Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın gönderilmesi büyük hataydı. BElmas yerine olsam zorla takımda tutup, kurduğu kadronun cezasını çekmesini sağlardım, belki sonunda kendisi de farkına varırdı bu işlerin eskisi gibi yürümediğini de bırakırdı artık inadı.

Fatih Hoca'nın futboldan elini eteğini çekene kadar Galatasaray'ın başında kalması gerektiğini savunuyorum hâlâ çünkü kim gelirse gelsin onun 20 sene önce başardıklarıyla kıyaslanacak.
bu konuda katılıyorum. keşke sezon sonuna kadar kalsaydı. performans olarak dibin de dibini görene kadar, ben artık yapamıyorum diyene kadar kalmalıydı. elmas terimi göndererek ona hayatının en büyük iyiliğini yaptı, şuanki başarısız tablonun en büyük sorumlusuyken yine en masumu olarak sıyrıldı.

bu konuda katılıyorum. keşke sezon sonuna kadar kalsaydı. performans olarak dibin de dibini görene kadar, ben artık yapamıyorum diyene kadar kalmalıydı. elmas terimi göndererek ona hayatının en büyük iyiliğini yaptı, şuanki başarısız tablonun en büyük sorumlusuyken yine en masumu olarak sıyrıldı.
nereye sıyırdı yav? en az 5 sene takımın her hatasının faturası ona kesilecek. 2026 yılında bir galatasaraylı topçu hatalı taç kullansa bu başlığa gelip saydıracagım.

nereye sıyırdı yav? en az 5 sene takımın her hatasının faturası ona kesilecek. 2026 yılında bir galatasaraylı topçu hatalı taç kullansa bu başlığa gelip saydıracagım.
gittiğinde çıkan yaygarayı görmedin mi. haftalardır niye gönderildi diye ağlayan tonlarca insan var, hatta geri dönmesini isteyen bile var. sen bizim foruma bakma burda insanlar olayları adil şekilde tartabiliyor az çok, azımsanmayacak sayıda taraftarın gözünde fatih hoca bu başarısızlıkta suçlu durumda değil enteresan bi şekilde.

gittiğinde çıkan yaygarayı görmedin mi. haftalardır niye gönderildi diye ağlayan tonlarca insan var, hatta geri dönmesini isteyen bile var. sen bizim foruma bakma burda insanlar olayları adil şekilde tartabiliyor az çok, azımsanmayacak sayıda taraftarın gözünde fatih hoca bu başarısızlıkta suçlu durumda değil enteresan bi şekilde.
görmedim açıkçası. kayseri maçından sonra yönetime tepki vardı evet ama fatih terimle ilgili bir tezahurat duymadım.

Kaptanımız Arda Turan aracılığıyla hocamın zor günleri atlattığını ve güldüğünü gören oyuncularımız motive oldu ve galibiyet geldi.Bir gülücüğü galibiyet getirdi teşekkürler hocam.

@Umut Şimşek Modum budur..
adanalı-yavuz-1.webp

Hoca seçim çalışmalarına başlamış sanki. Muslu da değişik değişik konuşuyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt