Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güçlü yönetim diyorsunda arif

Saysana yönetimden 4 kişiyi arif

Candan erçetin hariç..

Profesyonel, Grup halinda calisan bi ekipimiz var. Uzun fadeli calisabilirler.

Illaki her medya'da olan, hergün yumrunu masa vuran kisiler mi olmasi lazim?

Barcelona, Bayern, Manchester ... deki Yönetimleri kacinin Ismini bilirsin? kaci TV'lere cikar?

Artik Avrupa'da gibi profesyonel, bi Yönetim gerekiyor, ve o yola girdik.

Senin kuş olduğunu daha önce ispatlamıştık hala abuk subuk mesaj atabiliyorsun büyük başarı allahın antulu bebesi

ispatla benim kuş olduğumu hadi şuna bak hele utanmaz adam birde terim hakkında nasıl konuşuyor.hata bende senin gibi nerde çıktığı bile belli olmayan saçmasapan adamlara cvp yazıyom birde.

şimdi fatih terimin gitmesine sevinenler en ön saflarda aysal istifa diye bağıracak.. o günleri iple çekiyorum..

Allah'm sana şükürler olsun

KİMSE AKLINDAN ÇIKARMASIN! GALATASARAY KUKLA DEĞİLDİR!

-Tapatalk-

Üyelik tarihine bak ahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

hahahahahahahahahahahahahaha dediği lafa bak

üyelik tarihin eski diye forumun sahibimisin muhtemelen benim senden yaşım baya büyük bu dünyada daha eskiyim o zaman bende dunyanın sahibiyim.Fatih terimi klubten ihraç etmeyi savunan mantık işte

Be arkadaş anlamıyorum battık bittik muhabbeti yapanları. :)

Galatasaray eğer Terim olmadan bir hiçse, büyüklükten söz etmemeli kimse. Ki öyle olmadığını hepimiz iyi biliyoruz. Tüpçü nün planı tuttu falan işlerini bırakın. Tüpçü asıl fırtınayı şimdi görecek. Hiç kafanızı yormayın siz. Rahat olun.

AMK'da yer alan habere göre terim'in görevine son verilmesine gerekçe olarak başkanlık makamına saygısızlık ve bunu sürekli devam ettirme’olarak gösterildi.

Gecenlerde birisi duyum paylasmisti. 15 gün önce baska bir hocayla.görüstüğümüzü söyleyen. Hangi TD gelir?

üyelik tarihin eski diye forumun sahibimisin muhtemelen benim senden yaşım baya büyük bu dünyada daha eskiyim o zaman bende dunyanın sahibiyim.Fatih terimi klubten ihraç etmeyi savunan mantık işte

Hayır bana kuş diyorsun ne iş? Senin ne halt olduğun belli değil?

Niye FT Allah mı ihraç edilmeyecek?

Profesyonel, Grup halinda calisan bi ekipimiz var. Uzun fadeli calisabilirler.

Illaki her medya'da olan, hergün yumrunu masa vuran kisiler mi olmasi lazim?

Barcelona, Bayern, Manchester ... deki Yönetimleri kacinin Ismini bilirsin? kaci TV'lere cikar?

Artik Avrupa'da gibi profesyonel, bi Yönetim gerekiyor, ve o yola girdik.

Başkan hergün tv lerde arifff

Mikrofon görse başı dönüyor sen profesyonellikten bahsediyorsun..

Adam takımın başında antrenmanda, kovuyorsunuz. Yarım saat daha bekleyemediniz mi?

Yeni teknik direktör muhtemelen Jupp Heynckes olacak. Ama kim gelirse gelsin, Terim'den aşağı kalır bir adam olmayacağı kesin.

egonu yerle bir etsinler dedim oldu

herkes kendine gelsin ne bu tavırlar

-Tapatalk-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt