mourinhoda o zaman hic bir kulüpte calisamaz. fatih hoca dünde böyleydi bugünde böyleydi. böyle imparator oldu hatalari ile sevaplari ile. oda insan sonucda. hata yaptimi evet ama adam cikdi evet yaptim dedi. cezam neyse verin dedi.
yapmasaydi keske hele hele dedigin gibi Galasatarsayimizda yakismayan hareketlerdi ama burda herhangi birisi yok ortada. Aileden birisi var. göz yumasini bileceksin . buda Galatasaraylilikdir. aileden birisini bu cekilde saf disi edemesin hele hele o isim senin tarihini degistirmis ise. Aysal baskan kim yahu fatih terim ismin yaninda camiamizda ?! kimdir ?!
Tarih Ali sami yenleri yazar, metin oktaylari yazar ve evet hatalilari ilede fatih terimi yazar . bunu göremeyen baska dünyada yasiyor yada icinde muthis fatih terim nefreti biriktirmis.
Aysal baskan daha dün gelmis. ne yapmis daha surda ?! yapacak belki ama su ana kadar ciddi anlamda bir sey yaptigi yok. tamam baskanimiz saygimiz her zaman var Galatasaray baskanina. ama fenerliler gibide kör salim gitmem ben hülooog aysal diye. fatih terim net benim icin cok daha degerli bir isimdir bir Galatasarayli olarak.
albayrak icin bir ton sey söyleye biliriz belki ama Galatasaray baskani fatih hocanin sütünden cephe asla ve asla almaz. bukadar cahil olmayin lütfen.
Şunları öğrenelim önce;
1) Galatasaray başkanı, Galatasaray kongresi tarafından seçilir ve Galatasaray kongresi tarafından gönderilir. Görev süresince, kulüpteki en yetkili isimdir. Çalıştığı hocalar, branş fark etmez Galatasaray başkanına saygısızlık yapamaz. İsterse Galatasaray'a 20 şampiyonluk yaşatmış olsun. Herkes sınırlarını, yetkilerini bilecek. Burası Galatasaray. Sen, Fatih Terim isminin yanında Galatasaray başkanı kimdir diyemezsin.
2) Tarih Metin Oktay'ı, Ali Samiyen'i yazdığı gibi yazmaz Fatih Hocayı. Galatasaray'da Ali Samiyen ve Metin Oktay, ne Galatasaray'lılıkları, nede bu kulübe bağları tartışılır. Bu iki isimle Fatih Hocanın adını aynı yere koyamazsın. Bir tanesi kulübümüzün kurucusu, diğeri ise eşine bile Galatasarayımız için rest çekmiş Metin Oktay'dır. Galatasaray taraftarları ömür boyu bu iki ismi örnek alır fakat Fatih Hoca Galatasaray'da tartışılır. Çoğu kesim tarafından örnek alınmaz, çoğu kişi tarafından çok sevilir. Haşa onun Galatasaray'lılığıda kimsenin ki gibi sorgulanamaz fakat bir Metin Oktay'ın ve Ali Samiyen'in yeri Galatasaray'da herkesten ayrıdır.
3) Eğer senin şuanda futboldan sorumlu hocan Fatih Terim ise bunu Ünal Aysal'a borçlusun. Drogba'yı, Sneijder'i, Melo'yu, Muslera'yı izliyorsan, bunu yine Galatasaray'ın başkanı olan Ünal Aysal'a borçlusun. İki senedir kazanılan başarılar varsa, bunlar ortak paylaştırılır. Fatih Terim yönetmiyor Galatasaray'ı. Sadece futbol takımını yönetiyor. Şunları ayırsak iyi olur. Eğer bir başarı varsa, yarısı hocanın, yarısı başkanındır.
4) Senin için hangi Galatasaray'lı daha önemli, önemli değildir. Benim Ünal Aysal'ı yerden yere vurduğum zamanlarda oldu fakat herkes yerini bilecek. Kimse kendini taraftardan, ondan sonrada Galatasaray kongresinin seçtiği başkandan üstün görmeyecek. Galatasaray'da herkes önce taraftara hesap verir, sonra genel kurula, sonrada başkana.
5) Seni birileri çok fena kandırmış. O kadar şey anlattım, sen hala bana Ünal Aysal, Fatih Terim'i yemeye çalışıyor diyorsun. Demek ki sen hocayı hiç tanıyamamışsın, aynı şekilde başkanı da. Ünal Aysal akıllı bir adam, göndermek istese hocayı şimdiye kadar çoktan yollamıştı. MIY maçından sonrada değil, İkinci senede, Ocak ayında. Galatasaray yönetimini hedef alan açıklamalarından sonra Hocanın. Sanırım Kasımpaşa maçı sonrasındaydı. Ünal Aysal Fatih Hoca'yı getirmedi mi bu takımın başına? Getirdi. O zaman Fatih Hoca hariç başka birini getirse burda kimse neden Fatih Hocayı getirdin demezdi. Çok haksızlık ediyorsunuz bazı konularda.
6) Fatih Terim'in sürekli başarıları gündeme getiriyorsunuz. 02-04 arasında Galatasaray'ın sadece 2 değil, tam 10 senesini kaybettiğini biliyormusunuz?