMAO::ROFLMAO:

keşke çıkıp şaka desen be hocam

Bakın bu haberleri taşıyorsunuz. Sonra yalan çıkınca da utanmıyorsunuz.

Terim gelecek 2.5 senenin tazminatını alacak mı? Derdi paraysa onu da alır di mi, almazsa ben seni bu tip kolpaları taşıyorsun diye şutlasam haksız mı oluyorum şimdi?

Hoca bugün 11 de vedalaşmak için Florya ya gidecekti. Ne oldu acaba? Bugün yine idman yok mu?

Mutluyum tabi ki. Sen değil misin?
Belirsiz süreçlerde önce ve sonra hakkında yapılan kıyaslamalar her zaman olumlu değildir. Türk futbolunda olduğu gibi.

Sonraki hamle görülmeden de ne mutlu olmak gerekir ne de mutsuz.

Sizin hoca kim olacak bu arada, Önder devam mı?

Belirsiz süreçlerde önce ve sonra hakkında yapılan kıyaslamalar her zaman olumlu değildir. Türk futbolunda olduğu gibi.

Sonraki hamle görülmeden de ne mutlu olmak gerekir ne de mutsuz.

Sizin hoca kim olacak bu arada, Önder devam mı?
Hahha, Güzel espri... Hamle konusunda haklısın. İspanyol u pek gözüm tutmadı.

Fener hocasını göndermiş yenisini bulamıyor, Beşiktaş hocasını göndermiş yenisini bulamıyor, bizim de zaten lig gitmiş Guardiolayı getirsen kazanma ihtimalin yok, öyle veya böyle UEFA'da da iyi gidiyoruz, ne anlamı vardı hoca değişikliğinin bilmiyorum. Fatih Terimin hocalık devri de muhtemelen bitmişti gerçekten ama şu an hoca değişikliği için doğru bir zaman mıydı emin değilim.

Fener hocasını göndermiş yenisini bulamıyor, Beşiktaş hocasını göndermiş yenisini bulamıyor, bizim de zaten lig gitmiş Guardiolayı getirsen kazanma ihtimalin yok, öyle veya böyle UEFA'da da iyi gidiyoruz, ne anlamı vardı hoca değişikliğinin bilmiyorum. Fatih Terimin hocalık devri de muhtemelen bitmişti gerçekten ama şu an hoca değişikliği için doğru bir zaman mıydı emin değilim.
tek hedef var bakıp görene - ilk4 ya da ikinciliği (12 puan) kovalayabilip avrupa bileti ile kapatmak. Misal fener TD siz bizden farkı yok ama 5inci...

AVL'de bu halde çok beklenti oluşturmamak lazım . tabii ki top yuvarlak ama realist değil.

he bu bence FT ile devam edilerek sezon sonu görülebilirdi - benimde savunduğum ayrılış şekli oydu ama bakıp göreceğiz. Sırf başkan bazlı değil yönetim kurulundaki topluluğun baskısı çok besbelli ki böyle şeyler oldu.

son 9 mactan 1 galibiyet aldik. bu hafta hatay deplasmani haftaya kasimpasa. denizli ve giresuna kendi evinde yenilen takim, hatay ve kasimpasayada yenilme ihtimali baya yüksekti.

düsüme hattina bu kadar yaklasik olmasak haklisin diyecem.

yeni hocayla'da garantisi yok tabi ama bir degisiklik bazen iyi geliyor böyle durumlarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt