Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu başlığı kitleyin gerekiyorsa.

Forum mevcut oldu olalı Terimci-anti Terimci olarak tartışma/çakışma hep varmış lakin, şu an en olmadığı kadar zarar vermekte diye düşünüyorum, üye olup, moderatör olup gördüğüm dönemler için konuşursam.

Son Terim dönemi bitti. Yeni hoca geldi, ben dahil birçok kişi Dome için yanlıştı dedi, kimileri sevindi.

Sabır göstermeden hurra hücum ettik bazılarımız ben dahil bu adama. Aynı oynadı, aynı değişiklikleri yaptı diye.

Yavaş yavaş iş değişti.

Bu takımı Terim kurdu, kurduğu takım Avrupa'da son yıllardaki en güzel günlerini geçirdi. Ligte sıçtı.

Dome geldi ve Terim'li Avrupa takımı hüviyetine devam etti, ilk çıktığı deplasmanda gol yemedi.

Terim'li bu seneki Avrupa'daki Galatasaray belki yine gol yemeden dönecekti.

Dome, bu takımı bazı şeylerde iyi yönde geliştirdi.

Artık hocamız Fatih değil, Dome.

Terim'i Dome'le, Dome'yi Terim'le yarıştırmak doğru değil.

Bırakalım bu işleri.

Dome, iyi gidiyor. Onu destekleyelim. Terim efsaneler efsanesidir. Kırıcı şeyler demeyelim.

Senin kurduğun kadrodan, aldirdigin futbolcudan ne hayır gelir
Keremi, Nelson'u, Marcao'yu başımıza bela ettin !!!

Seni de tebrik ederim hocam.

Uefa kupasına ext motive haldeydin, bu noktaya gelmemizde en büyük pay senindir.

tebrıkler hocam

enkaz bıraktı söylemlerine cevabımız kendide bu takımın enkaz oldugunu düşünüyordu ve transferle düzeltebilecegini düşünüyordu

bu sene avrupada iyiydi

Önü oldukca açık genç bir kadroyu birakti miras olarak...

Barcelona’ya bile kafa tutabilecek düzeyde bir takım bırakmışsın çok teşekkür ederiz hocam hizmetlerin için.

Barcelona’ya bile kafa tutabilecek düzeyde bir takım bırakmışsın çok teşekkür ederiz hocam hizmetlerin için.

IMG_3607.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt