Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlısı olsun, düşüncelerim çok karışık. Bir yandan üzülüyorum, bir yandan Terim'e kırgınım sırf o Demirören hayvani ile aynı tabloda gördüğüm için.

Rakiplerin zaafiyetlerinden 2 şampiyonluk aldı.Yine de şanslıydı.

emre çolagı sol açık yaptı altın bıdon melo yu adam etti semihi stopere monte etti harbiden rakiplerin zaafiyetini kullandı.gecen sene de rakiplerin zaafiyetlerinden şl de çeyrek final oynadık zaten.bizim 19 şampiyonlugumuzun çogu uefa kupası hep rakip zaafiyetinden zaten

Baskana sovmeyin. Gitmek istemeyen adam 2 senelik sozlesmeyi imzalardi

Terim gitmek istiyodu baskanda gondermek.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Abdurrahim albayrak ve Ali durustu F terim gitsin diye uzaklastiran bu yonetimin yollarini ayiracagi belliydi.Yonetim istifa yonetim istifa

bir takım düşünün efsanelerine bu kadar vefasızlık yapan yazıklar olsun yönetim sana yazıklar olsun ünal aysal bumudur galatasaraylılık.

Koskoca Galatasaray baskani teknik direktorun triplerini egosunu cekmek zorunda mi arkadas.

Imzalasaydi 2 senelik sozlesme.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

emre çolagı sol açık yaptı altın bıdon melo yu adam etti semihi stopere monte etti harbiden rakiplerin zaafiyetini kullandı.gecen sene de rakiplerin zaafiyetlerinden şl de çeyrek final oynadık zaten.bizim 19 şampiyonlugumuzun çogu uefa kupası hep rakip zaafiyetinden zaten

Emre Çolak sol açık hahhahhhhhhhhhhhhhhhh

Fatih Terimin misyonu dolmusdur Galatasaray.

2 sene önce, ancak Terim bu Galatasaray'i yükselise dogru itebilirdi.

Herzaman Imparator kalacak...ama bence ayrilik zamani gelmisdir.

Galatasaray artik modern bi takim. Güclü bi yönetim, güclü bi kadro ve Stad var.

Sistem ve Taktik Biligisi Üst düzey birsi gelmeli.

Güçlü yönetim diyorsunda arif

Saysana yönetimden 4 kişiyi arif

Candan erçetin hariç..

Belki tek suçlu değilsin ama bana göre en büyük suçlusun. Galatasaray'ı bu kadar seviyorsan kaya gibi arkasında durur, teklifini de kabul etmezdin Yıldırım Demirören'in. Her şey bununla başladı. Bir küçük kar parçası çığ oldu büyüdü. Takımın hocası olarak sana sonsuz saygım vardı fakat bundan sonra takım küme de düşse gelme bir zahmet başımıza. Takım yükselmeye başlarken ve ilerlerken yarıda bırakıp gitmeyi adet haline getirdin.

Seni şahsen bu takımın başında görmek istemiyorum Fatih Terim. Umarım milli takım ile başarılı olursun.

uslubuna ve Fatih terimi ihraç etmeyi teklif etmene bakılırsa sen daha çok kuşlara benzıyorsun bence

Üyelik tarihine bak ahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

hahahahahahahahahahahahahaha dediği lafa bak

şimdi gözünüze hoş gelen ünal aysal hakkındaki düşüncelerinizi 1-2 sene sonra çok merak ediyorum.

çok büyük ahını aldık Fatih Terim'in. emeği geçenler mutlu olsunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt