Fatih Terim

Ali KOÇ ve şürekasına anladığı dilden konuşabilen yegane isimdir Fatih TERİM, lakin artık efsanemiz olarak kalmaya devam etmelidir. Fatih TERİM'i çok seven biri olarak 5. dönemine karşıyım. Okan'ın da kaldığı sürece bir katkısı olmadığınıda söylersek bizim için en iyi tercih futbolu bilen yabancı ama İtalyan olmayan bir hoca getirmektir.

Ali KOÇ ve şürekasına anladığı dilden konuşabilen yegane isimdir Fatih TERİM, lakin artık efsanemiz olarak kalmaya devam etmelidir. Fatih TERİM'i çok seven biri olarak 5. dönemine karşıyım. Okan'ın da kaldığı sürece bir katkısı olmadığınıda söylersek bizim için en iyi tercih futbolu bilen yabancı ama İtalyan olmayan bir hoca getirmektir.
Kesinlikle hoca olarak gelmemeli abi fakat yönetici tarzı bir sıfatla gelip köpeklerin hepsine anladığı dilden konuşsa çok güzel olur fakat fatih hocada ketum bir adam konuşursam neler olur deyip durdu yıllarca

Terim Galatasaray'ın gayriresmi sözcülüğünü yapsa çok iş yapardı. Adamın en iyi yaptığı iş gündeme bomba gibi düşmek. Beyaz TV ye, aspor'a falan bağlanıp saydiracak. Terim bir tweet çaksa oradan şimdi çok makbule geçerdi. Bunun için İstanbul'da bulunmasına bile gerek yok. Ama maalesef Terim TD 'likten ayrıldığı zamanlar hiç Galatasaray'dan taraf görüntüsü vermiyor. Zaman zaman eski yabancı oyuncularımız bile Galatasaray ile ilgili destek mesajı gonderiyor. Ama Terim de bunu goremiyoruz.
Ben de dün içimden resmi basın sözcülüğü işini düşünmüştüm terim hocam için.

Bam bam bam vursa

Ger dönmesi sağlanabilirse, kendisinden halil umut meleri bir güzel dövmesini isteyeceğim

başkan olursa en iyi yapacağı şey hakemleri ve tff yi bir güzel haşlamak olur. ceza yeme derdi de yok, geçer locaya izler maçı

Fatih Terim başkan falan olmaz kendi kendinize hayal kurmayın. Hoca parasız işe sumugunu atmaz

TFF başkanı olursa 10 sene sonra Portekiz'i geçeriz.

Demin ilginc bir istatistik okudum. Fatih hoca bizden her ayriligindan sonra fb sampiyon olmus. 2001, 2004 ve 2014.

Geri
Üst Alt