- 2 Nisan 2012
- 40.271
- 19.901
- 2.548
11 maçlığına gelmeyeceği için pas.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sozlesmesi var su an takim çalıştiriyor ama gelecek sezon icin anlasmaliyiz mutlakaNe yapip edip getirsinler hocayi yoksa bu sezonu kaybederiz
Istifa ettirsinler yav birseyler yapsinlar hocaya galatasarayin sana ihtiyaci var denildiginde hemen gelirSozlesmesi var su an takim çalıştiriyor ama gelecek sezon icin anlasmaliyiz mutlaka
Bunlarin yardimcilari yardimci olmak icin degil ekmek parasi icin oradalar dostum.Dönemi bitti.
Yardımcıları okanın yardımcılarından bile kötü.
Ekip diye bir sey yok çünkü 1 tane adamı ya var yada yok oda colormatik herif ki kendisini kopyası gibi onuda bugun gördük tam aynı kafa stadi vs bahane eden bir tip. moritz voltz zaten gitti dedigin gibi birde ismael garcia Var güya ne yaptigi belli değil herifin.Bunlarin yardimcilari yardimci olmak icin degil ekmek parasi icin oradalar dostum.
Ayni şey Okanda da var maalesef. İlk geldiginde Erden etrafini doldurmaya calisti Erden gittikten sonra Okan biriyle yollari ayirmis sanirim.
Bunlar islerine kimse karissin istemiyorlar en iyi kendileri biliyor.
Hoca olmaz artık. Geldi mi gitmek bilmiyor. Verimli performans yaşı geçti 70 üstü hoca çok sıkıntı. Birde elli tane şürekasıyla geliyor sonra temizlemekle uğraş. Maurizo Sarri'yi çözelim. Bence Mancini'yi getirecekler ama. Gönül ister ki daha genç profil olsun. Klopp mlopp da aşar bunları.
klopp imkansız. yönetimle alakalı da değil. gerçekçi bir hedef değil o. dönmek istediği anda elit takımlar kapısında sıralanır.Hoca olmaz artık. Geldi mi gitmek bilmiyor. Verimli performans yaşı geçti 70 üstü hoca çok sıkıntı. Birde elli tane şürekasıyla geliyor sonra temizlemekle uğraş. Maurizo Sarri'yi çözelim. Bence Mancini'yi getirecekler ama. Gönül ister ki daha genç profil olsun. Klopp mlopp da aşar bunları.
Ben derim Melihim. Jr Terim Ardila gelebilir ama ona okeyim. Onu da şu kaoslu cenderede yeriz Bülent Korkmaz gibi olur sonu riskli iş. Bence bu sezon hocasız bitirilmeli. Okanın varlığı komple zarar yazıyor. Negatif yayıyor camiaya güvenen tek allah kulu kalmadı hala utanmadan görevde.ranieri roma yı toparladi üstad kurt hoca profili
5.FT dönemine hayır demeyiz heralde