Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.338
- 15.118
- 1.938
Hocam yine hacklenmistir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocaya isyan bayrağımı açıyorsunHocam!!! Bu attığın hikaye veliahtına posta koymak anlamına mı geliyor?!!! Hemen açıklama bekliyorum.
Okan hocam söz konusuysa evet! İsyan bayrağı açıyorum ulan!!!Hocaya isyan bayrağımı açıyorsun
Okan hocam söz konusuysa evet! İsyan bayrağı açıyorum ulan!!!
Konuda saplama yapılmalı.Okan dün Şenol’a bok atmadı, FT ile Denizli lokomotiftir dedi ki haklı, Şenol onlardan sonra, FT mirasıyla öne çıktı.
8 şampiyonluk kazandırmış adama saygı duyun, mabadınızdan uydurduğunuz senaryolarla burayı kirletmeyin, bokunu çıkardınız iyice.
Karizmaya focus.
Okan dün Şenol’a bok atmadı, FT ile Denizli lokomotiftir dedi ki haklı, Şenol onlardan sonra, FT mirasıyla öne çıktı.
8 şampiyonluk kazandırmış adama saygı duyun, mabadınızdan uydurduğunuz senaryolarla burayı kirletmeyin, bokunu çıkardınız iyice.
Yav ne alaka bugün buluşmadılar mı, ne zaman paylaşacaktı.Okanın nasıl bir karakter olduğunu biliyoruz şenol diğer ikisi gibi lokomotif olmasa da ayıp olmasın diye söylerdi ama söylemedi,unuttu desek tümerin hatırlatmasına rağmen söylemedi ısrarla yok saydı
Bunun nedenide bence vodafonedaki maçta şenolun kendisine yaptığı hareketler,eliyle yanağına tokat atar gibi yapmıştı belliki okan tutulmuş bu duruma
Ft kırk yılda bir paylaşım yapanlardan,o paylaşımında şenolla olup okanın açıklamasından 1 gün sonra olması tesadüf değil
Hadi hamza hamzaoğlu yapsa neyse düşünememiş deriz ama ft akıllı adam bunu düşünememesi imkansız,ft iyi niyetli diyelim sırf ya acaba farklı anlaşılırmı diye düşünüp yine paylaşmamalıydı durum neresinden bakârsan bak yanlış
Şimdi böyle söyleyince de mantıklı geldiYav ne alaka bugün buluşmadılar mı, ne zaman paylaşacaktı.
Okan maçta sinir oldu diye dediyse o da ayrı saçmalık
Neyi tartışıyoruz onu da anlamadım FT, Okan’ı sevmiyor ona laf sokmak için foto paylaştı bu mu yani
Sizdeki bu FT takıntısı ibretlik cidden