Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o basin toplantisi konusunu cok uzunca tartisdik burda gün icinde. cok ama cok uzun konu vallahi.

tek cümle ile söylemem gerekiyorsa. hic bir sorun görmedim hocanin acikalamarinda acikcasi.

tüpcüye orda ne diyecekdi ki basinin önünde ?! tombic naber mi diyecekdi ?

Onunla masaya oturması yanlış oturmayacak o masaya.

Nasıl sorun görmedin açıklamalarında ciddimisin?

Onunla masaya oturması yanlış oturmayacak o masaya.

Nasıl sorun görmedin açıklamalarında ciddimisin?

ciddiyim tabiki. ne gibi sorunlu aciklamalar yapmis ki...neyse.

telegole albayrakin yaptigi acikalamari dinledim az önce.

zamanlamasi bilmem hatali olsa bile dedikleri dogru ise ki ona inanirim kesinlikle o zaman bütün sorun baskandan kaynaklaniyor.

aysal baskan hocayi yemis resmen acik acik. ali dürüst-albayrakida bundan dolayi yoladi galiba.

sonunda her sey az cok belli oluyor yani.

ünal aysal baskan ne hedefliyor anlamadim vallahi simdi.

Evet dogru Fatih Terim cok büyük basarilar elde etti, inkar etmek günah olur. Ama ikinci dönemi de bi baya batirdi, en az 10 senemizi de aldi, buda bi gercek, bi acin tarihi ve bakin kac transferler yapildi, nekadar cabuk oyuncular silinci yollandi, hemen yeniler alindi, hepsi iste o zamanin fatih terimcilerin yüzüden, ama Uefa Kupayi getirdi, verin külübün anahtarini o yapar diye diye...

Benim bildigim sey, Fatih Terim gibi Motivasyoncu yoktur, hele önemli mac mi, öyle bi yaparki sanki ölüm maci gibi olur. Taktiksel ben cok zayif buluyorum, dedigim gibi berbat degil diger türk hocalar gibi, ama oynattigi futbol 1970 li yillarin futbolu.

Ilk sene sampion olduk 3cü dönemde, iyi hos dedik berbat futbol ama ilk sene, seneye toparlar dedik, ikinci sene dedik ama burak geldi kisin toparlar dedik, kis geldi Drogba ve Sneijder geldi, ve yine berbat futbol, dedik simdi 442 den vazgecemez sezon un 2/3 bitmisken, ve igrenc futbol oynayarak (derbiler haric ve özel büyük cl takimlara karsi). Hadi 3 sezon, lütfen simdi bagri 442 oynuyorsak da, adam gibi oynayalim, ama olmuyor, etmiyor hala ayni.

Simdi siz inaniyormusunuz Fatih Hoca Brezilya ya gitme hakki kazanacak, ve o hakki baska birisine hedi ye edecek ? Fatih Hoca hic Dünya Kupasi oynatmadi, ve su an zorluyor, ben sahsen inanmiyorum, su an yaptigi tek birsey var oda üc maymunlari oynamak, hani olursa ya tutarsa Türkiye olmasa, Galatasaray la yolla devam, yoksa ilk secenegi garantilese Dünya Kupasini Türkiye yi secer.

Tabi güzeldir Milli duygu filan, kinayamam aslinda Türkiye mi daha önemli yoksa Galatasaray mi, ama su an bizi ortada birakmis gibi, yada daha dogrusu hani bilirsiniz arkadasiniz sizlen filan, sonra bir kiz geliyor sonra kizin önünde hos görünmek icin sizlen dalga geciyor filan, kizi rafa kaldirir gibi hissediyorum, ama en cok nefret ettigim olay, bu federasyon sana okadar ceza verdi, kupa yi bile vermemek istedi, yüzünle o gece sen ordaydin ey fatih hoca, isiklar kapaninca Sükrü Sarac Oglunda, zorlan aldiniz o kupayi, hersefer yüzü kin kusarak kupalari verdi mi vermedi mi Sayin Demirören ?

Kendin ates püskürmedin mi ? Her mac, her sezon, her yeni kurallar senin önüne tas koymadi mi ? Bizim kisi hata yapinca 15 mac, elin gavuru küfür tükürmek filan yapinca tek 4 mac mi ne, sende böyle adamin, böyle federasyonun Teknik Direktörü oluyorsan, o ayipta senindir...

zamanlamasi bilmem hatali olsa bile dedikleri dogru ise ki ona inanirim kesinlikle o zaman bütün sorun baskandan kaynaklaniyor.

aysal baskan hocayi yemis resmen acik acik. ali dürüst-albayrakida bundan dolayi yoladi galiba.

Fatih Hoca bir başkanın çalışabileceği en sorunlu hocadır. Zaten çalıştığı her başkanla kavga etmesi anlaşamaması da bunun örneğidir.

Basın toplantısında sarf ettiği: 'Ben kimsenin keyfi olsun diye imza atamam' lafı direk taraftara ve Ünal başkanadır. Hadi bizi geçtim, Mourinho olsa durup dururken kendisiyle sözleşme uzatmak isteyen bir başkana böyle bir şey diyemez, özellikle Galatasaray başkanına. Fatih Hoca bu ülkenin en iyi Teknik Direktörü olabilir, hatta Galatasaray'da sadece hiç bir zaman bir hocadan ibaret de olmayabilir ki benim için artık öyle o eskidendi, böyle bir şey söylenmemeli söylenemez.

'Aydın gezerken sizemi soracak' tan tutta, Romanya maçından önce ek iş vb şeylerle medyaya sallaması tehdit eder gibi konuşması ki bunu en çok kınayan da GS taraftarıdır hatta A.Yıldırım'dan nefret etme sebebimdir sürekli insanları tehdit etmesi bunları yapamaz yapmamalı hoca. En azından GS'da görev alırken.

Sonra hoca MIY maçından sonra söylemediğini bırakmadığı TFF'nin kurullarıyla çalışmayacak, başkanıyla aynı masaya oturmayacak. Hani onu itibarsızlaştırmaya çalışıyordu bu TFF? Hani GS'ın önünü kesmeye çalışıyordu? Sırf maç gidiyor diye sonrada atıldığı için mi çıkıp söyledi o zaman bunları? Bunlar oynanan kötü futbola, o maçta yaşanan talihsiz ( daha ağırıda olur aslında ) olaylara bahanemi?

Bundan önce de söyledim yine söyleyeceğim, bazı hataların telafisi olur, bazı hataların hiç bir şekilde telafisi olmaz. İnsanların gözündeki değerini 0'lamak kadar kolay bir şey yoktur. Bir binayı yıkması 2 gün, yapması 1 yıl sürer.

Albayrak tabiki öyle açıklamalar yapacak.Başkana karşı cephe alması çok normal.Ama terim seve seve kabul ederken milli görevi bu kadar yoğun maç trafiği olan takımıda düşünecek bi zahmet.Hocanın böyle top oynatmaya hakkı yok bu takımı.

Albayrak tabiki öyle açıklamalar yapacak.Başkana karşı cephe alması çok normal.Ama terim seve seve kabul ederken milli görevi bu kadar yoğun maç trafiği olan takımıda düşünecek bi zahmet.Hocanın böyle top oynatmaya hakkı yok bu takımı.

Önce I love you başgan en büyük başgan bizim başgan. Başgan olmasa Terim kalmazdı filan da diyordu başgandan allah razı olsun filan ilk sezonda. Bir insan bu kadar dönebilir.

orda ama bir cok önemli detay daha var. ali dürüste bunu demis resmen. yani hocaya karsi ciddi operasyon var baskan tarafindan.

ee bakdilar ama floryada duvarlarda bilmem orda burda hocayi satan bizde satariz yazildi cizildi kofamadilar.

hocanin ipini cekmek istiyor resmen baskan .

bunun lagasi lugasi yokdur arkadas. sebepleri ola bilir ama hoca bu tür operasyonu hak eden birisi degil asla.

albayrak icin her sey diye biliriz ama baskana böyle yalandan dolandan hayaldan cephe alacak en son insanlardan birisidir. ali dürüste öyle.

onlara ben sonuna kadar inanirim acikcasi bu konuda. fatih hocayi 12 mac ceza yedigi icin kovmak istemisdir aysal baskan büyük olasikla hakli veya haksiz artik ama fatih hoca bu tür hamleyi hak etmiyor kesinlikle.

vallah benim aklim almamaya basladi resmen. en büyük düsmanimiz ciddiden kendimiz oluyoruz yahu :(

Fatih Hoca bir başkanın çalışabileceği en sorunlu hocadır. Zaten çalıştığı her başkanla kavga etmesi anlaşamaması da bunun örneğidir.

Basın toplantısında sarf ettiği: 'Ben kimsenin keyfi olsun diye imza atamam' lafı direk taraftara ve Ünal başkanadır. Hadi bizi geçtim, Mourinho olsa durup dururken kendisiyle sözleşme uzatmak isteyen bir başkana böyle bir şey diyemez, özellikle Galatasaray başkanına. Fatih Hoca bu ülkenin en iyi Teknik Direktörü olabilir, hatta Galatasaray'da sadece hiç bir zaman bir hocadan ibaret de olmayabilir ki benim için artık öyle o eskidendi, böyle bir şey söylenmemeli söylenemez.

'Aydın gezerken sizemi soracak' tan tutta, Romanya maçından önce ek iş vb şeylerle medyaya sallaması tehdit eder gibi konuşması ki bunu en çok kınayan da GS taraftarıdır hatta A.Yıldırım'dan nefret etme sebebimdir sürekli insanları tehdit etmesi bunları yapamaz yapmamalı hoca. En azından GS'da görev alırken.

Sonra hoca MIY maçından sonra söylemediğini bırakmadığı TFF'nin kurullarıyla çalışmayacak, başkanıyla aynı masaya oturmayacak. Hani onu itibarsızlaştırmaya çalışıyordu bu TFF? Hani GS'ın önünü kesmeye çalışıyordu? Sırf maç gidiyor diye sonrada atıldığı için mi çıkıp söyledi o zaman bunları? Bunlar oynanan kötü futbola, o maçta yaşanan talihsiz ( daha ağırıda olur aslında ) olaylara bahanemi?

Bundan önce de söyledim yine söyleyeceğim, bazı hataların telafisi olur, bazı hataların hiç bir şekilde telafisi olmaz. İnsanların gözündeki değerini 0'lamak kadar kolay bir şey yoktur. Bir binayı yıkması 2 gün, yapması 1 yıl sürer.

1. hyir basinaydi

2. yine basinaydi ama taraftar arasinda bu konusma cok dolasdigi icin ayni anda kendi kalemize gol atmis oldu evet.

3. bizim baskan yolamasaydi -izin vermeseydi ama her ne olursa olsun milli duygular diye gecmisdir. tüpcünün adami olmadigim dahilde para almayarak kanitlamis oldu bu milli mesele konusunu.

orda ama bir cok önemli detay daha var. ali dürüste bunu demis resmen. yani hocaya karsi ciddi operasyon var baskan tarafindan.

ee bakdilar ama floryada duvarlarda bilmem orda burda hocayi satan bizde satariz yazildi cizildi kofamadilar.

hocanin ipini cekmek istiyor resmen baskan resmen.

bunun lagasi lugasi yokdur arkadas. sebepleri ola bilir ama hoca bu tür operasyonu hak eden birisi degil asla.

albayrak icin her sey diye biliriz ama baskana böyle yalandan dolandan hayaldan cephe alacak en son insanlardan birisidir. ali dürüste öyle.

onlara ben sonuna kadar inanirim acikcasi bu konuda. fatih hocayi 12 mac ceza yedigi icin kovmak istemisdir aysal baskan büyük olasikla hakli veya haksiz artik ama fatih hoca bu tür hamleyi hak etmiyor kesinlikle.

vallah benim aklim almamaya basladi resmen. en büyük düsmanimiz ciddiden kendimiz oluyoruz yahu :(

Eğer sen başkanın MIY maçından sonra Ali Dürüst'e söylediği Fatih Hocayla yolları ayırmayı düşünüyorum dan bahsediyorsan başkan sonuna kadar haklı. Bakın arkadaşlar, Ünal Aysal Belçika'da yaşamış oranın kültürünü almış Türkiye'ye arada sırada gelmiş bir başkan. Fatih Terim'in yaptığı davranışları avrupada bir hoca yapsa kulüple anında sözleşmesi fesih edilir ve bir daha hocalık o ülkede yapamazdı. Ben MIY maçından sonra kendim dedim şahsen Ünal Aysal yerinde olsam hocayı yollarım bu hareketlerinden dolayı diye. Sen Galatasaray'ın hocasısın. Sen 9 maç filan ceza alamazsın. Sen hakemin üstüne yürüyemezsin. Burası Galatasaray, gelenekleri olan bir kulüp. Ondan sonra, MIY maçından sonra maç çıkışı Hasan hoca ve Ümit hocayı alarak yanına yaptığı o talihsiz açıklamalar ( Aynı A.Yıldırım'ın Kocaman'ı ve tercümanı yanında bekletim hava alanında yaptığı açıklamalar ) gibi Galatasaray'ın hocasına yakışmaz. Hadi o açıklamaları yaptın, şimdi ne oldu? Demek ki senin o gün söylediklerinin hiç biri doğru değildi. Federasyon'la aynı masaya oturdun hoca ne oldu ne değişti? Hani seni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlardı? Aaa dur bak, belkide sen insanları uyuttun o gün. Kötü futbolun faturasını hakeme çıkardın? Bu arada Dany'nin o maç atılması doğru karardı ve maçta hakemlik o dakkaya kadar bir şey yoktu.

Şimdi anlat bakalım bana Ünal Aysal hocaya ne operasyonu yapmaya çalışıyor? Atıp tutmakla, hocanın yanlışlarını pohpohlayarak onu dokunulmaz hale getirerek hocaya zarar veriyorsunuz. O Milli Takıma imza atarken sanıyordu ki taraftar nede olsa her şeyi unutur geçmişi hatırlamaz bana bir şey demez ben İmparator'um filan filan ama bak yanıldı.

Albayrak için burada çok şey diyebilirim fakat büyük ihtimal ile ceza alırım içimdekileri söylersem onun için kısa geçeceğim fakat her şeyde başbakana teşekkür etmesi filan neyse çok girmeyeceğim ama oda ilk sezon ve ikinci sezonda Ünal Aysal'a büyük başkan derken, Başkan olmasa bugün Fatih Hoca olmazdı derken neden böyle oldu? Niye bunları söylüyor? Gerçekten bazı şeyler söylerim ama emeği oldu takımda o yüzden bir şey söyleyemiyorum.

1. hyir basinaydi

2. yine basinaydi ama taraftar arasinda bu konusma cok dolasdigi icin ayni anda kendi kalemize gol atmis oldu evet.

3. bizim baskan yolamasaydi -izin vermeseydi ama her ne olursa olsun milli duygular diye gecmisdir. tüpcünün adami olmadigim dahilde para almayarak kanitlamis oldu bu milli mesele konusunu.

Basındaydı derken? Basın mı ona teklif etti sözleşmeyi? Ya bırakın allah aşkına geç bu işleri kimi kandırıyorsunuz yahu tabiki başkana idi. Aydın ile söyledikleri de basına değil taraftaraydı. Basından kimse Aydın'la ilgili bir satır yazıp çizmedi tek isyan eden taraftardı.

Fatih Hoca bu kadar milli duygular içinde o zaman neden çalıştığı son 2 dönemde maaş aldı? Milli Takım vatan mevzu ise? Geç bu işleri lütfen komik olmayın.

Eğer sen başkanın MIY maçından sonra Ali Dürüst'e söylediği Fatih Hocayla yolları ayırmayı düşünüyorum dan bahsediyorsan başkan sonuna kadar haklı. Bakın arkadaş, Ünal Aysal Belçika'da yaşamış oranın kültürünü almış Türkiye'ye arada sırada gelmiş bir başkan. Fatih Terim'in yaptığı davranışları avrupada bir hoca yapsa kulüple anında sözleşmesi fesih edilir ve bir daha hocalık o ülkede yapamazdı. Ben MIY maçından sonra kendim dedim şahsen Ünal Aysal yerinde olsam hocayı yollarım bu hareketlerinden dolayı diye. Sen Galatasaray'ın hocasısın. Sen 9 maç filan ceza alamazsın. Sen hakemin üstüne yürüyemezsin. Burası Galatasaray, gelenekleri olan bir kulüp. Ondan sonra, MIY maçından sonra maç çıkışı Hasan hoca ve Ümit hocayı alarak yanına yaptığı o talihsiz açıklamalar ( Aynı A.Yıldırım'ın Kocaman'ı ve tercümanı yanında bekletim hava alanında yaptığı açıklamalar ) gibi Galatasaray'ın hocasına yakışmaz. Hadi o açıklamaları yaptın, şimdi ne oldu? Demek ki senin o gün söylediklerinin hiç biri doğru değildi. Federasyon'la aynı masaya oturdun hoca ne oldu ne değişti? Hani seni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlardı? Aaa dur bak, belkide sen insanları uyuttun o gün. Kötü futbolun faturasını hakeme çıkardın? Bu arada Dany'nin o maç atılması doğru karardı ve maçta hakemlik o dakkaya kadar bir şey yoktu.

Şimdi anlat bakalım bana Ünal Aysal hocaya ne operasyonu yapmaya çalışıyor? Atıp tutmakla, hocanın yanlışlarını pohpohlayarak onu dokunulmaz hale getirerek hocaya zarar veriyorsunuz. O Milli Takıma imza atarken sanıyordu ki taraftar nede olsa her şeyi unutur geçmişi hatırlamaz bana bir şey demez ben İmparator'um filan filan ama bak yanıldı.

Albayrak için burada çok şey diyebilirim fakat büyük ihtimal ile ceza alırım bu bildiklerimi söylesem onun için ağzımı açmam fakat her şeyde başbakana teşekkür etmesi filan neyse çok girmeyeceğim ama oda ilk sezon ve ikinci sezonda Ünal Aysal'a büyük başkan derken, Başkan olmasa bugün Fatih Hoca olmazdı derken neden böyle oldu? Niye bunları söylüyor? Gerçekten bazı şeyler söylerim ama emeği oldu takımda o yüzden bir şey söyleyemiyorum.

mourinhoda o zaman hic bir kulüpte calisamaz. fatih hoca dünde böyleydi bugünde böyleydi. böyle imparator oldu hatalari ile sevaplari ile. oda insan sonucda. hata yaptimi evet ama adam cikdi evet yaptim dedi. cezam neyse verin dedi.

yapmasaydi keske hele hele dedigin gibi Galasatarsayimizda yakismayan hareketlerdi ama burda herhangi birisi yok ortada. Aileden birisi var. göz yumasini bileceksin . buda Galatasaraylilikdir. aileden birisini bu cekilde saf disi edemesin hele hele o isim senin tarihini degistirmis ise. Aysal baskan kim yahu fatih terim ismin yaninda camiamizda ?! kimdir ?!

Tarih Ali sami yenleri yazar, metin oktaylari yazar ve evet hatalilari ilede fatih terimi yazar . bunu göremeyen baska dünyada yasiyor yada icinde muthis fatih terim nefreti biriktirmis.

Aysal baskan daha dün gelmis. ne yapmis daha surda ?! yapacak belki ama su ana kadar ciddi anlamda bir sey yaptigi yok. tamam baskanimiz saygimiz her zaman var Galatasaray baskanina. ama fenerliler gibide kör salim gitmem ben hülooog aysal diye. fatih terim net benim icin cok daha degerli bir isimdir bir Galatasarayli olarak.

albayrak icin bir ton sey söyleye biliriz belki ama Galatasaray baskani fatih hocanin sütünden cephe asla ve asla almaz. bukadar cahil olmayin lütfen.

Basındaydı derken? Basın mı ona teklif etti sözleşmeyi? Ya bırakın allah aşkına geç bu işleri kimi kandırıyorsunuz yahu tabiki başkana idi. Aydın ile söyledikleri de basına değil taraftaraydı. Basından kimse Aydın'la ilgili bir satır yazıp çizmedi tek isyan eden taraftardı.

Fatih Hoca bu kadar milli duygular içinde o zaman neden çalıştığı son 2 dönemde maaş aldı? Milli Takım vatan mevzu ise? Geç bu işleri lütfen komik olmayın.

komikmiyim bilmiyorum ama sende ciddiden maalesef anti terimcilik var maalesef. ...

mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu 6h

Yarın Fatih hocaya kulüp icinden, bazı yönetici ve "elemanların" kurdugu komplo ve oyunu yazacagım. Parayla tetikcilik yapanlar!

uyaninca pisman olurmusunuz..zanetmiyorum. terime yapilan haksizliklari savunan taraftar kitlesiniz maalesef. ben buna af edersin komik degil ama nankörlük olarak lanse ederim.

mourinhoda o zaman hic bir kulüpte calisamaz. fatih hoca dünde böyleydi bugünde böyleydi. böyle imparator oldu hatalari ile sevaplari ile. oda insan sonucda. hata yaptimi evet ama adam cikdi evet yaptim dedi. cezam neyse verin dedi.

yapmasaydi keske hele hele dedigin gibi Galasatarsayimizda yakismayan hareketlerdi ama burda herhangi birisi yok ortada. Aileden birisi var. göz yumasini bileceksin . buda Galatasaraylilikdir. aileden birisini bu cekilde saf disi edemesin hele hele o isim senin tarihini degistirmis ise. Aysal baskan kim yahu fatih terim ismin yaninda camiamizda ?! kimdir ?!

Tarih Ali sami yenleri yazar, metin oktaylari yazar ve evet hatalilari ilede fatih terimi yazar . bunu göremeyen baska dünyada yasiyor yada icinde muthis fatih terim nefreti biriktirmis.

Aysal baskan daha dün gelmis. ne yapmis daha surda ?! yapacak belki ama su ana kadar ciddi anlamda bir sey yaptigi yok. tamam baskanimiz saygimiz her zaman var Galatasaray baskanina. ama fenerliler gibide kör salim gitmem ben hülooog aysal diye. fatih terim net benim icin cok daha degerli bir isimdir bir Galatasarayli olarak.

albayrak icin bir ton sey söyleye biliriz belki ama Galatasaray baskani fatih hocanin sütünden cephe asla ve asla almaz. bukadar cahil olmayin lütfen.

Şunları öğrenelim önce;

1) Galatasaray başkanı, Galatasaray kongresi tarafından seçilir ve Galatasaray kongresi tarafından gönderilir. Görev süresince, kulüpteki en yetkili isimdir. Çalıştığı hocalar, branş fark etmez Galatasaray başkanına saygısızlık yapamaz. İsterse Galatasaray'a 20 şampiyonluk yaşatmış olsun. Herkes sınırlarını, yetkilerini bilecek. Burası Galatasaray. Sen, Fatih Terim isminin yanında Galatasaray başkanı kimdir diyemezsin.

2) Tarih Metin Oktay'ı, Ali Samiyen'i yazdığı gibi yazmaz Fatih Hocayı. Galatasaray'da Ali Samiyen ve Metin Oktay, ne Galatasaray'lılıkları, nede bu kulübe bağları tartışılır. Bu iki isimle Fatih Hocanın adını aynı yere koyamazsın. Bir tanesi kulübümüzün kurucusu, diğeri ise eşine bile Galatasarayımız için rest çekmiş Metin Oktay'dır. Galatasaray taraftarları ömür boyu bu iki ismi örnek alır fakat Fatih Hoca Galatasaray'da tartışılır. Çoğu kesim tarafından örnek alınmaz, çoğu kişi tarafından çok sevilir. Haşa onun Galatasaray'lılığıda kimsenin ki gibi sorgulanamaz fakat bir Metin Oktay'ın ve Ali Samiyen'in yeri Galatasaray'da herkesten ayrıdır.

3) Eğer senin şuanda futboldan sorumlu hocan Fatih Terim ise bunu Ünal Aysal'a borçlusun. Drogba'yı, Sneijder'i, Melo'yu, Muslera'yı izliyorsan, bunu yine Galatasaray'ın başkanı olan Ünal Aysal'a borçlusun. İki senedir kazanılan başarılar varsa, bunlar ortak paylaştırılır. Fatih Terim yönetmiyor Galatasaray'ı. Sadece futbol takımını yönetiyor. Şunları ayırsak iyi olur. Eğer bir başarı varsa, yarısı hocanın, yarısı başkanındır.

4) Senin için hangi Galatasaray'lı daha önemli, önemli değildir. Benim Ünal Aysal'ı yerden yere vurduğum zamanlarda oldu fakat herkes yerini bilecek. Kimse kendini taraftardan, ondan sonrada Galatasaray kongresinin seçtiği başkandan üstün görmeyecek. Galatasaray'da herkes önce taraftara hesap verir, sonra genel kurula, sonrada başkana.

5) Seni birileri çok fena kandırmış. O kadar şey anlattım, sen hala bana Ünal Aysal, Fatih Terim'i yemeye çalışıyor diyorsun. Demek ki sen hocayı hiç tanıyamamışsın, aynı şekilde başkanı da. Ünal Aysal akıllı bir adam, göndermek istese hocayı şimdiye kadar çoktan yollamıştı. MIY maçından sonrada değil, İkinci senede, Ocak ayında. Galatasaray yönetimini hedef alan açıklamalarından sonra Hocanın. Sanırım Kasımpaşa maçı sonrasındaydı. Ünal Aysal Fatih Hoca'yı getirmedi mi bu takımın başına? Getirdi. O zaman Fatih Hoca hariç başka birini getirse burda kimse neden Fatih Hocayı getirdin demezdi. Çok haksızlık ediyorsunuz bazı konularda.

6) Fatih Terim'in sürekli başarıları gündeme getiriyorsunuz. 02-04 arasında Galatasaray'ın sadece 2 değil, tam 10 senesini kaybettiğini biliyormusunuz?

komikmiyim bilmiyorum ama sende ciddiden maalesef anti terimcilik var maalesef. ...

mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu 6h

Yarın Fatih hocaya kulüp icinden, bazı yönetici ve "elemanların" kurdugu komplo ve oyunu yazacagım. Parayla tetikcilik yapanlar!

uyaninca pisman olurmusunuz..zanetmiyorum. terime yapilan haksizliklari savunan taraftar kitlesiniz maalesef. ben buna af edersin komik degil ama nankörlük olarak lanse ederim.

1) Sen bana nankör diyemezsin, haddine değil. Ben sana sabahtan beri yazıyorum, tek kelime hakaret etmedim.

2) Ben anti terimci filan değilim (Bunuda diyemezsin bana. Ben sana terimspor lu filan dedim mi? Dermiyim? Hayır. Düzgünce tartışmasını bilelim). Ünal Aysal ilk başkan olduğunda tek istediğim şey Fatih Hocanın takımın başına geçmesiydi, hatta çok defa dua etti bunun için çünkü o zaman en iyi ismin Fatih Hoca olacağını bilecek kadar da Galatasarayımı takip ediyorum.

3) Mehmet Baransu gibi birinin yazdıkları ile hareket edecek değilim. Kendisi 'güya' gazeteci oluyor ama ne yaptığı belli değil. TDK gibi.

4) Fatih Terim'e kimse haksızlık yapmıyor. Haa haksızlık yapıyorsak, say yaptığımız haksızlıkları. Ben mi dedim hocaya yap bu hataları diye?

Şunları öğrenelim önce;

1) Galatasaray başkanı, Galatasaray kongresi tarafından seçilir ve Galatasaray kongresi tarafından gönderilir. Görev süresince, kulüpteki en yetkili isimdir. Çalıştığı hocalar, branş fark etmez Galatasaray başkanına saygısızlık yapamaz. İsterse Galatasaray'a 20 şampiyonluk yaşatmış olsun. Herkes sınırlarını, yetkilerini bilecek. Burası Galatasaray. Sen, Fatih Terim isminin yanında Galatasaray başkanı kimdir diyemezsin.

2) Tarih Metin Oktay'ı, Ali Samiyen'i yazdığı gibi yazmaz Fatih Hocayı. Galatasaray'da Ali Samiyen ve Metin Oktay, ne Galatasaray'lılıkları, nede bu kulübe bağları tartışılır. Bu iki isimle Fatih Hocanın adını aynı yere koyamazsın. Bir tanesi kulübümüzün kurucusu, diğeri ise eşine bile Galatasarayımız için rest çekmiş Metin Oktay'dır.

3) Eğer senin şuanda futboldan sorumlu hocan Fatih Terim ise bunu Ünal Aysal'a borçlusun. Drogba'yı, Sneijder'i, Melo'yu, Muslera'yı izliyorsan, bunu yine Galatasaray'ın başkanı olan Ünal Aysal'a borçlusun. İki senedir kazanılan başarılar varsa, bunlar ortak paylaştırılır. Fatih Terim yönetmiyor Galatasaray'ı. Sadece futbol takımını yönetiyor. Şunları ayırsak iyi olur.

4) Senin için hangi Galatasaray'lının daha önemli değildir. Benim Ünal Aysal'ı yerden yere vurduğum zamanlarda oldu fakat herkes yerini bilecek. Kimse kendini taraftardan, ondan sonrada Galatasaray kongresinin seçtiği başkandan üstün görmeyecek.

5) Seni birileri çok fena kandırmış. O kadar şey anlattım, sen hala bana Ünal Aysal, Fatih Terim'i yemeye çalışıyor diyorsun. Demek ki sen hocayı hiç tanıyamamışsın, aynı şekilde başkanı da. Ünal Aysal akıllı bir adam, göndermek istese hocayı şimdiye kadar çoktan yollamıştı. MIY maçından sonrada değil, İkinci senede, Ocak ayında. Galatasaray yönetimini hedef alan açıklamalarından sonra Hocanın. Sanırım Kasımpaşa maçı sonrasındaydı. Ünal Aysal Fatih Hoca'yı getirmedi mi bu takımın başına? Getirdi. O zaman Fatih Hoca hariç başka birini getirse burda kimse neden Fatih Hocayı getirdin demezdi. Çok haksızlık ediyorsunuz bazı konularda.

6) Fatih Terim'in sürekli başarıları gündeme getiriyorsunuz. 02-04 arasında Galatasaray'ın sadece 2 değil, tam 10 senesini kaybettiğini biliyormusunuz?

af edersin ama sen mi karar veriyorsun metin oktaydan sonra hocayi koymami. ayni derecede de zaten koymadim. sonra kelimesini kunlandim galiba.

baskana saygizlik mi yapti hoca ?! nerde ?! ne zaman ?!

ilkine haklisin sonuna kadar tabiki. ben taraftar olarak duygularimi sadece anlatim. tabikide hocayi yolaya bilir ama bu tür arka sokak operasyonlar ile olmaz. en azindan fatih hoca gibi camia ile özlesmis bir isime karsi olmaz olmamalidir. burda sonuna kadar elestiririm baskani.

02-04 10 sene kaybetigine katilmiyorum. kaybetmis olsa bile burda hocanin da etkisi okadar fazla etkisi yokdur. topraga bol olsun canaydin baskanin cok büyük katkisi vardir burda.

baskanin bazi oyuncular getirdigi icin tesekür ediyoruz zaten. ama bu güc Galatasarayin ismi ile ala bilmisin. aysal spor kulübü ile gelmediler bunlar sonucda. takimin basina elit hocan oldugu icin ve basari yakaladigindan dolayi getire bildin.

camianin temelinde ne yapmis ona bakarim daha cok. sermaye artimindan haric ve bir kac sponsorluk analsmasindan haric görülülecek bir sey yok ortada daha henüz. hata bir rezilige imza atilar maddona konseri yaptirarak sahayi tarla haline cefirmeleri ile. bu resmen amatörce bir hamledir. ama bu tabiki baskan ile sadece endexli bir sorun degil. yönetime full elestiri benimkiler.

Aysal baskanin bir cok hatlari vardi. say say bitmez. hocayi elestiriyoruz ya sabah aksam burda. ama baskana gelince aman suz .yok abartmayalim. bende genelikle üek sesimi cikartmiyorum zaten baskan konusunda cünkü güvenmek istiyorum. visyonu durusu bana güven deditirtiyor ama albayrakin yaptigi net aciklamardan sonra sen nasil hocayi eskisi kadar sevmiyorsan bende aynisini aysal baskan icin düsünüyorum.

1) Sen bana nankör diyemezsin, haddine değil. Ben sana sabahtan beri yazıyorum, tek kelime hakaret etmedim.

2) Ben anti terimci filan değilim (Bunuda diyemezsin bana. Ben sana terimspor lu filan dedim mi? Dermiyim? Hayır. Düzgünce tartışmasını bilelim). Ünal Aysal ilk başkan olduğunda tek istediğim şey Fatih Hocanın takımın başına geçmesiydi, hatta çok defa dua etti bunun için çünkü o zaman en iyi ismin Fatih Hoca olacağını bilecek kadar da Galatasarayımı takip ediyorum.

3) Mehmet Baransu gibi birinin yazdıkları ile hareket edecek değilim. Kendisi 'güya' gazeteci oluyor ama ne yaptığı belli değil. TDK gibi.

4) Fatih Terim'e kimse haksızlık yapmıyor. Haa haksızlık yapıyorsak, say yaptığımız haksızlıkları. Ben mi dedim hocaya yap bu hataları diye?

nankör kelimesi hakaret olarak söylemek istemedim zaten. hocanin yaptiklarini saygi veya hice sayiyorsunuz anlaminda demek istedim. yani yanlis anlama.

baransunun tdk den daha cok gazetecidir ciddi anlaminda acikcasi. pek takip etmiyorsundur belkide.

hoca hata yapmis olsa bile basari ortada hemde bariz cekilde. hadi sampion olamasaydik yada sampionlar liginde ceyrek final oynamasaydik belki hakli ola bilirdin. ama basari var ortada. hatalar silinir ve silinmesi gerekir. öyle vahimde aman aman hatalarda yapmadi hoca ayrica. adam öldürdü sanki.

af edersin ama sen mi karar veriyorsun metin oktaydan sonra hocayi koymami. ayni derecede de zaten koymadim. sonra kelimesini kunlandim galiba.

ilkine haklisin sonuna kadar tabiki. ben taraftar olarak duygularimi sadece anlatim. tabikide hocayi yolaya bilir ama bu tür arka sokak operasyonlar ile olmaz. en azindan fatih hoca gibi camia ile özlesmis bir isime karsi olmaz olmamalidir. burda sonuna kadar elestiririm baskani.

02-04 10 sene kaybetigine katilmiyorum. kaybetmis olsa bile burda hocanin da etkisi okadar fazla etkisi yokdur. topraga bol olsun canaydin baskanin cok büyük katkisi vardir burda.

baskanin bazi oyuncular getirdigi icin tesekür ediyoruz zaten. ama bu güc Galatasarayin ismi ile ala bilmisin. aysal spor kulübü ile gelmediler bunlar sonucda. takimin basina elit hocan oldugu icin ve basari yakaladigindan dolayi getire bildin.

camianin temelinde ne yapmis ona bakarim daha cok. sermaye artimindan haric ve bir kac sponsorluk analsmasindan haric görülülecek bir sey yok ortada daha henüz. hata bir rezilige imza atilar maddona konseri yaptirarak sahayi tarla haline cefirmeleri ile. bu resmen amatörce bir hamledir. ama bu tabiki baskan ile sadece endexli bir sorun degil. yönetime full elestiri benimkiler.

Aysal baskanin bir cok hatlari vardi. say say bitmez. hocayi elestiriyoruz ya sabah aksam burda. ama baskana gelince aman suz .yok abartmayalim. bende genelikle üek sesimi cikartmiyorum zaten baskan konusunda cünkü güvenmek istiyorum. visyonu durusu bana güven deditirtiyor ama albayrakin yaptigi net aciklamardan sonra sen nasil hocayi eskisi kadar sevmiyorsan bende aynisini aysal baskan icin düsünüyorum.

1) Kusura bakma, istersen sen Hocayı Metin Oktay'dan öncede koyabilirsin, buna bir şey diyemem. Fakat Galatasaray'da %90 kısmında bana göre, Ali Samiyen başkanımızın ve Taçsız kral Metin Oktay'ın yeri ayrıdır. Saha içi, dışı davranışları, yaptıkları verdikleri Galatasaray'lılıkları örnektir.

