Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
la twitter da gördüm herkes hocayı paylaşıyor; bi şey oldu sandım adama. Neyse ömrüne ömür versin Allah.

Kendisi ve çevresinden duygu sömürüsüne son verip yurt dışına gidip tekrar o seviyelerde bir şeyler ispatlamasını dilerim. Herkes için en doğru ve sağlıklısının bu olduğunu düşünüyorum.
Suriye den bile teklif yok, enayi mi adamlar zeki ve akıllılar biliyorlar neyin ne olduğunu artık milli takımada bir daha gidemez geriye gene Gs kaldı hedefi başkan olmak ama kimse güvenmez artık

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

burdayken aklı hep bodrumdaydı, aldığımız sonuçlardan belli.her fırsat bulduğunda bodrum bodrum dinliyormuş . bodruma gitmesi iyi oldu umarım ordan geri dönmez.

Tuhaf işler. Hadi tekme yiyenleri (neco cukru merto) anlarım da, Ardanın da duruma dahil olması enteresan. Alpaslan da gitseymis bari
Aynen bir o eksikti zaten. Hala oynayacağı seneleri olduğu için riske atmamıştır muhtemelen.

Arda'nın gitme nedeni de futbolu artık kafasında bitirmesi. Kadro dışı olayı da olunca noktayı koymuş anlaşılan.

Resim

Aynen bir o eksikti zaten. Hala oynayacağı seneleri olduğu için riske atmamıştır muhtemelen.

Arda'nın gitme nedeni de futbolu artık kafasında bitirmesi. Kadro dışı olayı da olunca noktayı koymuş anlaşılan.
Fatih Terim'in Başkan olacağına fazla inanıyor. Kendisiyle sözleşme yenilenmesi veya bu teknik ekibe girmesinin de imkanı yok. Kazanabileceği yegane ata oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt