Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir gün arkandan bu konuşanlar, burak ve ışıtan’ ı yalayanlar anlayacak gerçekleri.

En azından sen varken öyle veya böyle ezdirmiyordun bizi.. neyse susayım sonra terimci diyorlar

Ohh twitterı da sildim telden. Artık hocam senin kadrolu adamınım. Sen ne dersen o bu saatten sonra. Beceriksizler manevi evldını bile getiremedi. Bundan sonra maç muç izlemek de yok. Sen ne zaman döner bu gs düşmanlarını kovaraın öyle

Yaptirdigi sacma sapan transferlerle kulubu uzun sure icinden cikamayacagi bir batakliga surukledi. Para da kalmadi. Elde olan ise 2.lig seviyesinde bir kadro. BE ile FT arasinda fark yok. El birligi ile gs'yi cokerttiler.

çok büyüksün
çok
sensiz gs'nin bir hiç olduğunu herkes görüyor artık

Yaptirdigi sacma sapan transferlerle kulubu uzun sure icinden cikamayacagi bir batakliga surukledi. Para da kalmadi. Elde olan ise 2.lig seviyesinde bir kadro. BE ile FT arasinda fark yok. El birligi ile gs'yi cokerttiler.
Mesela kimi yaptırdı ? Aytaç deme kahkahalar ile gülerim.

Mesela kimi yaptırdı ? Aytaç deme kahkahalar ile gülerim.
FT donemindeki alinan tum oyuncular onun onayı ile alindigina gore butun futbolculardan bahsediyorum. Bir tane dogru transfer yok. Harcanan inanilmaz paralar var. Ayrica takimi biraktigi yer ortada. Ligin en kotu futbol oynayan ve en formsuz 3 4 takimindan biriydik. Bu adami hala savunmak icin agir gs dusmani olmak lazim.

FT donemindeki alinan tum oyuncular onun onayı ile alindigina gore butun futbolculardan bahsediyorum. Bir tane dogru transfer yok. Harcanan inanilmaz paralar var. Ayrica takimi biraktigi yer ortada. Ligin en kotu futbol oynayan ve en formsuz 3 4 takimindan biriydik. Bu adami hala savunmak icin agir gs dusmani olmak lazim.
Haddini bil Mustafa ! Sen kime Galatasaray düşmanı diyorsun? Formsuz olabiliriz de en azından rezil kepaze olmuyorduk. Adam akıllı bir yönetim yok işte. Fatih Terim varken en azından Galatasaray'ın onunla birleştiğinde bir ağırlığı vardı. Şimdi çapımız Rize'ye bile yetmiyor. Rezil kepaze Burak Başkan ve ekibi sapık ışıtanla mutluluklar o zaman size.

Haddini bil Mustafa ! Sen kime Galatasaray düşmanı diyorsun? Formsuz olabiliriz de en azından rezil kepaze olmuyorduk. Adam akıllı bir yönetim yok işte. Fatih Terim varken en azından Galatasaray'ın onunla birleştiğinde bir ağırlığı vardı. Şimdi çapımız Rize'ye bile yetmiyor. Rezil kepaze Burak Başkan ve ekibi sapık ışıtanla mutluluklar o zaman size.
BE ve FT arasinda niye tercih yapmak zorundayiz? Ikisi el ele gs'yi ucuruma surukledi. Ikisine de ayni ofkeyi besliyorum. Rezil kepaze dediğin BE secilmeden once yuzlerce post attim bu adam secilmemeli diye.

Yahu sırf Terim ile çalışacak diye burada sayfa sayfa Burak Elmas,Işıtan övgüsü düzenler dönmüş,en baştan beri karşı olanlara Işıtan ve Burak ile mutluluklar diliyorlar.Komik ötesi. Şu durumdan hocayı ak pak sıyırıp yorum yapmak dürüst değil. Bu basiretsiz yönetimin gelişinde dahi etkisi vardır. Şu halin en ağır sorumluluğu kendisindedir. İstediği kadar mağdura yatsın ,Galatasaraylı görüyor.

Takımın içine ettin, kesinlikle çok kötüydün bu sene ama şu an bunları gördükten sonra tekrar çok büyük bir adam olduğunu anladım.

Ghezzal, Rossier istedin, bjk' den şamar yediler, gittin diğer tercihleri aldın, şimdi de Gedson için şamar yedi.

Hakkını helal et. Her ne kadar yanlışların bir sürü olsa da, sayende çok sevindik.

Hakkını helal et hocam, Allah sana uzun ömürler versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt