Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşünün çok önemli bir çalışanınıza teklif yapıyorsunuz. 2 yıllık kabul etmiyor.Büyük ihtimal başka yerle anlaştığı için .Siz ne yaparsınız.Önünüzü görebilmek için bu mecrburiydi.

Fatih Terimin misyonu dolmusdur Galatasaray.

2 sene önce, ancak Terim bu Galatasaray'i yükselise dogru itebilirdi.

Herzaman Imparator kalacak...ama bence ayrilik zamani gelmisdir.

Galatasaray artik modern bi takim. Güclü bi yönetim, güclü bi kadro ve Stad var.

Sistem ve Taktik Biligisi Üst düzey birsi gelmeli.

Ünal Aysal'in iki senelik yeni sözlesmesini reddeden hocayi tutmazlar zaten burada.. Her isin bir ahlaki vardir. Yildirim Demirören'le ayni masaya oturup kontrat imzalayan Fatih Terim o günden sonra sürekli üstü kapali laflar etti ve gercekleri sürekli sakladi. 3 kez geldi 3 kez gitmesi de komik oldu, hadi 2.dönem neyse de..

Fiorentina ve Milan'dan da ayrilmak zorunda kaldi malum sebepler yüzünden.

Ünal Aysal'in iki senelik yeni sözlesmesini reddeden hocayi tutmazlar zaten burada.. Her isin bir ahlaki vardir. Yildirim Demirören'le ayni masaya oturup kontrat imzalayan Fatih Terim o günden sonra sürekli üstü kapali laflar etti ve gercekleri sürekli sakladi. 3 kez geldi 3 kez gitmesi de komik oldu, hadi 2.dönem neyse de..

Fiorentina ve Milan'dan da ayrilmak zorunda kaldi malum sebepler yüzünden.

Aci olsada haklisin.

İmparator Fatih Terim ölene kadar seninleyiz.

elbet bu yapılanın hesabı hainlerden sorulacak.

Yasını tutmaya gerek yok. Kimse Terim'i paçasından tutarak çekiştirmedi. Kalmak istese kalırdı, gitmek istedi ve gitti. Keyfi bilir. Gelecek adına bir gram endişem yok. Aysal'a sonuna kadar güveniyorum. Bizim bu saatten sonra fevri adamlarla işimiz olamaz. Ha Terim bir Galatasaray efsanesi midir ? Evet. Saygımız var mı ? Evet.

Ama Galatasaray kimseye muhtaç değildir. Başkaları Galatasaray'a muhtaçtır. 3 yıl evvel Terim göreve geri getirildiğinde güçsüz bir adamdı. Galatasaray ile yeniden prestij sağladı ve yine her zamanki gibi en parlak döneminde gemiyi terk etti. Güle güle diyorum.

gerçekten yazık oldu insan Fatih hocayı kenarda görunce takıma güven duyuyordu.emınım futbolcular için de aynısı geçerliydi.aramızda kuşspor lular var bence Fatih terimin gidişine üzülmeyen GS lı olamaz sallamayın konuşsunlar

Hocam daha kötü bile olabilirdi ayrılışın. Hataların çok artmaya başlamıştı.

Efsanemizsin, gönlümüzdesin. Daha kötü olmadan ayrılmak daha hayırlı olmuştur.

Kötü zamanda hocaları oyuncuları göndermek kolaydır. Esas zor olan böyle zamanlarda ayrılık kararını alabilmek. Ünal Aysal, Mahmuti'yi gönderdiğinde de çok eleştirilmişti ama sonuç ortada. Eğer gelecek için bir ışık görünmüyorsa ve hepsinden önemlisi huzur ortamı yoksa yolların ayrılması gerekliliktir. Bundan sonrası için neler olur bilemiyorum ama şu an için olması gereken oldu, bu kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt