Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TV8'de şimdi yine verdiler basın toplantısını 'birileri rahat etsin diye imza atmam' dedi yine canım sıkıldı yine hocam çıldırcam.

Ben neden hainim ? Takımı yüzüstü bırakıp giden ben miyim ki ?

Kim birakti kardesim ya? Basimizda iste. Bi yere gittigi de yok.

2000 senesine gelince, onlar derin konular. Terim kac kere ima etti istemeyerek gittigini.

Kulüpte her basaridan sonra dönen entrikalar vs. Yine farkli birsey olmuyor. Hep dedikodu.

2000 senesine gelince, onlar derin konular. Terim kac kere ima etti istemeyerek gittigini.

Kulüpte her basaridan sonra dönen entrikalar vs. Yine farkli birsey olmuyor. Hep dedikodu.

Terim isteyerek gitmedi 2000'de, derin konu filan değil. Başta Hagi tüm takım yalvardı hatta gitme şampiyonlar ligi şampiyonu oluruz bu sene diye çekip gitti. Faruk Süren'e kalacağım diyor, Faruk Süren hatta bir futbolcu var alalım mı diyor alın diyor ertesi gün bırakıp gidiyor.

Fatih Terim'in Cuma günü basın toplantısından sonra şuan hala orada olması bile şans bence.

Terim isteyerek gitmedi 2000'de, derin konu filan değil. Başta Hagi tüm takım yalvardı hatta gitme şampiyonlar ligi şampiyonu oluruz bu sene diye çekip gitti. Faruk Süren'e kalacağım diyor, Faruk Süren hatta bir futbolcu var alalım mı diyor alın diyor ertesi gün bırakıp gidiyor.

Fatih Terim'in Cuma günü basın toplantısından sonra şuan hala orada olması bile şans bence.

Ben puan kayiplarindan sonra pek izlemem birsey. Bu basin toplantisi olayi nedir? Ne dedi ki?

Tabi tabi....Giderken gözleri dolu dolu gitti. Havalanında Sürenden telefon bekledi ama gelmedi malesef. Mecbur kaldı....

Sonra Terimsporlular deyince de bozuluyosunuz. Ne aşkmız bu sizinki. Keşke Galatasaray ı bu kadar sevseniz.

milliyetçi bir insan olmama rağmen milli takımın başarısız olmasını istiyorum inşallah gidemeyiz çünkü bazen olumsuz gibi gözüken bazı şeylerde hayır vardır milli takım gidemezse brezilyaya bu tüpçünün gitme ihtimali var ama giderse fatih terimle beraber yürürler artık fatih hoca benim için bitmiştir

Fatih Hoca'nın basın toplantısının çok kısa bir kısmını dinledim de hoca; "Birileri istedi diye sözleşme imzalamam." diyor. Sonra da "Başkanla aramın açılmasını istiyorlar." gibi bir şey diyor. İyi de sözleşmeyi teklif eden kim? Ben anlamadım bu işi.

Fatih Hoca'nın basın toplantısının çok kısa bir kısmını dinledim de hoca; "Birileri istedi diye sözleşme imzalamam." diyor. Sonra da "Başkanla aramın açılmasını istiyorlar." gibi bir şey diyor. İyi de sözleşmeyi teklif eden kim? Ben anlamadım bu işi.

Hoca ne diyor belli değil ki. Gazeteci bir soru soruyor, hocanın ne anlattığı belli değil. Taraftara bile artık rahat rahat laf söyleyebiliyor. Aydın size mi soracak gezerken mesela.

FTnin ajanlari bile artik nasil savunacaklarini sasirmislar, hoca sonun yakindir bana sorulursa

puan kayıplarının sebebii sensin fatih hoca takımdan iyice koptun amrabat engin emre sevgisinden vazgec artık

Fatih Hocayı en çok seven adamlar bile kendisini savunamaz hale geldi.

Hoca buradan hesap etsin yaptığı yanlışların ne denli fazla olduğunu.

ya fatih hoca hiçbirşeyi net söylemiyor ya şu adam beni istemiyor desin bizde tepkimizi verelim yok başkanı seviyorum diyor ama sonra alttan altan laf sokuyor

Bakın Erman Toroğlu ne diyor: Ünal Aysal sadece 4 maç için izin verince, Demirören böyle saçma bir şey olurmu diyor Seten ve Şansal sonra Denizli'yi arıyor hoca seni arıyacaklar ne dersin diyor oda tamam diyor ama bir daha aramıyorlar ve Fatih Hoca ile imza atıyorlar. Neden sizce? Ben hala o anlaşmanın 4 maç olduğuna inanmıyorum.

Hoca sene başından itibaren ne transfer planlaması nede takım için kafa yormuş.Sanki milli takımdan teklif bekliyormuş gibi.

aldığım duyumlara göre fatih hoca milli takımın başında olacak bundan sonra ve sene sonunda bırakacak galatasarayı bu sene şampiyonluk zor gözüküyor bize

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 3-0 kazandıkları Bursaspor maçıyla ilgili olarak, "Gösterdikleri performanstan ötürü oyuncularımın önünde saygıyla eğiliyorum" dedi.

Mütevaziliğe bak arkadaş ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt