- 3 Temmuz 2012
- 139.908
- 88.167
- 5.338
hocanda oynardı ama sımdı bak nerde....Her hafta en az iki defa oynarim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocanda oynardı ama sımdı bak nerde....Her hafta en az iki defa oynarim...
hocanda oynardı ama sımdı bak nerde....
cok acı degil mi?Her hafta en az iki defa oynarim...
cok acı degil mi?
20 yıl sonra fatih terim denilince insanların aklına sadece ayak tenisi gelecek.
kazandıgı kupaları, şampiyonlukları kimse hatırlamayacak.
boşver. belli ki üzülmüşsün ama unutursun. kafaya takmamaya çalış.Herkes kendine yakistigi gibi hatirlar gülüm...
Ben daha sakinleşemedim sürekli tetikleniyorum ne yapmam lazım?boşver. belli ki üzülmüşsün ama unutursun. kafaya takmamaya çalış.
biz de ilk kovulduğunda deli gibi sevinmiştik ama sakiniz şimdi. zamanla geçer.
takım kötü gittiği içindir. kötü futbol görünce insanın aklına terim geliyor haliyle. biraz toparlanırsak unutursun.Ben daha sakinleşemedim sürekli tetikleniyorum ne yapmam lazım?
Yazmıyım yazmıyım diyorum da yeter be.Ne toptan ne topcudan ne antremandan anlar
Bu adamin 8 şampiyonluk kazandigi yerde ligin bu kadar geriye gitmesi cok normal. Hadi 4 sampiyonluk kadro zehirdi, zaten kötü kdroya kendisi de elini taşın altına koyup gelmez. Rahmetli cengiz başkanı kanser etti herif ya.
Bombos bir herif, bir daha kulubun kapisindan iceri sokulmamasi lazim. Gitsin bulabiliyorsa baska kulup bulsun, bir tek milli takimla gs mi var td’lik yapacak. Avrupadan bi teklif al da gorelim kac haftada kovuluyorsub
cok acı degil mi?
20 yıl sonra fatih terim denilince insanların aklına sadece ayak tenisi gelecek.
kazandıgı kupaları, şampiyonlukları kimse hatırlamayacak.
1 senede tenekeyi bağlayıp gonderdiler bidaha da kimse dönüp suratina bakmadi herifin Avrupa’danYazmıyım yazmıyım diyorum da yeter be.
Bu adam uefa kupası arkadaşım uefa kupası teneke değil bu. Neyin kafasını yaşıyorsunuz belki önümüzdeki 50 yıl daha avrupa kupası gelmeyecek hala yok ondan anlamaz yok bundan anlamaz. Bu adam anlamıyorsa Bu ülkede anlayan yok zaten. Avrupadan teklif al derken milani fiorentinayi kim çalıştırdı acaba
Birbirinden alakasız şeyler yazıp haklı çıkmaya çalışma. Bu adam daha bu sene leş bir kadroyla sarri ve sampaoliyi aşağıya aldı. Bu adam futbol bilgisinin zekatını foruma verse yine hepimize fazla gelir1 senede tenekeyi bağlayıp gonderdiler bidaha da kimse dönüp suratina bakmadi herifin Avrupa’dan
Bir seylerden anladigini iddia eden arkadaslar yol yakinken baska sporlara yonelseler iyi olur, 4 senedir mac takip etmiyorum gözlerim kanadi herifin oynattığı futboldan.
En iyi hocasi Terim olan ulkenin futbolu biter zaten, hos senelerdir yok zaten futbol. Dunyanin en bos para harcanan ligi, seyir zevki 0, basari 0, edirneden kafayi uzatinca tokat manyagi olan kulupler. 10 yilda bir birazcik biz kipirdaniyoruz o kadar.
Bu paralar israf israf
Gecen sene dunku cocuk sergen, ondan once yeni yetme okan bu senede kimyagerden fersah fersah geride. Bosuna konusuyoruz bu vasıfsız icin birbirimizi kırdığımıza değmezBirbirinden alakasız şeyler yazıp haklı çıkmaya çalışma. Bu adam daha bu sene leş bir kadroyla sarri ve sampaoliyi aşağıya aldı. Bu adam futbol bilgisinin zekatını foruma verse yine hepimize fazla gelir
Bomboş konusuyorsun. Vasıfsız dediğin adam nasıl avrupada namağlup çıkıyor nasıl uefa kupası alabiliyor açıklayamıyorsun gelip buraya hocaya hakaret edip kendini tatmin ediyorsunGecen sene dunku cocuk sergen, ondan once yeni yetme okan bu senede kimyagerden fersah fersah geride. Bosuna konusuyoruz bu vasıfsız icin birbirimizi kırdığımıza değmez
Ayrıca les dedigin kadroyu 4 senedir tane tane kendi elleriyle kuruyor, her transfer donemi bi kamyon adam aldırıyor, yine basarisiz yine başarısız
Avrupa şampiyonluğu icin yatsin kalksin hakan arif (fetocu g*tl) hagiye sukretsin, o kadronun biraz daha zayifiyla senol gunes dunya 3. Su oldu.Bomboş konusuyorsun. Vasıfsız dediğin adam nasıl avrupada namağlup çıkıyor nasıl uefa kupası alabiliyor açıklayamıyorsun gelip buraya hocaya hakaret edip kendini tatmin ediyorsun
Hayırlısı geceler
ooops yanlış konuft ne alaka la?