Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçtan sonra başlığı nasıl hortlatılmamış çok enteresan.bu senenin piç edilmesinde önemli etkisinin yanında önümüzdeki seneyi de çöpe atmamıza vesile olmuştur

Maçtan sonra başlığı nasıl hortlatılmamış çok enteresan.bu senenin piç edilmesinde önemli etkisinin yanında önümüzdeki seneyi de çöpe atmamıza vesile olmuştur
Bir insana sürekli kızınca artık önemi kalmıyor. Şahsen ben kötü hatırlayacağım şahsı. Bu berkan ve taylani hangi kafayla aldirdiysa..

@Ünsal Dar :D
FOUJ8YXXIAsOy__

her maç sonunda ft istifa konusunu hortlatan adamlar bunu elestirmesin nolur. aynı bokun laciverti çünkü yapılan. takımda anlık ve sahte değişimler hariç bir şey değişmedi. değişim istenilen kadar iyi bir sonuc doğurmadı yani. hatta terim kalsa daha üstlerde olurduk onu da gönül rahatlığıyal söyleyebilirim. şunu kabul edelim sonra konusalım. "ama takımı hoca kurdu yea" argümanı da buna dahil değil. arap ismailin takımı da peraira kurdu.

Son düzenleme:
Şimdi bu adam gerçekten kurduğu takımının Barcelona maçını izlemeye gelmedi mi?
Çok büyük Galatasaraylı gerçekten.

Yemişim terimini torrentini
Her kim Galatasaray sevgisini kişilere olan sevgisinden ayıramıyorsa zavallıdır.
Adam Terim i sevmediği için torrent i övmeye yer arıyor
Diğeri Terim i sevdiği için herşeyin sorumlusu torrent diyor
Bırakın artık bu işleri ya
Terim hocam da gelmesin artık yeter abi zıvanadan çıktı bu iş bitti gitti işte başkan ol gerçekten Galatasaray a hizmet etmek istiyorsan.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu başlıkta mıydı hatırlayamadım, kurcalamaya da üşendim. Pereira' nın kurduğu(?) FB ile kıyaslamış birisi. Pereira' ya 25 milyon bonservis harcama imkanı verilseydi, iki standart kanat-bek ve net bir santrfor transfer eder, muhtemelen şu an TS la kafa kafaya şampiyonluk mücadelesi veriyor olurdu. Sorun, oynatmaya çalıştığı sistemde değil, kadro yapısındaydı...

Locam ve param yok benim malesef.

Burak Elmas ile hiç muhatap olmadan gidip kendi locasından izleyebilirdi maçı bence. Bu egosu yüzünden bu duruma düştü zaten.
İşi olamaz mı bir insanın ? Veya küstü başkana gitmedi bu Galatasaraylılığını mı sorgulatıyor sana ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt