- 8 Temmuz 2015
- 35.834
- 70.683
- 3.893
!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok knk görüşüm değişmez hocamı çok severim lakin uzakta kalması herkes için iyidirbizimle kal bizimle kal bizimle kal bizimle kal (kalp masajı)
FT sevgimin pik döneminin başlangıcıydı bu Euro 2008.
Hocanın yakınları gelme isteği var diyolar paylaşım bi şey ifade etmez bence anlıktı denilir geçer.2-3 galibiyette her şey unutulur..Adam son imzam diye imza attı salın peşini yav
Hoca öyle paylaşım yapmazdı hiç sanmıyorum geleceğini gelmemeli de zatenHocanın yakınları gelme isteği var diypaylaşım bi şey ifade etmez bence anlıktı denilir geçer.2-3 galibiyette her şey unutulur..
Nazifoglu bu donem terimle calisilmayacak demis radyospora. Sal artik hocayı sende.Hocanın yakınları gelme isteği var diypaylaşım bi şey ifade etmez bence anlıktı denilir geçer.2-3 galibiyette her şey unutulur..
Necati'nin açıklamaları var.İstesem hocanın yanında ayrılırdım diye ayrılmadıysa bi düşüncesi vardır.Selçuk ayrıldı mesela..Hoca öyle paylaşım yapmazdı hiç sanmıyorum geleceğini gelmemeli de zaten
Şimdi olmaz başka zaman olur.Ben salmam hocayıNazifoglu bu donem terimle calisilmayacak demis radyospora. Sal artik hocayı sende.
Gsleni destekle yeterli :dŞimdi olmaz başka zaman olur.Ben salmam hocayı![]()
Torrent'i bile 6 maç falan destekledim reis.Dediğim gibi gönlüm Fatih hocadan yana..Gsleni destekle yeterli :d