Fatih Terim

Ali KOÇ ve şürekasına anladığı dilden konuşabilen yegane isimdir Fatih TERİM, lakin artık efsanemiz olarak kalmaya devam etmelidir. Fatih TERİM'i çok seven biri olarak 5. dönemine karşıyım. Okan'ın da kaldığı sürece bir katkısı olmadığınıda söylersek bizim için en iyi tercih futbolu bilen yabancı ama İtalyan olmayan bir hoca getirmektir.

Sonsuz katılıyorum. Evet çok severim hocamı ama artık biz de hoca olmamalı, kendisi de her dönem daha fazla yıpranıyor, biz de buna bağlı yıpranıyoruz, böyle kalsın efsanemiz olarak hep iyi analım ama Okan hoca' da ne yazık ki en ufak bir ışık yok.

İsim bazında iyi ve kariyerli böyle oyuncular almışken, yabancı ve biraz marka bir hoca getirmeliyiz, yoksa benim bu sene adına pek umudum yok.

ilk 2-3 hafta son dakika dede dediğimiz Gomis olmasa, şu an puan durumunu hayal etmek zor olmasa gerek.

Kazandığımız maçlarda da belli süreler hariç hiç ışık veren bir oyun görmedim açıkcası zaten gol atmak imkansız bir boyuta gelmiş durumda

Demin ilginc bir istatistik okudum. Fatih hoca bizden her ayriligindan sonra fb sampiyon olmus. 2001, 2004 ve 2014.
Her ayrılığından sonra şampiyon olmadılar, geçen sezon bıraktığında olamadılar mesela.

Çünkü 2004 ve 2014'de sezon ortasında ayrıldı hoca. Geçen sezon da sezon ortasında ayrıldı ama Fener değil Trabzon şampiyon oldu. Yani her ayrıldığının arifesinde şampiyon olamadılar.

En önemli istatistik şu: F.T. takımın başındayken Fenerbahçe totalde sadece dört kupa kaldırabilmiştir. Onlar da:
  • 1998 Başbakanlık Kupası
  • 1998 Atatürk Kupası
  • 2012 Türkiye Kupası
  • 2013 Türkiye Kupası
Bu yüzden kafayı F.T. ile bozmuş olmaları oldukça normaldir.

nasıl da özlemişim,kurban olurum😘 seni üzenlerin,gönderenlerin iki yakası bi araya gelmesin gobuscanım🥰

Fatih Terim ve 35 kiloluk montu.

20221019_234229.webp

Adam hakemler derken kufur ediyodunuz,alin size Gs

Ft gelse ne olacak yav

onun dönemınde de hakem olayları oldu

ft olunca ft hakeme dalıyordu daha beter ceza alıyorduk ligden direk kopuyorduk

hakemleri yonetımın yenmesi gerek

Ve biz bunu, yani guclu, networku olan ve direncli bir yonetim olmadan Terim gitse ne olur kalsa ne olur diye belirtiyorduk. Olay hoca degildi ki, yani gunun sonunda masa basinda, saha disinda zayiflatildik yavas yavas. Birde iceri sizdirilmis tipler var. Asil onlar buyuk tehdit.

yardımcıları ümit davala bile olsa mertens ve icardiyle macları alırdık herhalde yoklugunda.bu kadar abuk subuk değişiklikler yaptırmazdı hoca
Okan hoca falan değil Sergenciğim. Sadece ve sadece antrenör. Emin Bayram'ı sokup ben geride bekleyeceğim üzerime gel dedi resmen Alanya'ya. Hakem 1 sebepse Okan'da bir başka sebeptir.

Okan hoca falan değil Sergenciğim. Sadece ve sadece antrenör. Emin Bayram'ı sokup ben geride bekleyeceğim üzerime gel dedi resmen Alanya'ya. Hakem 1 sebepse Okan'da bir başka sebeptir.
alanyanın etkili oyuncualrı olsa da yapılacak iş değildi emin ve seferovic

Geri
Üst Alt