Fatih Terim

TRT Spor'a konuşan Terim şunları söyledi: "Bir lig sezonu içinde dört veya katında kart sayısına ulaşan oyuncular, cezalarını takımlarının ligde oynayacağı sıradaki dört maçtan birinde çekebilir. Oyuncunun bu cezayı hangi maçta çekeceği kendi kulübü tarafından belirlenir, Futbol Federasyonu'na da maçın ertesi gününde bu şekilde bildirilir. Dört haftadan az kala bu durum gerçekleşirse, kalan maçlardan biri seçilir. Bu, birkaç ayrı açıdan herkesin gönlünün ferah olacağı ve kimseyi de zan altında bırakmayacak bir formül olur."

ne anlatıyorsun hoca

çık trt'ye yorumcu ol her pazar izleyek ya da yt kanal kur hocaa
ne işin var arabistanda filan.

Üzerimize oynanan bu kadar oyuna rağmen sustun. Bugün konuşmayacaksan, inşallah bir daha o koltuğa oturmazsın. İnsan bir tweet atar, bir hikâye paylaşır, yazı yazar.

Şimdi değilse ne zaman?

TRT Spor'a konuşan Terim şunları söyledi: "Bir lig sezonu içinde dört veya katında kart sayısına ulaşan oyuncular, cezalarını takımlarının ligde oynayacağı sıradaki dört maçtan birinde çekebilir. Oyuncunun bu cezayı hangi maçta çekeceği kendi kulübü tarafından belirlenir, Futbol Federasyonu'na da maçın ertesi gününde bu şekilde bildirilir. Dört haftadan az kala bu durum gerçekleşirse, kalan maçlardan biri seçilir. Bu, birkaç ayrı açıdan herkesin gönlünün ferah olacağı ve kimseyi de zan altında bırakmayacak bir formül olur."

ne anlatıyorsun hoca
tez mi yazıyor hocamız?

galatasaraylı zenginlerin katkısıyla adana demirspor'un başkanı olsa iyi olurdu.

evt bu konudaki eleştirimi yapmıştım

imparator pana veya el şabab peşinde koşacağına kendisine sokak eşkiyası denen lavuğa haddini bildirseydi şimdiye türk futbolu bu kadar bataklıkta olmazdı

lan olm ne bekliyorsunuz adanali olduğu için mi konuşsun?? :asd:

ne anlatıyorsun hoca
Hoca bu formül önerisiyle eğer bir gun Federasyon başkanı olursa ne kadar saçmalayacagini belli etmiş.

Hiç bişey olmaz bizim Tdmiz değilken. Erden ağbi geçen gün 6 saat konuştu bir cisim yaklaşıo dedi kimse bi tarafına çalmadı.
o konuyu fazla uzatmak istemedi erden heis pek o maksatla çıkmamıştı yayına. daha net konuşma bekliyordum hatta takip ederken yazmıştım. düşük viteste gitti yoksa daha net bildikleri vardı eminim.

terim bambaşka mevzu bir de ben ayda yılda bir konuşsun demiyorum, bayağı çıksın hakkımızı sık sık savunsun istiyorum, şu koçu silsin atsın istiyorum, illa td olması gerekmiyor ki.

böyle zamanlarda f.terim gibi isimler camiaya destek olsun istiyorum.

o konuyu fazla uzatmak istemedi erden heis pek o maksatla çıkmamıştı yayına. daha net konuşma bekliyordum hatta takip ederken yazmıştım. düşük viteste gitti yoksa daha net bildikleri vardı eminim.

terim bambaşka mevzu bir de ben ayda yılda bir konuşsun demiyorum, bayağı çıksın hakkımızı sık sık savunsun istiyorum, şu koçu silsin atsın istiyorum, illa td olması gerekmiyor ki.

böyle zamanlarda f.terim gibi isimler camiaya destek olsun istiyorum.

bi kere okan varken çıkıp durduk yere konuşmaz, ya td ya da yönetici olursa konuşması mantıklı olur onun dışında gündeme gelmeye çalışan en son başarısız olmuş ihtiyar bir futbol adamı gibi gözükür zira. yönetici derken de bu saatten sonra anca başkan olur. başkan olursa ifbnin içinden geçer. yoksa hocadan böyle bi şey beklemek anlamsız İ think

Geri
Üst Alt