2) Evet, hocanın Cuma günü yaptığı basın toplantısında söyledikleri, yine Ocak ayında söyledikleri yaptıkları bana göre ayıptır. Ben ayrıca saygısızlık yaptı da demedim. Yapamaz dedim, bunu derken de herkesin yerini anla diye söyledim.

3) 02-04 senesinde 10 senemizi kaybettik tabiki. Hocanın yaptığı fiyasko transferler, uğrattığı zararın haddi hesabı yok. 10 yıl kendine gelemedi bu kulüp. Hoca gittikten sonra birde o oyuncuları yollamak için ne kadar uğraştık yerine oyuncular aldık derken ne kadar zarara uğradığımızı ne kadar geriye gittiğimizi herkes bilir. Rahmetli Özhan Canaydın başkanın en büyük hatası zaten o dönem her şeyi Fatih Hocaya bırakmasıydı. Hatta, o sene Fatih Hocanın ayrılışı bile komedi idi. Rahmetli başkana soruyorlar, Hoca ayrılmayı düşünüyor mu, hoca gitmek istiyor gibi dedikodular var diye, oda diyor ki Hoca isterse ayrılabilir. Fatih Hoca'da bunu beni istemiyorlar diye algılıyor ve ipler kopuyor. Bu ne kadar doğru emin değilim ama daha önce duyduğum bir hikaye. Emin olmadığım için bu %100 doğru diyemem.

4) Madonna konseri demişsin, yine olsa yine verirler. Yapılan anlaşmalar gereği, buna mecburuz. Burada Ünal Aysal'ı pek eleştiremeyiz, stadın anlaşmalarını o yapmadı.

5) Madem bu kadar kolaydı Drogba Sneijder Muslera Melo gibi isimleri getirmek neden daha önceki sezonlar da gelmedi bu adamlar? Çok haksızlık yapıyorsun. Ayrıca Elit Hoca dedin, Fatih Hoca'yıda kulübün futbol takımının başına Aysal başkan getirdi.

6) Söylemeyecektim fakat Albayrak işine geldiği gibi konuşuyor. Ona göre kulüpten ayrılmadan önce Ünal Aysal'dan büyük başkan yoktu. Şimdi fırsat doğdu sallıyor başkana. Zamanında Hagi'ye dediklerini unutmadım. Ondan sonra gitti sarıldı filan Hagi'ye, komediydi.

7) Bana başkanın yanlışlarını sayarmısın.

nankör kelimesi hakaret olarak söylemek istemedim zaten. hocanin yaptiklarini saygi veya hice sayiyorsunuz anlaminda demek istedim. yani yanlis anlama.

baransunun tdk den daha cok gazetecidir ciddi anlaminda acikcasi. pek takip etmiyorsundur belkide.

hoca hata yapmis olsa bile basari ortada hemde bariz cekilde. hadi sampion olamasaydik yada sampionlar liginde ceyrek final oynamasaydik belki hakli ola bilirdin. ama basari var ortada. hatalar silinir ve silinmesi gerekir. öyle vahimde aman aman hatalarda yapmadi hoca ayrica. adam öldürdü sanki.

Galatasaray büyük bir kulüptür, başarı alışkanlık halini almıştır, öylede olmalı. Biz geçen sene rakiplerimiz kötü olduğu için başarılı olduk, iyi futbol oynadığımız için veya sistemimiz olduğu için değil. Kötünün iyisiydik. İlk sene için bu söylenemez, ilk sene çok iyiydik. Geçen sene ve bu sene takım futbol oynamıyor. Bunun üstüne hocanın açıklamaları, Demirören'le TFF'de çalışması işin tuzu biberi oldu ve hoca kredisini tüketti. Emin ol çoğu taraftar şuan konuşmuyor bile olurdu hoca Demirören ile masaya oturmasa.

Renktaş saygısızlık olmasada hoca pek çok kez gereksizce başkanla zıtlaştı, hemde bunu kamuoyunun gözü önünde yaptı pek çok kez, tek tek link vermek isterdim ama malum yasak var, en kolay akla gelen mesela ''eleman'' mevzusu, başkan normal bi röportajında hoca için '' FT Galatasarayın başarılı bir elemanıdır'' gibi bi laf etti ki bu aynı lafı kendi içinde söylemişliği vardır, hoca bunu aldı gereksiz şekilde medya yoluyla başkanla zıtlaştı, madem alındın ( ki alınacak bi durum yok) kapalı kapılar ardında konuşursun başkanla olur biter, resmen spor programlarının ve gazetelerin gazına gelip olayı ego savaşına çevirmişti bunun gibi bir kaç örnek daha var...

Ayrıca bu milli takım olayını vatan millet sakarya mevzusuna çevrilmesine ciddi manada kıl oluyorum, noluyoruz arkadaş görende çanakkale savaşı veya kurtuluş savaşı var sanacak, bunlar tipik 3. dünya ülkesi tripleridir, hoca'da futbolcularda kusura bakmasın ama milli dava öyle bi topun peşinden koşup milyonlar kazanmakla olmaz, tamam milli takım'ı hepimiz destekliyoruz ve desteklemeliyiz ama abartmamak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt