- 1 Haziran 2015
- 27.825
- 19.355
- 2.148
artık istifa etmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
farkeder.Kardeşim değilim yazacaktım.
Sonuçta kardeş, kardeşim, kardeşim vs farketmez.
Nasıl yani Emre Beyterim suçlu yönetim suçlu taraftar suçlu bu cahil kafa profilinde herkes suçlu
hepimiz sıçtık yani barış rtaş fenerleşiyoruz gün geçtikçeNasıl yani Emre Bey
iyi günleriniz bu dahahepimiz sıçtık yani barış rtaş fenerleşiyoruz gün geçtikçe
O tagi kaldır rica ediyorumhepimiz sıçtık yani barış rtaş fenerleşiyoruz gün geçtikçe
Doğrudur, burada Terim haklı demiyorum, çok garip, neyi anlatamadım. Hatta evet dedi ki alındı diyorum. İstifa etmeliydi evet ama direkt üstüne atılmasın diyorum. Burak denen küçük koç’ ta en az onun kadar suçlu diyorumOzaman istifa etseydi
yat kalk hocayı elmas gönderdi diye dua et 5 hafta bile dayanamazdı bu ligdeiyi günleriniz bu daha
2-3 maç daha 3p alamazsak sanki hiç sorumlu değilmiş gibi şu şekil kurtarıcı olarak döner maalesef
yetkim dahilinde değilO tagi kaldır rica ediyorum
hepimiz sıçtık yani barış rtaş fenerleşiyoruz gün geçtikçe
Tamam farkeder, hadi bak işine, haklısın sen.farkeder.
Terimspor şampiyonluğa mi gidiyor renkdaş tebrik ediyorumiyi günleriniz bu daha
gülüyorumTerimspor şampiyonluğa mi gidiyor renkdaş tebrik ediyorum
aferim, doğrunun ne olduğunu anlayan insanları severimTamam farkeder, hadi bak işine, haklısın sen.
acil olağanüstü kongre + hoca dışında bir teknik direktör + sabırlı taraftarne yapmamız gerekiyor renktaş
sinirlenip insanlara saldırasım geliyor
hayatta hiç iyi giden bir şey yok gibi
6 puan aldılar 2 haftadaTerimspor şampiyonluğa mi gidiyor renkdaş tebrik ediyorum
Kimsin lan sen aferin fln ? Hayırdıraferim, doğrunun ne olduğunu anlayan insanları severim