Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem ile yaşadığı olayı diyorsun herhalde. Onu salla. "Marcao Texeira Galatasaray'da" başlığını arşivlerden bulmak lazım Doruk. Asıl maden orada![]()
tam olarak o başlığa focuslanmıştım ahb. ben dahil müthiş yorumlar var fakat geneli ücretin yüksekliği ve komisyon üzerinden
kazandığın savaş yokanlaşılan bu sene bize şampiyonluk yok abi. yapılan transferlere bakacak olursak. eldekiler ve gelen şu 2 adamla şanslıysak üçüncü oluruz
kazandığın savaş yok
şampiyoneo sezon kaçıncı bitirdik ligi
Bir insana sürekli kızınca artık önemi kalmıyor. Şahsen ben kötü hatırlayacağım şahsı. Bu berkan ve taylani hangi kafayla aldirdiysa..Maçtan sonra başlığı nasıl hortlatılmamış çok enteresan.bu senenin piç edilmesinde önemli etkisinin yanında önümüzdeki seneyi de çöpe atmamıza vesile olmuştur
romenler ve berkanı aldırdığı için hocayı kınıyorum. eziyet hüviyeti taşıyan topçular resmen
Sen gittin mi ?Şimdi bu adam gerçekten kurduğu takımının Barcelona maçını izlemeye gelmedi mi?
Çok büyük Galatasaraylı gerçekten.
Sen gittin mi ?
İşi olamaz mı bir insanın ? Veya küstü başkana gitmedi bu Galatasaraylılığını mı sorgulatıyor sana ?Locam ve param yok benim malesef.
Burak Elmas ile hiç muhatap olmadan gidip kendi locasından izleyebilirdi maçı bence. Bu egosu yüzünden bu duruma düştü zaten.