Salih Sahin
10 Numara!
- 3 Aralık 2012
- 11.894
- 4
- 783
TV8'de şimdi yine verdiler basın toplantısını 'birileri rahat etsin diye imza atmam' dedi yine canım sıkıldı yine hocam çıldırcam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlis konusuyorsun. Tartisma, kavga istemiyorum. Efendi efendi tartisacaksak tartisalim.
Ben sana "Ne hain adammissin yahu" diyormuyum?
Ben neden hainim ? Takımı yüzüstü bırakıp giden ben miyim ki ?
Kim birakti kardesim ya? Basimizda iste. Bi yere gittigi de yok.
2000 senesine gelince, onlar derin konular. Terim kac kere ima etti istemeyerek gittigini.
Kulüpte her basaridan sonra dönen entrikalar vs. Yine farkli birsey olmuyor. Hep dedikodu.
Terim isteyerek gitmedi 2000'de, derin konu filan değil. Başta Hagi tüm takım yalvardı hatta gitme şampiyonlar ligi şampiyonu oluruz bu sene diye çekip gitti. Faruk Süren'e kalacağım diyor, Faruk Süren hatta bir futbolcu var alalım mı diyor alın diyor ertesi gün bırakıp gidiyor.
Fatih Terim'in Cuma günü basın toplantısından sonra şuan hala orada olması bile şans bence.
Kim birakti kardesim ya? Basimizda iste. Bi yere gittigi de yok.
2000 senesine gelince, onlar derin konular. Terim kac kere ima etti istemeyerek gittigini.
Kulüpte her basaridan sonra dönen entrikalar vs. Yine farkli birsey olmuyor. Hep dedikodu.
Ben puan kayiplarindan sonra pek izlemem birsey. Bu basin toplantisi olayi nedir? Ne dedi ki?
Fatih Hoca'nın basın toplantısının çok kısa bir kısmını dinledim de hoca; "Birileri istedi diye sözleşme imzalamam." diyor. Sonra da "Başkanla aramın açılmasını istiyorlar." gibi bir şey diyor. İyi de sözleşmeyi teklif eden kim? Ben anlamadım bu işi.