Fatih Terim

Artık başkanlığı ciddi şekilde düşünmelidir. Galatasaraylılığına güveneceğimiz 2-3 adam kaldı biri hoca zaten.

Bu şer ittifakıyla mücadele edebilecek tek adam fatih terimdir. Keşke hocalığı bırakıp başkan olsa

Fatih Terim'in başkan olduğu ortamda hiçbir teknik direktör rahat çalışamaz. İşin doğasına aykırı. Teknik direktörlüğün kitabını yazmış bir adam, bir noktada mutlaka karışır teknik direktörün işine. Bunu kabul edecek hoca da düşük profilli bir hoca olur ancak.

O yüzden Fatih Terim'in başkan olduğu yerde yüksek profilli bir teknik adam, yüksek profilli bir teknik adamın olduğu yerde de başkan rolünde bir Fatih Terim olmaz.

Fatih Terim'in başkan olduğu ortamda hiçbir teknik direktör rahat çalışamaz. İşin doğasına aykırı. Teknik direktörlüğün kitabını yazmış bir adam, bir noktada mutlaka karışır teknik direktörün işine. Bunu kabul edecek hoca da düşük profilli bir hoca olur ancak.

O yüzden Fatih Terim'in başkan olduğu yerde yüksek profilli bir teknik adam, yüksek profilli bir teknik adamın olduğu yerde de başkan rolünde bir Fatih Terim olmaz.

tam tersi olacağını düşünüyorum

büyük bir hocayla ilk görüşmeden tut da onun yonetilmesine kadar bu işi turkiyede fatih terimden iyi ikinci bir isim bulunmaz

TFF başkanı olmalı, başka ülkede olsa çoktan olmuştu zaten.

Bizde girdiği ihaleyi alıp yapmasında sorun çıkmasın diye lobiyle gelip futboldan anlamayanlar falan oluyor.

Kesinlikle TFF başkanlığını hak ediyor.

Kulüp başkanlığı konusunda pek emin değilim açıkçası.

TFF başkanı olmalı, başka ülkede olsa çoktan olmuştu zaten.

Bizde girdiği ihaleyi alıp yapmasında sorun çıkmasın diye lobiyle gelip futboldan anlamayanlar falan oluyor.

tff siyasete emir almadan yürümeyecek bir yer artık

hocayi orada rahatsız eder bu durum arası iyi olsa bile

dönüp galatasarayin yeniden organize olmasını sağlayan yeni alp yalman olmali diye düşünüyorum

kemerburgaz bile bu yonetime degil fatih hocanın başkanlığına nasip olsa bambaşka baslar diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt