Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.849
- 2.068
- 553
Artık bırakalım bu adamı, Bodŕumda keyfine baksın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesela kimi yaptırdı ? Aytaç deme kahkahalar ile gülerim.Yaptirdigi sacma sapan transferlerle kulubu uzun sure icinden cikamayacagi bir batakliga surukledi. Para da kalmadi. Elde olan ise 2.lig seviyesinde bir kadro. BE ile FT arasinda fark yok. El birligi ile gs'yi cokerttiler.
FT donemindeki alinan tum oyuncular onun onayı ile alindigina gore butun futbolculardan bahsediyorum. Bir tane dogru transfer yok. Harcanan inanilmaz paralar var. Ayrica takimi biraktigi yer ortada. Ligin en kotu futbol oynayan ve en formsuz 3 4 takimindan biriydik. Bu adami hala savunmak icin agir gs dusmani olmak lazim.Mesela kimi yaptırdı ? Aytaç deme kahkahalar ile gülerim.
Bunu diyecektim. Bütün yük elmasa kaldı şimdi, kurduğu kadro ile kahraman oldu.İyi siyasetçi olurmuş hocadan tereyağından kıl çeker gibi sıyrılıyor olaylardan.
aga resmen fenerli gibi acınız var yaİyi siyasetçi olurmuş hocadan tereyağından kıl çeker gibi sıyrılıyor olaylardan.
Hocam Mayısta başkan olarak döner ve tam olarak batırır bizi var bir hayalimiz.Bunu diyecektim. Bütün yük elmasa kaldı şimdi, kurduğu kadro ile kahraman oldu.
Haddini bil Mustafa ! Sen kime Galatasaray düşmanı diyorsun? Formsuz olabiliriz de en azından rezil kepaze olmuyorduk. Adam akıllı bir yönetim yok işte. Fatih Terim varken en azından Galatasaray'ın onunla birleştiğinde bir ağırlığı vardı. Şimdi çapımız Rize'ye bile yetmiyor. Rezil kepaze Burak Başkan ve ekibi sapık ışıtanla mutluluklar o zaman size.FT donemindeki alinan tum oyuncular onun onayı ile alindigina gore butun futbolculardan bahsediyorum. Bir tane dogru transfer yok. Harcanan inanilmaz paralar var. Ayrica takimi biraktigi yer ortada. Ligin en kotu futbol oynayan ve en formsuz 3 4 takimindan biriydik. Bu adami hala savunmak icin agir gs dusmani olmak lazim.
Işığı görüyor musun tünelin sonunda?Hocam Mayısta başkan olarak döner ve tam olarak batırır bizi var bir hayalimiz.
BE ve FT arasinda niye tercih yapmak zorundayiz? Ikisi el ele gs'yi ucuruma surukledi. Ikisine de ayni ofkeyi besliyorum. Rezil kepaze dediğin BE secilmeden once yuzlerce post attim bu adam secilmemeli diye.Haddini bil Mustafa ! Sen kime Galatasaray düşmanı diyorsun? Formsuz olabiliriz de en azından rezil kepaze olmuyorduk. Adam akıllı bir yönetim yok işte. Fatih Terim varken en azından Galatasaray'ın onunla birleştiğinde bir ağırlığı vardı. Şimdi çapımız Rize'ye bile yetmiyor. Rezil kepaze Burak Başkan ve ekibi sapık ışıtanla mutluluklar o zaman size.