- 3 Temmuz 2012
- 133.946
- 80.782
- 5.198
Hayırlısı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Faruk Süren suçlu,Checci Gori suçlu,Berlisconi suçlu,Ünal Aysal suçlu ama Fatih Terim suçsuz.Bu Fener'in savcı,polis,TFF,UEFA,cemaat suçlu ama biz temiziz hikayesine benziyor.Bir tek Özhan Canaydın zamanında işine karışılmadı,istediğini yaptı,onda da Amrabat benzeri balon yabancı transferleriyle kulübü batırdı 8-9 sene kendimize gelemedik.
yaşına veriyorum işine gelmediği için 96-2000 yılları arasını hatırlamak istemiyorsun.. zaten istesen de hatırlayamazsın 8 yaşında insan ne anlar oyundan taktikten.. varsa yoksa hep 2. fatih terim dönemi.. 3. dönemini bile pas geçiyorsun.. o balon dediğin transferleri de yönetim yaptı.. ne kadar ekmek o kadar köfte.. şimdi diyorsun ya bu yönetim transfer için herşeyi yaptı.. nerde şakiri, nerde alper potuk, neden bruma son gün alındı? neden meloyu son gün aldılar? 3 lü paket dediler forlan, reyes, 33lük urfalujiyi kakalamak istediler, terim onu bile oynattı, nerde hani podolski.. bunlar gerekli transferlerdi demiyorum, bunlar bizahiti kapa bildirilenler..