Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.105
- 5.834
- 1.513
Sana yazıklar olsun metin oktay mertebesine ulaşabilecek bir adamdın bizim için ama sen parayı seçtin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğrudur tıpkı ünal aysal gibi
Ikiside #1 olamaz trolluk yapma Fatih bey mayıstan önce imza atmayacagim hiç bir yere diyor. Uzun süreli sözleşme istemiyorum diyor. Yd ve tayfasina etmediği laf kalmıyor gidiyor yd ve tayfasinin yaninda kasımda 7 senelik kontrat imzaliyor.
Gelip bu adamı bana savunma.
Oh oldu vallah çok sevindim gittiğine. Inşallah orada başarılı olur da bizden uzak durur.
Allah Kerim Euro $ cebim
By Fatih Terim
farkındaysan doğrudur dedim savunmadım hocayı,birilerini taparcasına savunan sizlersiniz,ünal aysalda ya demirören gidecek,yada ab kuralını kabul edecek dedi noldu o verilen sözler,iş terime gelince söz namusdur muhabbeti yapmayı biliyosunuz ,ünal aysalda eleştirilebilmeli,tarafsız olun ki samimiyetiniz anlaşılsın biraz,hoca gitti iyi oldu lafına gelincede puan durumundaki içler acısı durumumuza bakman yeterli olacaktır
https://i.radikal.com.tr/480x325/2013/11/16/fft64_mf1780016.Jpeg
Yakışmadı. Soğudum futboldan yemin ediyorum.
" Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'den görüş alan Spor Bakanlığı, konuyla ilgili çalışma başlattı. TFF ve Terim'in 'Kuralın uygulanmasına devam' mesajından sonra "
Takımın başındayken Yabancı sınırı hakkında saydıracaksın sonra emri altına girenlerle söz birliği yapacaksın.. Sonra ben şuyum ben buyum diyeceksin..
hahaha böyle olacagini ben dün aksam yazmistim burada böyle olacagi belliydi cünkü artik itaat etmek zorunda
bunu okuyup hala terim'in gercek yüzünü göremeyenler var mi acaba.
İmparator umarım sezon sonu yapılacak seçimler sonrası yeni başkanımızla beraber yeniden yuvasına dönecektir.
icine nasil sindirebiliyor bunu acaba?
İmparator umarım sezon sonu yapılacak seçimler sonrası yeni başkanımızla beraber yeniden yuvasına dönecektir.
yav gül gül çatladım o nasıl foto öyle hala gülüyorum yok böyle bir şey yine aşmışsın kendini nasıl bir şey bu böyle inanamıyorum yeeeaaahhh