Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Efenim ne gerek vardı bu kan değişikliğine? Terim ile de bu sıralamalarda olurduk zaten''...

Son günlerin modası bu söylem oldu...İyi de ekabir Hocamız durmuyor, olmayan imkanlarla yine milyonlarca Euroluk transferler talep ediyordu; hem de orta saha kan ağlarken Dennis Man filan!..

Eğer söz konusu kişi Terim dışında biri olsa, Burak Elmas ipliğini pazara çıkarır, kimsenin de söyleyecek sözü kalmazdı; sevgisinden ve saygısından susuyor adam...Babamın oğlu değil, başkan olması konusunda çekincelerimi de belirtmiş olmanın rahatlığıyla tahminlerimi söylüyorum...

gs tarihinin en b.ktan orta sahasini kurmustur

bam üclüsü en azindan maliyet acisindan pek bir yük olmamisti ama bu sezon aldirdigi elemanlar yerine gercekten takimi yillarca sirtlayacak kaliteli oyuncular alabilirdik

yükselen kurla beraber cok büyük bir maddi külfete soktu bizi

kimse de cikip konusmuyor bunu

gs tarihinin en b.ktan orta sahasini kurmustur

bam üclüsü en azindan maliyet acisindan pek bir yük olmamisti ama bu sezon aldirdigi elemanlar yerine gercekten takimi yillarca sirtlayacak kaliteli oyuncular alabilirdik

yükselen kurla beraber cok büyük bir maddi külfete soktu bizi

kimse de cikip konusmuyor bunu
Bunun yerine hocamızın imalı akşam yemeği fotoğraflarından kiminle kurtarıcımız olarak döneceğini konuşuyoruz

Yav hocam Allah aşkına cidden Taylan-Berkan-cicaldau orta sahasından ne bekledin.

Tek yapacağın şey Türk stoper,Türk kaleci,yedek Türk sol bek(gurbetçi) falan istemekti. Orta sahayı her zaman önemseyen sen Galatasaray tarihinin en kötü futbolcularına muhtaç ettin

Yav hocam Allah aşkına cidden Taylan-Berkan-cicaldau orta sahasından ne bekledin.

Tek yapacağın şey Türk stoper,Türk kaleci,yedek Türk sol bek(gurbetçi) falan istemekti. Orta sahayı her zaman önemseyen sen Galatasaray tarihinin en kötü futbolcularına muhtaç ettin
Her istediği alınabilecek bir bütçe olmadı

6EGBEOvn_400x400.webp

DÖNÜYORUZ
BİZ ESKİYE
CİMBOM DELİYE

sene sonunda takımın başında olucak benim tahminim

Terim sayesinde Uefa'da tur atladik diyenler cok oldu. Terim'in sirf su 2 mac icin takimin basinda olmasini isterdim. Yarattigi takimin ne kadar kotu oldugunu gorsun diye.

gruptan çıkarken ortaya konulan mücadeleden ve alınan skorlardan dahi keyif alamayacak kadar kafayı yemiş tipleri anti ftspor gibi bir tesis varsa oraya hapsetmek gerekir.

Yeniden gelmesi heycan yaratırki,transfer doneminin son günlerinde dönmesinin cok olasi oldugunu soyledim.baskan falan olmayacak.bir suru astrolog fatih terim inzivaya çekilecek derken ben hocanin devam etme isteğinden soz ettim.ki kendisi gitmek istemedi,gorevine son verdiler.su an hala takimin basinda olmayi deli gibi istediğine eminim.progres merkurune 16 mayistaki bir ay tutulmasi konduki nisanda hersey ayan beyan ortaya dokulecek.mayista cok konusulacak hoca.hizli ve ani haberler yayilacak.tabi burak elmas devam ederse donemez ama her halükarda gelecek sene Galatasaray sampiyon olacak.kapida yatmaya baslayanlar paranin,basarinin kokusunu erken aldi.cok ciddi satislar, gelirler elde edecek Galatasaray.bu da benim kiyagim olsun✍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt