Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fazla isim saymaya gerek yok iyi FFP bardı da bonservis ile fazla oyuncu almadık Yoksa çift rakamlı hanelere daha ne Diagne'ler alırdık. Bu sene içinde en çok pozisyon üreten takım diyorsan üstat sanırım ikimiz de farklı bir takıma bakıyoruz.

Yok istatistiklere... Iki istatistikte de en tepelerdeydi takim...
Aga o vakit biz nasil 5-6 oyuncu aldik her transfer dönemi? Bu takima yaz aylarinda neden yillarca transfer yapilmadi? Sana hocan Garry ve Ozan´dan 20 milyon eurodan fazla cikarmisken, 4 milyon kazanan Gomis 6 milyona satildiysa, sen nasil yönetim olarak kis aylarinin son gününde cinere gidip Diagne´yi almak zorunda kaliyorsun?

Yok istatistiklere... Iki istatistikte de en tepelerdeydi takim...
Aga o vakit biz nasil 5-6 oyuncu aldik her transfer dönemi? Bu takima yaz aylarinda neden yillarca transfer yapilmadi? Sana hocan Garry ve Ozan´dan 20 milyon eurodan fazla cikarmisken, 4 milyon kazanan Gomis 6 milyona satildiysa, sen nasil yönetim olarak kis aylarinin son gününde cinere gidip Diagne´yi almak zorunda kaliyorsun?
O yönetimde maalesef Albayrak gibi isimlerde vardı, saçma işlere imza atan. Ama geçen sene Albayrak Sn. Teknik Direktörün sözleşmesini uzattırabilseydi araları bozulmayacaktı ve sağlam kankalıkları devam edecekti. Mustafa başkan uzatmayı reddenice bir den sayın hocamız Albayrak beyide sildi.

O yönetimde maalesef Albayrak gibi isimlerde vardı, saçma işlere imza atan. Ama geçen sene Albayrak Sn. Teknik Direktörün sözleşmesini uzattırabilseydi araları bozulmayacaktı ve sağlam kankalıkları devam edecekti. Mustafa başkan uzatmayı reddenice bir den sayın hocamız Albayrak beyide sildi.

Vay be. Apo demek kendisini getirmis o pozisyona. Yazik ki Terim´e, bu yönetimi 3 sene sirtladi.

Vay be. Apo demek kendisini getirmis o pozisyona. Yazik ki Terim´e, bu yönetimi 3 sene sirtladi.
Yok renktaş bu seneki gibi ederi 2-3 olan ama 5-6 verdiğimiz adamlar yerine ederi 5-6 olan adamlar 10-12 verip daha sağlam bir takım kursaydık hocamız da mutlaka daha verimli olurdu.

Yoksa sende haklısın tabi kiralık veya maliyeti düşük oyuncularla başarı zor. Herkes bir Lucescu, Gerets v.s. olamıyor.

Yok renktaş bu seneki gibi ederi 2-3 olan ama 5-6 verdiğimiz adamlar yerine ederi 5-6 olan adamlar 10-12 verip daha sağlam bir takım kursaydık hocamız da mutlaka daha verimli olurdu.

Yoksa sende haklısın tabi kiralık veya maliyeti düşük oyuncularla başarı zor. Herkes bir Lucescu, Gerets v.s. olamıyor.

Allah Allah... Merak ediyorum Gerets ve Lucescu zamaninda alinan oyuncularin yaş ortalamasini...

Aynen Lucescu gibi Jardel, Serkan Aykut ve Bülent Akına sadece 40-50 milyon dollar ödedik Efsane kadronun üstüne. Şartlara Enkaza bak be... merak ediyorum o oyunculardan bir lira kazandik mi diye...

Bazıları kabul edemese de sen sadece bizim değil,ülke futbolunun efsanesisin hocam.
D4CCEE4C-94AC-4D95-9760-E3FD5F6C8682.jpeg

Allah Allah... Merak ediyorum Gerets ve Lucescu zamaninda alinan oyuncularin yaş ortalamasini...

Aynen Lucescu gibi Jardel, Serkan Aykut ve Bülent Akına sadece 40-50 milyon dollar ödedik Efsane kadronun üstüne. Şartlara Enkaza bak be... merak ediyorum o oyunculardan bir lira kazandik mi diye...
Cem Uzanın manyaklığını nasıl ödedik diye lanse ediyorsun sn Çakar :asd: Çıkarıp şak diye Jardeli kendi cebinden ödemiştir. Bülentide Lucescu aldırmamış, Haginin önermesiyle alıp, FT döneminde sözleşmesi yenilenmemiştir. Serkanda 30 golle gol kralı olarak alındı. Hakan Şükür gibi zibilyon tane futbolcu o efsane kadrodan ayrıldığı için normal olarak transfer yapıldı. O 40-50 milyon dediğin miktarın büyük kısmıda Cem Uzan tarafından ödendi. o dönemki rakamlarla 17 milyon euroya tekabül ediyor.

Cem Uzanın manyaklığını nasıl ödedik diye lanse ediyorsun sn Çakar :asd: Çıkarıp şak diye Jardeli kendi cebinden ödemiştir. Bülentide Lucescu aldırmamış, Haginin önermesiyle alıp, FT döneminde sözleşmesi yenilenmemiştir. Serkanda 30 golle gol kralı olarak alındı. Hakan Şükür gibi zibilyon tane futbolcu o efsane kadrodan ayrıldığı için normal olarak transfer yapıldı. O 40-50 milyon dediğin miktarın büyük kısmıda Cem Uzan tarafından ödendi. o dönemki rakamlarla 17 milyon euroya tekabül ediyor.

Zibilyon oyuncu dediğin Hakan Şükür ve kışın dönen Arif mi?

Transfermarkt güncel kurdan toplam 37-38 Milyon avro diye hesapliyor. Cem Uzan olayini da araştir bence... Cem uzan şak diye cebinden ödedi ama sonra transfer yapamaz hale geldi kulüp.

Zibilyon oyuncu dediğin Hakan Şükür ve kışın dönen Arif mi?

Transfermarkt güncel kurdan toplam 37-38 Milyon avro diye hesapliyor. Cem Uzan olayini da araştir bence... Cem uzan şak diye cebinden ödedi ama sonra transfer yapamaz hale geldi kulüp.

Al arkadaşım, güncel kurdan 27 milyon euro gelenlere ödenmiş ki bunun 17 küsürü Jardel sadece.
Gidenlerden bonservis olarakta 9 milyon euro gelmiş.(9,98 ama 10 yazmayacağım güzel hatrın için.)

27-17-9=1 milyon euro fark yapıyor. Bu tantanaya son verirsin umarım. O dönem transfer yapamaz hale gelişimizi efsane başkanımız Faruk Süren ve Efsane TDmiz FTden dinle bence. O dönem için uçuk paralar verildi, giderler gelirleri çok aştı ve en büyük dengesizlik ise o dönem AİG ile yapılan sapıkça anlaşma. UEFA kupasını kazanmayı gelire dönüştürememe. Fantastik çıkarımlar yapıp Terim'i aklamaya çalışmayın.

AİG olayını bilmiyorsan, ki bildiğine eminim, özetle bir haber, Faruk Sürenden dinle:

Son düzenleme:

Al arkadaşım, güncel kurdan 27 milyon euro gelenlere ödenmiş ki bunun 17 küsürü Jardel sadece.
Gidenlerden bonservis olarakta 9 milyon euro gelmiş.(9,98 ama 10 yazmayacağım güzel hatrın için.)

27-17-9=1 milyon euro fark yapıyor. Bu tantanaya son verirsin umarım. O dönem transfer yapamaz hale gelişimizi efsane başkanımız Faruk Süren ve Efsane TDmiz FTden dinle bence. O dönem için uçuk paralar verildi, giderler gelirleri çok aştı ve en büyük dengesizlik ise o dönem AİG ile yapılan sapıkça anlaşma. UEFA kupasını kazanmayı gelire dönüştürememe. Fantastik çıkarımlar yapıp Terim'i aklamaya çalışmayın.

AİG olayını bilmiyorsan, ki bildiğine eminim, özetle bir haber, Faruk Sürenden dinle:

Pardon 27 milyon euroydu... 3 futbolcuya... Evet kaç kuruş kazandik bu oyunculardan?

Yok AIG değil. Fatih Terim batirdi yanliş biliyorsun.

Pardon 27 milyon euroydu... 3 futbolcuya... Evet kaç kuruş kazandik bu oyunculardan?

Yok AIG değil. Fatih Terim batirdi yanliş biliyorsun.
:asd: 40-50 milyon dolar ödedik demiştin ya dostum güncel kurla, ben yanlışını düzeltiyorum. o dönemin en sükseli transferi 'hediye' edildi. Gelen giden dengesiyle baktığımızda, 10 milyon euro güncel kurla harcama yapmışız, oyuncu almışız, 9,98 milyon euro satış yapmışız. Aldığımız oyunculardan biri 21 yaşında Bülent Akın, diğeri 25 yaşında 180 gol süperligte atmış, 100 gol barajını Tanjuyla beraber en genç geçen oyuncu. Bak bu 2 güzide yatırım, yanlış çıkar doğru çıkar ama gelecek vaadeden 2 türk alınmış. Çok masraflıda değil, 5er milyon güncel kurla. Terimin bir transfer döneminde bozuk para gibi harcadığı stoperler jardelde dahil hepsini ezer geçer :asd: Lütfen algı yapma. Hepsi bi Diagne yapmıyor. 8 milyonluk harcadığı stoper sayısını ben unuttum.

:asd: 40-50 milyon dolar ödedik demiştin ya dostum güncel kurla, ben yanlışını düzeltiyorum. o dönemin en sükseli transferi 'hediye' edildi. Gelen giden dengesiyle baktığımızda, 10 milyon euro güncel kurla harcama yapmışız, oyuncu almışız, 9,98 milyon euro satış yapmışız. Aldığımız oyunculardan biri 21 yaşında Bülent Akın, diğeri 25 yaşında 180 gol süperligte atmış, 100 gol barajını Tanjuyla beraber en geçen oyuncu. Bak bu 2 güzide yatırım, yanlış çıkar doğru çıkar ama gelecek vaadeden 2 türk alınmış. Çok masraflıda değil, 5er milyon güncel kurla. Terimin bir transfer döneminde bozuk para gibi harcadığı stoperler jardelde dahil hepsini ezer geçer :asd: Lütfen algı yapma. Hepsi bi Diagne yapmıyor. 8 milyonluk harcadığı stoper sayısını ben unuttum.

Aklimda yanliş kalmiş. Dürüst insan yanlişini kabul edebilir... Sende başta 17 dedin. 30-40 deseydik...

Ki bizim Hakan ve Arif'den aldiğimiz ücretten ne alaka?

bir daha soruyorum...
Kaç para kazandik 30 küsür dolar verdiğimiz üç futbolcudan?

Birde bana 2000 enkaz kadrosunun bir fotorafini atsana. :)

Jardel'i filan Lucescu'ya bagladin ya pes artik.

Aklimda yanliş kalmiş. Dürüst insan yanlişini kabul edebilir... Sende başta 17 dedin. 30-40 deseydik...

Ki bizim Hakan ve Arif'den aldiğimiz ücretten ne alaka?

bir daha soruyorum...
Kaç para kazandik 30 küsür dolar verdiğimiz üç futbolcudan?

Birde bana 2000 enkaz kadrosunun bir fotorafini atsana. :)
30 küsür vermedik be başkan, hala yanlışın var. O yanlışını düzeltirsek eğer,

10 milyon euro verdik 3 futbolcuya.

Jardel--Bedava geldi-->6.20 milyon euroya geri gitti.
Bülent Akın-- 5 milyona geldi-->FT uzatmadı kontratını bedelsiz Boltona gitti.
Serkan Aykut--5 milyona geldi-->FT dönemi 500 bin euroya Samsuna geri satıldı.

Zararımız(ki aynı dönem Hakan ve Arif satışından 10 milyon euro geldi, zarar marar yok) 3.8 milyon euro. Jardeli karısı dolandırdı diye bu suç yönetimin olmaz herhalde.

O dönem parlamış ve herkesin dilinden düşürmediği 2 türk oyuncuyu kadrona katmışsın. Sana bir soru Adem bey, en son hangi Türk oyuncumuzu satarak para kazandık? Bak seni zorlamamak için Terim dönemi diye kısıtlamıyorum. Sanki Portoymuşuz, her hafta oyuncu satıyormuşuz gibi kaç para kazandığa getiriyorsun :asd: Ben sana hatırladığım en son Türk oyuncu satışlarını söyliyim;
Ozan Kabak satıldı, Arda Turan satıldı ve para kazandık. Sen say kaç tane kazanmışız. Sonra birde Terim dönemi alınan ve para kazandırmamış oyuncu listesi yapalım beraber :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt