Fatih Terim

Olmaz mı

Terim öksürse gündem olur

Terim sonrası bir Erden Timur vardı açıklamalarıyla bu kadar etki bırakan
2 sene önce yaklaşık bu zamanlarda şampiyonluğa giderken (Fatih hoca o zaman bir takım da görevde değildi). Bir çok internet platformunda sebepsiz yere ortada hiçbir şey yokken, yani kendisine hiçbir şey diyen yokken, sanki birileri hocaya laf atıyormuş gibi bir katım mağduriyet kasma hareketliliği vardı mesela.

Sonra baktılar bastıkları düğmelerin hiç biri çalışmadı. Yorumlar kesildi.

bi kere okan varken çıkıp durduk yere konuşmaz, ya td ya da yönetici olursa konuşması mantıklı olur onun dışında gündeme gelmeye çalışan en son başarısız olmuş ihtiyar bir futbol adamı gibi gözükür zira. yönetici derken de bu saatten sonra anca başkan olur. başkan olursa ifbnin içinden geçer. yoksa hocadan böyle bi şey beklemek anlamsız İ think
üstad elimizde füze var da kuru sıkı kullanıyormuş gibiyiz

hocaya çıkıp eski fetö twitleri duran koç aşığı biri örgütçü diyor misal sahip çıksa, had bildirse, kendisine demediğini bırakmayan koçu bir silkelese rahatlarız

acun'a saçmalıyor dese yeter ya

kaç yaşına gelmiş bu saatten sonra futbolun içinde kalacaksa gs için yaşasın şabab falan bıraksın bu da benim düşüncem

Hoca her topa giremez artık resmi görevide yok şuan. Suçsuz bile olsa Seçil erzan işi çok zarar verdi hocaya. Erden Timuru devreye sokmamız lazım.

Adam yıllarca tek başına mücadele etti herkesle, daha ne yapsın. Senin yönetimin aciz, gidin yönetime başkana sallayın yav.
Senelerce bahane olarak algılandı haysiyetsiz şerefsizler tarafından
Kaldı ki kendisinin konuşmasını bekleyenler şunu unutuyor
şimdiki tdmizin seneler evvel yine benzer adiliklerin olduğu dönemde şampiyonluk maçlarından biri olan rize maçımızdan sonra hayallerinin çalındığından falan bahsediyordu halbuki aynı yıl şampiyonluk yarışı verdiğimiz takımlardan biri olan bjkden kendi evinde 7 8 yerken sesi çıkmıyordu

O dönem karşısında olanlar şimdi destek bekliyorlar hayır konussa bu defada okanın yerinde gözü var denecek o da çok belli

Koç geldiğinden beri dünkü gibi olaylarla karşılaşıyoruz önceden bu derecede değildi
Bir kupa finali yaşadık geçmişte akhisar mıydı neydi herifler maçı bırakıp hakem alkışlıyorlardı sırf başarıya gölge gelsin diye

bu tip olaylarla uğraşmaya dün başlamadık koç seçildiği günden beri bunlarla uğraşıyoruz düne kadar bahane deniyordu milletin aklı yeni geldi heralde daha

gel başkan ol be hoca ne ugrasiyorsun arap çöllerinde

paraya pula mi ihtiyacın kaldı allah askina

futbol konusunda başkan olarak çok büyük işler yapacağına inanıyorum

her hocaya talip olacak oturup konuşacak prestiji var ve kimsenin ikna edemeyeceklerini edebilecek birisi varsa terim

her oyuncuyla oturup konuşabilecek birisi

hocasını koruyup kollayabilir

kulübü ezdirmez

hoca scout ve yönetim organizasyonunu en iyi şekilde yapar

Başkan filan olması zor. Seçilemeyebilir.

1 kere daha gelecektir göreve.

Finali ya iyi yapacak ya da kötü.

hala ben Galatasaraylıyım diyen ama Fatih terimin herhangi bir görevle dönmesinden korkan kişiler var garip bir durum

Hocama bu saatten sonra ülke futbolunu yönetmek yakışır, senden büyük futbol adamı mı var ülkede, gel soyun şu TFF başkanlığına.

galatasarayın önümüzdeki yıldan itibaren yaşamaya başlayacağı belli olan krizi durdurabilecek ender kişilerden birisi

mutlaka başkan olması lazım

Geri
Üst Alt