Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini felan gelirse komik olur,böyle bişe olmasın,madem hocayı gönderiyolar adam akıllı kaliteli bi hoca getirsinler

Faruk Süren suçlu,Checci Gori suçlu,Berlisconi suçlu,Ünal Aysal suçlu ama Fatih Terim suçsuz.Bu Fener'in savcı,polis,TFF,UEFA,cemaat suçlu ama biz temiziz hikayesine benziyor.Bir tek Özhan Canaydın zamanında işine karışılmadı,istediğini yaptı,onda da Amrabat benzeri balon yabancı transferleriyle kulübü batırdı 8-9 sene kendimize gelemedik.

yaşına veriyorum işine gelmediği için 96-2000 yılları arasını hatırlamak istemiyorsun.. zaten istesen de hatırlayamazsın 8 yaşında insan ne anlar oyundan taktikten :).. varsa yoksa hep 2. fatih terim dönemi.. 3. dönemini bile pas geçiyorsun.. o balon dediğin transferleri de yönetim yaptı.. ne kadar ekmek o kadar köfte.. şimdi diyorsun ya bu yönetim transfer için herşeyi yaptı.. nerde şakiri, nerde alper potuk, neden bruma son gün alındı? neden meloyu son gün aldılar? 3 lü paket dediler forlan, reyes, 33lük urfalujiyi kakalamak istediler, terim onu bile oynattı, nerde hani podolski.. bunlar gerekli transferlerdi demiyorum, bunlar bizahiti kapa bildirilenler..

resmen ayrıldı yollarımız hayırlısı olsun artık Unutmayacağız hoca bu satışını.

ntv spor alt yazi geciyor Terimle yollar ayrildi sukru ergun aciklama yapmis ..

Doğru mu, yanlış mı elbet bunu zaman gösterecek. Yolu açık olsun. Yalnız şunu gördüm ki, insan gibi adam akıllı eleştirmek gibi bir oluşumumuz yok. Çoğunlukla hocayı ancak saçma sapan itiraflarla suçlama veya karalamaya çalışmak gibi bir izlenim gördüm. Ha herkesin kendi fikridir. Ben sadece onlara yazık diyorum. Söylenecek bir şeylerim olsa tek tek zaten cevap verirdim. Gerek duymadım. Biri gider, biri gelir. Elbet kalıcı olan Galatasaray'dır. Sadece hoca bu kadar ağır lafları hak etmedi.

Galatasaray'da beklenen yönetim kurulu toplantısı sona erdi. Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, basın açıklaması yaptı.

Ergün ; Fatih Terim ile yollarımızı ayırdık!

Şu iki senede yaşattığın her şey için teşekkürler.

Kim tarafından olduğu önemsiz olarak öyle bir noktaya gelmiştik ki artık bu işin devam edemeyeceği belliydi.

Yolun açık olsun.

yaşına veriyorum işine gelmediği için 96-2000 yılları arasını hatırlamak istemiyorsun.. zaten istesen de hatırlayamazsın 8 yaşında insan ne anlar oyundan taktikten :).. varsa yoksa hep 2. fatih terim dönemi.. 3. dönemini bile pas geçiyorsun.. o balon dediğin transferleri de yönetim yaptı.. ne kadar ekmek o kadar köfte.. şimdi diyorsun ya bu yönetim transfer için herşeyi yaptı.. nerde şakiri, nerde alper potuk, neden bruma son gün alındı? neden meloyu son gün aldılar? 3 lü paket dediler forlan, reyes, 33lük urfalujiyi kakalamak istediler, terim onu bile oynattı, nerde hani podolski.. bunlar gerekli transferlerdi demiyorum, bunlar bizahiti kapa bildirilenler..

Vazgeçtim,bu konu hakkında konuşmak istemiyorum artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt