Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O ciyanno fatto beyne diye diye koca camianın anasını belledi. Bu takım 3-4 seneye zor doğrulur.

Terim'e ve yıllardır scouting yapıyorum ayağına kulüpten maaş alan faydasızlara transfer yetkisi verirsen böyle çöpleri toplarlar işte. Bu çöplere 25 milyon euro saçtık bunun yüzünden. Düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum. Utanmadan hala başkanlık için ismi anılıyor, sosyal medyada sırıtırken verdiği toplantı pozlarının altları yalak yavşaklarla dolduruluyor.

Yancıları muhtemelen üzüldüğünü düiünüyodur fakat takıma bakıp viskisini yudumluyodur şu an ve umurunda bile değildir
terim ailesi sadece ft başımızdayken gsli

FKRO1OHXEAYv7zU.jpg

Gedsonu aldiktan sonra kovdursaydin kendini. Iki hafta daha dayanamadin. Kovamazlar düsüncesindeydin.

Koyun can derdinde kasap et derdinde :crushed:

Bu sezon ki kazık ve rezil transferlerini geçtim de sözleşme yenilediği evlatları takımın içine etti. Evlatlar yüzünden bu sezon verdiğimiz puanların haddi hesabı yok. Bu rezil sürecin başkan ile birlikte en büyük sorumlusu kendisiyken üstüne bir de müridleri kulübü karıştırıyor. Tüm başarılarına saygım sonsuzdur. Lakin Fatih Terim'den Galatasaray'a artık fayda gelmez. Başkan falan olursa kulüp, ülkenin mevcut yönetimine döner. Bunları görmek için kahin olmaya gerek yok.

Nasıl Bizler Uefa kupası ve şampiyonluklarda gurur duyduk isek özhan Canaydın ve bu dönem de de eserlerin ve kaybettiklerim ve de maddi manevi zararların ile sende gurur duy kendinle.sen ve bu yönetim bu sene yaşananlardan sapına kadar dibine kadar sorumlusunuz. Tarih bu durumu da yazacak ve siz hiçte bu konuda hoş karşılanmayacak,unutmayacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt