Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan olarak dönerse borç 20 milyar tl olur, Gs adası satışa çıkar otelde satışa çıkar ama genel kurul üyeleri zaten seçmez aday olsa bile, büyük ihtimal 3-4 seneye kulüp satılır çaycı olarak bile geçemezler artık profesyonel mali yapıda

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocamızın durumu pek iyi değil
(moral olarak)
ya arkadaşlar biz neleri yapmadık nelerin üstesinden gelmedik biz galatasaray’liyiz onlar degil
:asd:

Hemen hemen ayni dusunuyorum, baskan olarak donmeli. Hem tff ile mucadele hem camiayi arkasina alma hem de tesislesmeyi fatih terim yapabilir

Bir tane delikanlı muhabir de dün çıkıp liderin 22 puan gerisine düşülmüş şampiyonluk gitmiş kupadan elenilmiş 3 senedir ortada bir başarrı yok neden bu kadar beklediniz göndermek için ? diye soramadı.

Her hafta gidecek mi diye düşündüm.taraftardaki bu dusunceyle bi takimin basinda olmasi hocanin,pek iyi bi yere cikmaz netice,avrupada basarili olsa da.ki marta cok vardi,ligde kotu olmaya devam etsek avrupada o moralsizlikle ve kazanmak zorunda olmak mecburiyeti ne getirirdi belli

Eskiden ben de teknik direktörlük kariyeri sonlanınca başkan olsun diyordum ama artık bu fikrimden uzaklaştım son senelerde. Faydasından çok zararının dokunacağını düşünüyorum çünkü.

Zaten Genel Kurul'da sevmeyeni seveninden daha çok gibi geliyor bana. Hoca olduğu vakit ellerinden pek birşey gelmiyordu eleştirmek dışında ama başkan adayı olursa büyük bir kesim karşısına çıkan rakibe oy verir bence sırf hocayı sevmedikleri için.

Çok güzel bir yazi, tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt